ПриватБанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 501502503504

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПриватБанк 3.2 5 84
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
11%
9
2- Погане. Некомпетентне.
15%
13
3- Задовільне. Хотілося б краще.
30%
25
4- Добре. Як і повинно бути.
30%
25
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
14%
12
Всього голосів : 84
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 20:22

gooks808 написав:Підскажіть, будь ласка, бо підтримка Привата не допомогла з відповіддю. Хочу замовити валюту для отримання в касі банку. Чи можна оплатити обмін не кешом, а коштами з Універсальної карти? Тобто, чи може касир зняти кошти з моєї Універсальної карти?

Не понял что значит "оплатити обмін" в контексте "замовити валюту для отримання в касі банку". Получить - это уже лежащую на карте и ничего при этом менять не требуется. Купить валюту перед этим что ли надо? Тогда при чём тут кассир, если деньги на гривневой карте, а не налом? С неё в Приват24 и покупать в пределах 50к грн в месяц. AFAIR, комиса за зачисление на КДВ при этом нет.
moveton

Подякував: 71 раз.
Подякували: 723 раз.

Профіль

2
6
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 22:52

gooks808 написав:Підскажіть, будь ласка, бо підтримка Привата не допомогла з відповіддю. Хочу замовити валюту для отримання в касі банку. Чи можна оплатити обмін не кешом, а коштами з Універсальної карти? Тобто, чи може касир зняти кошти з моєї Універсальної карти?

Що заважає купити самому в приват24 валюту з тієї ж гривневої універсальної на валютну карту для виплат?І потім вже замовляти зняття.Ще і трохи дешевше вийде.
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 вер, 2025 00:25

посетитель написав:

Що заважає купити самому в приват24 валюту з тієї ж гривневої універсальної на валютну карту для виплат?І потім вже замовляти зняття.Ще і трохи дешевше вийде.

Мабуть треба купити валюту більше ніж на 50тис. грн.
lara_08

Подякував: 14 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 вер, 2025 00:27

moveton написав:

Не понял что значит "оплатити обмін" в контексте "замовити валюту для отримання в касі банку". Получить - это уже лежащую на карте и ничего при этом менять не требуется. Купить валюту перед этим что ли надо? Тогда при чём тут кассир, если деньги на гривневой карте, а не налом? С неё в Приват24 и покупать в пределах 50к грн в месяц. AFAIR, комиса за зачисление на КДВ при этом нет.

В привате можно заказать валюту не только под снятие с валютных счетов, но и под покупку за грн.
lara_08

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 вер, 2025 00:31

Раніше касир в приваті могла продати валюту списав гривні з картки клієнта в грн. Зараз думаю теж можливо, але якщо якісь проблеми, можна зняти готівкою в грн. до 100т.грн. в касі Приватбанку і на них купити валюту
lara_08

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 вер, 2025 01:08

Re: ПриватБанк

lara_08 написав:Раніше касир в приваті могла продати валюту списав гривні з картки клієнта в грн.

Тут интересный вопрос насколько раньше. Гугловый ИИ утверждает, что такое было и есть, но оно проходит, как покупка по безналу. Т.е. сейчас должно точно так же кушать лимит в 50к, как покупка в Приват24. Но он тот ещё забор, поэтому не факт. Ну а в пределах 100к в день и комисом 1% - тут и сомнения о возможности возникать бы не должно...
moveton

Подякував: 71 раз.
Подякували: 723 раз.

Профіль

2
6
  #<1 ... 501502503504
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему