УкрСибБанк BNP Paribas Group (2010 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 332333334335336 ... 1803>
Повідомлення Додано: Чет 10 січ, 2013 11:58

FANTOMAS
Добрый день. Благодарим Вас за отзыв. Мы уважаем Ваше мнение, при этом, позвольте отметить, что в Банке работает высокопрофессиональная команда, безусловной целью которой является высокий уровень обслуживания и индивидуальный подход к каждому Клиенту. Обращаем Ваше внимание также, что благодаря поддержке стратегического партнера - группы BNP Paribas, частью которой является Банк, мы можем предоставлять Клиентам услуги на уровне, отвечающем высоким международным стандартам.
Возможно, Ваше негативное мнение сформировалось вследствие какого-либо личного конфликта, ситуации, возникшей в процессе Ваших трудовых отношений с Банком.
USB

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 10 січ, 2013 13:32

Re: УкрСиббанк

USB, обратите, пожалуйста внимание на работу единственной кассы отделения № 341. Не далее как сегодня, пополнение карты заняло больше получаса...

Причем дело не в кассире, он то работает быстро, но если в отделение приходит СПД или юрлицо с ворохом платежек, то касса отделения оказывается заблокированной минимум на полчаса-час.
Из опыта работы с этим отделением, в кассу всегда есть очередь, даже когда нет "стихийного бедствия" в виде платежек СПД, т.к. отделение расположено удобно, и ближайшие находятся далеко. Один кассир просто не справляется с потоком клиентов, и возникает очередь.

Может имеет смысл пересмотреть штатное расписание отделения и взять на работу еще одного кассира, ведь рабочих мест кассиров оборудовано два.

Спасибо.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 10 січ, 2013 14:06

_Mykola_
Добрый день. Благодарим Вас за предоставленную информацию. Ваше предложение уже направлено руководству для того, чтобы оценить возможность его реализации.
USB

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 січ, 2013 21:19

USB
Шановний USB, дозвольте тоді ще запропонувати для вашого керівництва подумати над тим, щоб до "Активних грошей +" включити рахунки в Євро, підключити інтернет-банкінг (з функціоналом +/- як у приват24, краще на + ;-) ), і збільшити перелік послуг, які можна оплатити з банкоматів - зараз дуже не вистачає можливість поповнення мобільних МТС (можливо послуги інтернет-провайдерів (Вега, Воля, ІР-нет..), поки не користуюсь і не знаю чи вони там є).

ПС якби до АГ+ додати Євро+інтернет і збільшити відсотки на залишок - був би найкращий рахунок на ринку :roll:
steam

Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 15:26

steam написав:USB
збільшити перелік послуг, які можна оплатити з банкоматів - зараз дуже не вистачає можливість поповнення мобільних МТС (можливо послуги інтернет-провайдерів (Вега, Воля, ІР-нет..), поки не користуюсь і не знаю чи вони там є).

Раніше теж користувався банкоматом, але знайшов спільний сервіс з портмоне:
https://www.portmone.com.ua/terminal/uk ... te_id=4289
Не відриваючись від стільця поповнюю собі і сім"ї рахунки. Зарахування протягом 10 хв, як і в банкоматі.
Київстар, лайф і тримоб точно без комісії. За решту не скажу, не користувався, тому краще уточнити.
blacksun

Подякував: 2 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 17:11

blacksun
у мене є приват24 - де також все це можна робити, не відриваючи пяту точку ;-) Хотілося б у перспективі повністю позбутися Приватбанка і все, що з ним повязано, диферсифікувати шляхи оплати мтс не виходячи на вулицю :) (ну і при цьому не відкриваючи ще сотню аккаунтів у портмоне, ківі і тд)
steam

Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 19:49

steam
укрсиб сотрудничает с портмоне, я без комиссии с любой сибовской карты платил за мобилы и инет - все работает (есть только ограничение на помоему 200 грн в месяц с одной карты без регистрации, для противодействия мошенникам). причем работало даже для карт АД, которые по умолчанию закрыты для оплаты в интернет. просто пройдите по ссылке, которую вам дал blacksun
alexwell

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 11:50

steam написав:blacksun
у мене є приват24 - де також все це можна робити, не відриваючи пяту точку ;-)

Про це Ви не згадували ;)
Насправді є купа сервісів які дають можливість поповнювати в інтернеті рахнунки мобільних операторів та провайдерів без комісії, серед них є такі, що не вимагають реєстрації, як мінімум http://www.ipay.ua/ru/bills/charge-mobile/ (не приватбанк!)
Думаю, знаєте, що є така можливість і на офіційних сайтах операторів. Щоправда екваєр у МТС саме приватбанк.
Лінк, який я давав раніше не вимагає реєстрації на сайті. Якщо хочете більшого, є пакет All Inclusive з інтернет-банком, проте це задоволення платне.

Хотілося б у перспективі повністю позбутися Приватбанка і все, що з ним повязано, диферсифікувати шляхи оплати мтс не виходячи на вулицю :)

Думаю не Вам одному цього хочеться :mrgreen:
blacksun

Подякував: 2 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 18:46

USB
маю для Вас пропозицію... СМС паролі які приходять по ібанкінгу фіз осіб... це просто жах якийсь, в перемішку цифри та букви... кожного разу коли вводити пароль, постійно плутаюсь з нулем та буквою "о"... зробіть як в стар-ексесі для організацій, простий шестизначний пароль цифрами... все просто і швиденько вводиться...
oye

Повідомлення Додано: Чет 17 січ, 2013 11:21

Re: УкрСиббанк

USB
Вчера попытался сделать разовый платеж в вашем чудо-банке.
Обратился в отделение №223, что расположено в городе Кривой Рог.
Кассир пани Яцык Ирина Юрьевна, меня неприятно удивила, сообщив, что не может сделать платеж без наличия у меня контактного телефонного номера.
Я обратился к старшему специалисту по ОК к Рязанцевой Анне Евгеньевне с просьбой разъяснить мне о причинах столь необычного интереса к моей персоне.
Я хотел было обратиться к начальнику отделения, но начальника отделения не оказалось на месте. Время было около 13 часов.
Ничего вразумительного я от работников банка так и не услышал. Какой то лепет о превратностях программного обеспечения.
Может вы мне объясните, каким законным или подзаконным актом предусмотрено, наличие телефонного номера есть обязательным условием для выполнения разового банковского платежа?
И что делать если у клиента просто нет этого номера?
pib

Подякував: 80 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

#<1 ... 332333334335336 ... 1803>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор