Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
А якщо гасити борг за кредиткою овер 100к - це теж обов'язкове рандеву з фін. шмоном тут, як і при заведенні на дебетову/поточний? Жабоїди провокують...
Amethyst написав:А Білінгова дата коли: 14 чи 15? А Дата платежу -- 10го? Тобто ОМП можна спокійно платити як і погашати сам грейс до 10го 18:00?
У мене білінгова 11-го, платежу 5-го. Нема ніяких "ОМП до 5 числа наступного місяця".
В мене був і в умовах продукту передбачено: "Обов’язковий платіж
Платіж, який дорівнює 2 % (min 50 UAH ) від суми заборгованості на дату формування платежу, а також відсотків та комісій, нарахованих в минулому місяці."
Amethyst написав:А Білінгова дата коли: 14 чи 15? А Дата платежу -- 10го? Тобто ОМП можна спокійно платити як і погашати сам грейс до 10го 18:00?
У мене білінгова 11-го, платежу 5-го. Нема ніяких "ОМП до 5 числа наступного місяця".
В мене був і в умовах продукту передбачено: "Обов’язковий платіж
Платіж, який дорівнює 2 % (min 50 UAH ) від суми заборгованості на дату формування платежу, а також відсотків та комісій, нарахованих в минулому місяці."
klug написав:А якщо гасити борг за кредиткою овер 100к - це теж обов'язкове рандеву з фін. шмоном тут, як і при заведенні на дебетову/поточний? Жабоїди провокують...
Чому обов'язкове? пів року гашусь більше 100К чи воно потім наздожене?
З лютого минулого року ліміт 200к. При одному з погашень був дзвінок з фінмону, частину кред ліміту гасив тоді СЕПом з ізі 10 підходів по 9к, задовольнилися усними поясненнями. Після цього гашусь 4-5 СЕПнадходженнями, поки тихо.
angra написав:ukr0014959 Опа. А що таке може бути ? Картка здається та сама у всіх а дати різні. У мене теж розрахункова дата 11-го а платежу 5-го.
манагер розповідала, що міняють ті дати. Зараз 11 і 5, ьуло 15 і 10, а ще раніше 26 і 20. ХЗ для чого то роблять
Думаю, що т.ч. вирівнюють обіг. Бо, наприклад, от Привату подобається, що всі гасяться 25го, а Сібасу ні. І він сам розподіляє дати, а Сеня дає на откуп клієнту, де РД відповідає даті Договору. Мені таке підходить, теж дозволяє розподілити суми погашення протягом місяця