ПриватБанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 520521522523>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПриватБанк 3.2 5 84
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
11%
9
2- Погане. Некомпетентне.
15%
13
3- Задовільне. Хотілося б краще.
30%
25
4- Добре. Як і повинно бути.
30%
25
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
14%
12
Всього голосів : 84
Повідомлення Додано: Пон 22 гру, 2025 10:28

Re: ПриватБанк

В Привіті пропала пропозиція 10% Сільпо. В суботу була покупка, ліміт не вибраний. Наперстночники
valya

Подякував: 680 раз.
Подякували: 130 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 гру, 2025 02:54

А Інтернет-картки не перевипускаються чи що? У меню КДВ та Уні є пункт про перевипуск, а у інтернетки немає. Я сліпий чи так задумано?
klug

Подякував: 384 раз.
Подякували: 1272 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 23 гру, 2025 20:34

klug написав:А Інтернет-картки не перевипускаються чи що? У меню КДВ та Уні є пункт про перевипуск, а у інтернетки немає. Я сліпий чи так задумано?

Інтернет-картки не випускаються і не перевипускаються. Замість неї вже давно пропонують цифрову, хоч універсальну, хоч для виплат.
M-Audio

Подякував: 653 раз.
Подякували: 526 раз.

Профіль

1
3
1
Повідомлення Додано: Вів 23 гру, 2025 21:05

M-Audio написав:Інтернет-картки не випускаються і не перевипускаються.

Перевыпустить, вроде, действительно нельзя. Но почему не выпускаются? У меня пока в Приват24 этот пункт на месте.

M-Audio написав:Замість неї вже давно пропонують цифрову, хоч універсальну, хоч для виплат.

Она не полная замена. Если не голд, то цифровая валютная только КДВ. Вот тут интернет карта и выручает.
moveton

Подякував: 91 раз.
Подякували: 781 раз.

Профіль

3
8
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 12:08

Зимові переваги в Буковелі
з 18 грудня 2025 до 31 березня 2026
з картками Mastercard від ПриватБанку

Детальніше за посиланням:
https://newpromos.privatbank.ua/zymovi_ ... v_Bukoveli
Зображення
Assistant_Portal

Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 гру, 2025 10:51

Хто ще не зрозумів, що це дегенеративний банк, то ще раз нагадаю. 30.11 був кешбек в категорії Дім та ремонт 10%, в цей день була зроблена покупка, провелася 7 грудня. Так от, кешбек нарахувався 6%, як у грудні. А якби цієї категорії взагалі б не було, то і кешбеку також. Вони нараховують кешбек тільки на момент фактичного списання, а не предавторизації! А чи це не порушення прав споживачів, це був підвищений кешбек на чорну п'ятницю кілька днів. Тобто, всі покупки в ці дні по-факту просто ніяк не могли провестися одразу і це вже конкретні наперстки від банка-дегенерата. Є сенс накапати на них в НБУ? Сума не дуже велика, але чисто принципово.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3685 раз.
Подякували: 5920 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Пон 29 гру, 2025 11:19

Striker написав:Є сенс накапати на них в НБУ?

С интересом почитаю такую жалобу. Она, конечно же, должна содержать точные номера нарушенных статей закона и условий акции кэшбека.
moveton

Профіль

3
8
Повідомлення Додано: Пон 29 гру, 2025 12:46

Striker написав:Хто ще не зрозумів, що це дегенеративний банк, то ще раз нагадаю. 30.11 був кешбек в категорії Дім та ремонт 10%, в цей день була зроблена покупка, провелася 7 грудня. Так от, кешбек нарахувався 6%, як у грудні. А якби цієї категорії взагалі б не було, то і кешбеку також. Вони нараховують кешбек тільки на момент фактичного списання, а не предавторизації! А чи це не порушення прав споживачів, це був підвищений кешбек на чорну п'ятницю кілька днів. Тобто, всі покупки в ці дні по-факту просто ніяк не могли провестися одразу і це вже конкретні наперстки від банка-дегенерата. Є сенс накапати на них в НБУ? Сума не дуже велика, але чисто принципово.

Тут треба шукати глибше. Може з операторами поспілкуватись, зазвичай кешбек з'являється відразу після транзакціі.
ukr0014959

Подякував: 25 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 гру, 2025 13:17

ukr0014959 Ні, я зранку ще знайшов інформацію з чат-боту в Viber. Питання тільки наскільки це законно. Фактично банк вводить в оману клієнта, вказуючи розмір кешбеку в 10%, який нереально отримати.
Зображення
  moveton написав:
  Striker написав:Є сенс накапати на них в НБУ?

С интересом почитаю такую жалобу. Она, конечно же, должна содержать точные номера нарушенных статей закона и условий акции кэшбека.

Ну, я не просто так сюди написав, може вже у когось було подібне. Якщо буде час, то замуймуся пошуком відповідей. Я можу і просто написати в НБУ, як тут на форумі, але не факт, що вони щось розглянуть без конкретики.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3685 раз.
Подякували: 5920 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Пон 29 гру, 2025 13:44

Striker написав:Я можу і просто написати в НБУ, як тут на форумі, але не факт, що вони щось розглянуть без конкретики.

Ну раз Приват сам подтверждает, что так задумано, то куда уж конкретнее? Только не понятно на что тут жаловаться. Даже получить реально. Всего-то угадать день проводки и купить за неделю (кстати, что это за магазин тормозной такой?) до :)

Кэшбек - это ж по сути подарок. С ним и у других банков боль. Unex норовит даже не начислить, если 100 грн в месяц не набрал, чем противоречит собственным явным условиям. У Globus я с покупки 16 декабря до сих пор не наблюдаю кэшбека по маркетплейсам. Подозреваю, что он вообще не начисляет за покупки в евро, но пока не собрался подтвердить. В его условиях про такое ни гугу...

P.S. дошёл до поддержки Глобуса:
Кешбек нараховується лише по гривневим карткам. По валютним карткам нарахування кешбеку не передбачене.

А Сенс так же никак этот момент не оговаривает, но по факту по любым картам насчитывает. Так и живём.
moveton

Профіль

3
8
  #<1 ... 520521522523>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему