Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
malinin007 написав:Спокойнее, коллега. Не знаю как гасить - спрашиваю как гасить. А СЭПить бездумно-не вариант, по регламенту до 3х суток могут зачислять.
По какому-такому регламенту ? СЭП в опервремя заходит и проводится этим же днём. Что далеко не всегда верно для п2п. Так понятнее ?
malinin007 написав:Спокойнее, коллега. Не знаю как гасить - спрашиваю как гасить. А СЭПить бездумно-не вариант, по регламенту до 3х суток могут зачислять.
Этаа, р2р по регламенту до 30 дн. зачислять могут )
Этаа, р2р по регламенту до 30 дн. зачислять могут )
Тоді без варіантів - лише через неокаси у неовідділеннях і лише за номерами неорахунків.
Колеги, прошу з досвіду прокоментувати наступне: Раніше платив на Розетці Сібою і давало онлайн 5%, сьогодні зайшов, а там при оплаті карткою з"явилось повідомлення-попередження про надання дозволу "на предоставление Вам финансовых услуг по переводу средств с целью оплаты заказа\услуг на Rozetka одним из следующих финансовых партнеров: АО "ТАСкомбанк", АО "АЛЬФА-БАНК", АО "ПУМБ", АО КБ "ПРИВАТБАНК", АО "Ощадбанк". Це вони переналаштували форму і сайт на "переказ коштів" чи просто так "по дебільному" написано ? Покращення в розетці ?
stas_rst написав:Колеги, прошу з досвіду прокоментувати наступне: Раніше платив на Розетці Сібою і давало онлайн 5%, сьогодні зайшов, а там при оплаті карткою з"явилось повідомлення-попередження про надання дозволу "на предоставление Вам финансовых услуг по переводу средств с целью оплаты заказа\услуг на Rozetka одним из следующих финансовых партнеров: АО "ТАСкомбанк", АО "АЛЬФА-БАНК", АО "ПУМБ", АО КБ "ПРИВАТБАНК", АО "Ощадбанк". Це вони переналаштували форму і сайт на "переказ коштів" чи просто так "по дебільному" написано ? Покращення в розетці ?
Звучит стремно, может лучше Google pay выбрать как вариант оплаты.