|
|
![]() Повідомлення про Зміни у тарифах було розміщене на сайті та у відділеннях банку з 27.05.2013 року, нагадування на сайті продубльоване 11.07.13 року.
![]() USB
класно, от я кожного дня ходжу в відділення (30 хв пішого ходу в один бік) щоб почитати дошку оголошень. Вже життя не уявляю без таких прогулянок. А навіщо тоді при кожному анкетуванні берете номер телефону?)))))))))))))))))))))))))) а решта питань? ![]() я вже втомився витягувати з Вас відповіді мов кліщами.
![]()
"у липні 2013 року одноразово буде стягнуто додаткову комісію за обслуговування карткового рахунку у розмірі залишку по картковому рахунку. Комісію буде стягнено у разі одночасного виконання наступних умов: залишок по картковому рахунку на дату стягнення комісії складає 100 грн або менше; відсутність зарахувань та списань по картковому рахунку протягом останніх 180 календарних днів; відсутність у власника карткового рахунку строкових депозитів в УкрСиббанку. " Где Вы видите конкретную дату в новостях за 27.05.2013??? Не понятен вопрос, на сайте указан месяц, без указания конкретной даты, дату ввода озвучили только 11-го, сами тарифы откорректировали 12-го после шести вечера... и где здесь было больше 30 дней??? ![]() ![]() USBробочий день завершився...
я так розумію, що п"ятниця, після 18,00 призначена не для відповідей клієнтам (((
![]() gepik
от що ви накинулися на бідного представника? відповіді вже були - нездарне/нерозумне/жадне/... ваш варіант керівництво придумало якусь "муть" (правильніше написати х...ню), яка по суті подобається тільки керівництву. У нас з вами, клієнтів, проблеми (сам тільки що здивувався, що на залишок "АГ+" не нараховуються проценти!), а нещасний представник змушений з однієї сторони відповідати на прості питання, а з іншої не може прямо заявити, що так, керівництво банка неадекватне, і може бути ще гірше, а тому вибирайте інший банк ![]() Тому, хоча я не представник банку, але такі зміни "неправильні", незаконні, подобаються вони вам чи ні - але ми їх введемо, навіть коштом втрати клієнтів. Сам був клієнтом багато років, хвалив усім знайомим, навіть за відсутності інет-банкінга та рахунків у євро (АГ+), у відділенні приємно було обслуговуватися (Горького 97, м. Київ), однак доведеться шукати інші варіанти.
![]() steam
цей хоч іноді відповідає. решта, в т.ч. "найкращий" контакт центр взагалі нездатні щось пояснити - посилають у відділення.
![]() а, вспомнил. раз ко мне звонили и выспрашивали как обслуживание и так далее. и так удивились когда на вопрос "порекомендовал бы я этот банк знакомым" ответил что "нет". толку мне с хорошего обслуживания, если управленцы регулярно в тихую подсовывают какую-то "свинью". введение этой комиссии в 100 грн по неактивных счетах мною ожидаемое и вообще меня не удивило. об этой особенности "подсунуть по тихому свинью" исписано уже повсюду.
![]() Re: УкрСиббанка как по мне банк вполне нормальный... Неплохие условия для международных операций... Обслуживание на должном уровне..
![]() ЕвгенийРусич
репутація здобувається важко і довго, а втратити можна водночас.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|