Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ananas1start написав:як подивитись чи відключено смарт інфо + ? мені в банку відключили якось в настройках карти , ще смс з кодом підтвердження приходило , я зараз там полазив не бачу нічого такого , а довіри до співробітників , які кажуть що кеш бек беде приходити вам балами на мастеркарб більше щось немає
Запитайте в чаті мобільного додатку що у Вас підключене. Там же можна підключити безкоштовний старинформ.
а його підключати треба чи він сам підключається якщо смартинфо + відключити ?
Ananas1start написав:як подивитись чи відключено смарт інфо + ? мені в банку відключили якось в настройках карти , ще смс з кодом підтвердження приходило , я зараз там полазив не бачу нічого такого , а довіри до співробітників , які кажуть що кеш бек беде приходити вам балами на мастеркарб більше щось немає
Запитайте в чаті мобільного додатку що у Вас підключене. Там же можна підключити безкоштовний старинформ.
а його підключати треба чи він сам підключається якщо смартинфо + відключити ?
закинув на карту кошти попробовав зробити перший інтернет платіж , не іде , на карці гроші вже поступили чи все одно треба почекати ? чи може треба встановити інтернет ліміт ? а де їх встановлювати і тут ще раніше писали щоб виставити ліміти на різні типи покупок щоб не проходила оплата якщо кеш беку не буде . підкажіть будь ласка , де то робити ?
Ananas1start написав:закинув на карту кошти попробовав зробити перший інтернет платіж , не іде , на карці гроші вже поступили чи все одно треба почекати ? чи може треба встановити інтернет ліміт ? а де їх встановлювати і тут ще раніше писали щоб виставити ліміти на різні типи покупок щоб не проходила оплата якщо кеш беку не буде . підкажіть будь ласка , де то робити ?
В приложении жмите на карту (вверху такой серый прямоугольничек), затем лимиты и выставляете лимиты: розрахунки в мережі Інтернет, ставите какая сумма вам нужна, перекази між картками сразу ставите 0, а остальные как вам нужно, если только в интернете оплачиваете, можно сразу остальные лимиты поставить 0, кроме графы сумарно всі операції, в которой тоже должна стоять сумма.
Ananas1start Вы не там ищете, я же вам написала выше: жмите на само изображение карты (серый прямоугольничек) а вы жмёте чуть выше, поэтому у вас не открываются лимиты.