Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Переказ коштів на поточний (картковий) рахунок фізичної особи, відкритий в іншому банку: через Приват24/автоплатежем або в разі переказу коштів клієнта у випадку припинення ділових відносин – 0,5% (min 5 грн, max 500 грн)
Переказ коштів на поточний (картковий) рахунок фізичної особи, відкритий в іншому банку: через Приват24/автоплатежем або в разі переказу коштів клієнта у випадку припинення ділових відносин – 0,5% (min 5 грн, max 500 грн)
Нужно ему написать, что на сайте ошибка
Так, перевірив сайт. Дійсно помилка... у мене, перепрошую
Я просто перевіряю прям у застос-ку Але, мабуть, давно не перевіряв, бо не користуюся
Amethyst написав:Так, перевірив сайт. Дійсно помилка... у мене, перепрошую
Наверное, с прямым углом перепутал. 50 грн - это ограничение комиса за пополнение КДВ в последние годы. За СЭП смутно помнится, что раньше было 100 грн, а потом подняли до 500.
Amethyst написав:Так, перевірив сайт. Дійсно помилка... у мене, перепрошую
Наверное, с прямым углом перепутал. 50 грн - это ограничение за пополнение КДВ. За СЭП смутно помнится, что раньше было 100 грн, а потом подняли до 500.
Нєє. Кути я пам'ятаю: прямий 90, вермут 16, горілка 40, первак 85 у діда, 79 у сусіда