|
monobank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 24 лип, 2025 13:45
PUnder написав: Hill_78 написав:Чи отримував хтось картки Монобанку за кордоном надіслані Монобанком поштою? .
Так отримували в Німеччині, але не знаю навіщо це син робив, тільки здається 450грг викинув  . Але каже це для колекції 
Зрозуміло. Ну так виходить, що картка буде для колекції. Скажіть, чи вирішували ви питання з Монобанком і чи було знайдене якесь рішення?
-
Hill_78
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 лип, 2025 14:13
Hill_78 написав:Зрозуміло. Ну так виходить, що картка буде для колекції. Скажіть, чи вирішували ви питання з Монобанком і чи було знайдене якесь рішення?
Так проблем не було і нічого було вирішувати. Все працює.
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 лип, 2025 14:17
Hill_78 написав: PUnder написав: Hill_78 написав:Чи отримував хтось картки Монобанку за кордоном надіслані Монобанком поштою? .
Так отримували в Німеччині, але не знаю навіщо це син робив, тільки здається 450грг викинув  . Але каже це для колекції 
Зрозуміло. Ну так виходить, що картка буде для колекції. Скажіть, чи вирішували ви питання з Монобанком і чи було знайдене якесь рішення?
Знайомі в Америці робили замовлення, все добре наче як
-
aanonimovic594
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 лип, 2025 19:08
Искатель написав:Я так розумію, там, де Ви знаходитесь, про безконтактну оплату телефоном не чули? Цікаво, що за країна?
Новий категоричний Искатель вирішив замінити своєю агресивною комунікацією іншого форумчанина, що повністю мігрував в Телеграм зі своїм акційним Huawei з Алло? Є десятки варіантів, коли може знадобитися фізична картка: банкомат/телефон/термінал без NFC; бекап, на випадок, коли телефон розряджений/розбитий/втоплений/вкрадений. Може у Искателя є статистика успішності оренди машин/мотоциклі/скутерів через безконтактну оплату? І це лише кілька прикладів. Hill_78 написав:Чи зтикалися ви з проблемою, що банкомати не зчитують чіпи з карток Монобанку і таким чином отримати готівку з банкомату неможливо. Більше того, банкомати не розпізнають пін-коди карток і видають помилку.
Що каже підтримка самого шмоно? Може бракований чіп чи криво персоналізували?
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1240 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 25 лип, 2025 19:25
klug написав: Искатель написав:Я так розумію, там, де Ви знаходитесь, про безконтактну оплату телефоном не чули? Цікаво, що за країна?
Новий категоричний Искатель вирішив замінити своєю агресивною комунікацією іншого форумчанина, що повністю мігрував в Телеграм зі своїм акційним Huawei з Алло? Є десятки варіантів, коли може знадобитися фізична картка: банкомат/телефон/термінал без NFC; бекап, на випадок, коли телефон розряджений/розбитий/втоплений/вкрадений. Може у Искателя є статистика успішності оренди машин/мотоциклі/скутерів через безконтактну оплату? І це лише кілька прикладів. Hill_78 написав:Чи зтикалися ви з проблемою, що банкомати не зчитують чіпи з карток Монобанку і таким чином отримати готівку з банкомату неможливо. Більше того, банкомати не розпізнають пін-коди карток і видають помилку.
Що каже підтримка самого шмоно? Може бракований чіп чи криво персоналізували?
Я не знаю як вони аналізують ситуацію і як шукають причину цього збою, але вони запропонували перевипутити картку. Я буду ще говорити з ними бо тут є також питання, оскільки пересилка не дешева. Коли вони надсилають картки за кордон, вони мають підготувати і перевірити картку так, щоб не було причин до таких збоїв. В тому числі і з огляду на затратність цього процесу. До цього, я користувався картками двох інших українських банків. Нічого подібного не виникало.
-
Hill_78
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лип, 2025 06:56
Hill_78 написав:Більше того, банкомати не розпізнають пін-коди карток і видають помилку.
Є два види ПІН-кодів від карток: онлайн ПІН і офлайн ПІН. Через застосунок змінюється онлайн ПІН, щоб він записався на картку (офлайн ПІН), необхідно виконати дії в банкоматі чи чіпом через термінал. Hill_78 написав:Також при оплаті за покупки на терміналах в магазинах, покупку також неможливо оплатити чіпом картки.
У цілях безпеки безконтактна оплата не працює до прописання офлайн ПІН на картку.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1138 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 28 лип, 2025 03:19
Howl написав: Hill_78 написав:Більше того, банкомати не розпізнають пін-коди карток і видають помилку.
Є два види ПІН-кодів від карток: онлайн ПІН і офлайн ПІН. Через застосунок змінюється онлайн ПІН, щоб він записався на картку (офлайн ПІН), необхідно виконати дії в банкоматі чи чіпом через термінал. Hill_78 написав:Також при оплаті за покупки на терміналах в магазинах, покупку також неможливо оплатити чіпом картки.
У цілях безпеки безконтактна оплата не працює до прописання офлайн ПІН на картку.
Перепрошую, Ви ж читаєте що я написав? Безконтактна оплата проходить без жодних проблем. Pay Pass працює. А оплата чіпом не працює. При оплаті покупки в магазині чіпом, термінали видають помилку введення пін-коду. Хоча пін код був введений абсолютно правильно. Вийняв картку з терміналу і розразувався безконтактно. Транзакція пройшла без проблем. Служба підтримки радила перепрописати пін-код через застосунок Монобанку. Я перепрописав пін-код. Результату не дало. При оплаті на терміналі чіпом, після введення пін-коду видає неправильний пін-код. І це в різних магазинах (спочатку в аптеці, потім в двох різних магазинах абсолютно едентичний сценарій: введення пін-коду, повідомлення що пін-код не вірний, в транзакції відмовлено). Але безконтактна оплата знову ж таки працює. Правильно я розумію, що при здійсненні оплати чіпом через термінал в магазині пін-код мав прописуватися так само як і в банкоматі?
-
Hill_78
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лип, 2025 05:40
del
Востаннє редагувалось 24589 в Пон 28 лип, 2025 05:43, всього редагувалось 2 разів.
-
24589
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лип, 2025 05:43
Hill_78 написав: Правильно я розумію, що при здійсненні оплати чіпом через термінал в магазині пін-код мав прописуватися так само як і в банкоматі?
ні. прописується в банкоматі. в банкомат сували картку і дивились баланс? можливо навіть в українському банкоматі треба. а наступного разу придивіться, які саме це термінали, якісь старі? у нас в Україні не бачив щоб використовувався офлайн пін
-
24589
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лип, 2025 07:50
Hill_78 написав:Правильно я розумію, що при здійсненні оплати чіпом через термінал в магазині пін-код мав прописуватися так само як і в банкоматі?
При онлайн-зміні ПІНа (в застосунку) рекомендується першу операцію зробити чіпом або в ПОСе магаза або в АТМ глянути баланс (будь-яку операцію з вводом ПІНа, але вона може бути небезкоштовна)
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 501 раз.
- Подякували: 1292 раз.
-
-
Профіль
-
-