Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
[quote="5861558:sens" Може її у вас немає??? Я з уні купляю ОВДП в п24 з поверненням на кдв , в дія виключно на є-підтримку[/quote] Ну так я про це і говорю, що при купівлі в п24 викидає лише кдв, хоча в дії можу вибрати і е-підтримку Привата.
angra написав:[quote="5861558:sens" Може її у вас немає??? Я з уні купляю ОВДП в п24 з поверненням на кдв , в дія виключно на є-підтримку
Ну так я про це і говорю, що при купівлі в п24 викидає лише кдв, хоча в дії можу вибрати і е-підтримку Привата.[/quote] Ви писали про уні з комісією, не треба вводити в оману
angra написав:[quote="5861558:sens" Може її у вас немає??? Я з уні купляю ОВДП в п24 з поверненням на кдв , в дія виключно на є-підтримку
Ну так я про це і говорю, що при купівлі в п24 викидає лише кдв, хоча в дії можу вибрати і е-підтримку Привата.
Ви писали про уні з комісією, не треба вводити в оману[/quote] Ні, я писав виключно про картки. Дивіться: при купівлі в дії можна вибирати на яку еП повертати кошти. При купівлі в п24 такого вибору нема, тому цікавить чи це у всіх так і яку карту вказав перший раз на ту Приват і повертатиме гроші довічно ?
Ну так я про це і говорю, що при купівлі в п24 викидає лише кдв, хоча в дії можу вибрати і е-підтримку Привата.
Ви писали про уні з комісією, не треба вводити в оману
Ні, я писав виключно про картки. Дивіться: при купівлі в дії можна вибирати на яку еП повертати кошти. При купівлі в п24 такого вибору нема, тому цікавить чи це у всіх так і яку карту вказав перший раз на ту Приват і повертатиме гроші довічно ?[/quote]
Я купував лише з уні. І зараз не дає вибору на яку карту зараховувати. Лише Уні.
Приват заблокував картки всі разом дружині, коли вона будучи в Польщі, спробувала поповнити мобільний через сайт оператора. Прийшли листи по кожній картці з варіантами
Розблокувати картку Ви можете зверніться до підтримки 3700 або чат-онлайн pb.ua/1965
Чат онлайн виглядає постійно так:
Сервіс у даний момент недоступний. Будь ласка, спробуйте пізніше.
Дзвінок на 3700 відклала до повернення. Після дзвінка іде відзвін від ГЛ з доволі тривалими церемоніями, що у роумінгу було би зовсім не доречно. Що так напружило корезоїд - АйПі чи ще щось, не знаю.
Howl написав:Ой+, для дзвінків у роумінгу є інший номер телефону
Та в будь якому випадку це блокування неприємний сюрприз ну і також не хотілося щось зі скудного ліміту хв в роумінгу витрачати на балачки з ГЛ, та і не відомо, що саме вони би захотіли для підтвердження. Власне турбота банку за безпеку клієнта створює наразі незручності клієнту. Причому саме останнім часом чисто суб'єктивно банки почали перегинати палку з цим.
Ой+ написав:Причому саме останнім часом чисто суб'єктивно банки почали перегинати палку з цим.
"останнім часом" - это с момента создания Украины? Дизели над этим прикалывались почти 10 лет назад (раньше просто их самих не было). И как раз с намёком на топичный банк. По сравнению с возрастом египетских пирамид оно недавно, конечно...