Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
klug написав:Я правильно розумію, що ліміт на оплати з 3DS тут не піднімається вище 15к/доба чи є якийсь варіант з цим боротися?
підіймається у додатку обираєте карту, ліміти, встановлюєте скільки треба
У застосунку більше 15к не приймає (добовий на всі витрати значно більший). У документі на сайті знайшов, що 15к - це максимум для 3DS. Спробую ще через гарячу лінію.
Поділіться будь-ласка чи вдалось підняти через гарячу лінію.
Так, оператор якось підозріло тупив і не міг зрозуміти, що я від нього хочу. Чомусь йому здавалося, що я говорю вже безпосередньо про відмову при оплаті, а не про зміну лімітів у застосунку. Довелося йому кілька разів пояснювати, у чому саме проблема, але з рештою він взяв паузу для "уточнення" і таки підняв ліміт на 3DS. Можна як підняти до кінця доби, так і встановити безстроково.
KVV написав:в старому застосунку сам собі поставив 200....чи це не той 3ds?
Той, дякую. Мені у відділенні сказали, що з 1 липня старий застосунок не буде працювати і щоб я про нього забув. Я одразу і забув Це обмеження, дійсно лише у 2.0.