|
monobank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 12 тра, 2025 18:48
Напомните, пожалуйста, по черной карте нужно какие-то операции проводить раз в полгода (или другой период)? или по ней нет РКО при неактивности?
-
Arien
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 21:17
'Жахнув' мене сьогодні Монобанк на комісію при знятті коштів. Виявляється якщо вислати кошти з ФОПа на Білу картку, при собі мати Чорну і зробити на неї переказ з Білої- втрачається безкоштовна можливість зняття до 50 тис. грн., хоча наче ще рік тому я робив такий фінт в А-банку і комісій не було  Як сказали в підтримці- після першого переказу між своїми рахунками це вже рахується не цільове призначення, хоча в поточних умовах про безпосереднє зарахування на Чорну картку коштів від діяльності ФОП не йдеться: 
-
andriy_z
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 21:40
andriy_z написав:'Жахнув' мене сьогодні Монобанк на комісію при знятті коштів. Виявляється якщо вислати кошти з ФОПа на Білу картку, при собі мати Чорну і зробити на неї переказ з Білої- втрачається безкоштовна можливість зняття до 50 тис. грн., хоча наче ще рік тому я робив такий фінт в А-банку і комісій не було  Як сказали в підтримці- після першого переказу між своїми рахунками це вже рахується не цільове призначення, хоча в поточних умовах про безпосереднє зарахування на Чорну картку коштів від діяльності ФОП не йдеться:
А чому не можна було частину коштів кинути на Білу, частину (яку потрібно) - одразу на Чорну, навіщо були ці перекидки між власними картками?
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1064 раз.
- Подякували: 4869 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 23 тра, 2025 12:56
@Искатель, вдома перекинув з ФОП рахунку на Білу картку, біля банкомату помітив що з Чорною. Наступного разу буду більш уважним, та й мабуть є сенс все ж 1у транзакцію проводити завжди на меншу суму.
-
andriy_z
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 тра, 2025 15:19
Отправил несколько переводов на ПУМБ, все вернулись назад на карту МОНО, поддержка пока не может ничего вразумительного ответить, почему так получилось.
-
акет
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 тра, 2025 15:22
Підтримка моно чи пумба?
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 тра, 2025 16:40
акет написав:Отправил несколько переводов на ПУМБ, все вернулись назад на карту МОНО, поддержка пока не может ничего вразумительного ответить, почему так получилось.
Мені сьогодні Моно повернув 2 п2п тиждневої давності. Але в банках куди було відправлено - баланс не змінився. Чудеса, прибуток?
-
valya
-
-
- Подякував: 663 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 тра, 2025 16:44
Поддержка моно говорит, что заворачивает платежи пумб. Поддержка пумб говорит, что не видит даже попытки зачисления средств. Снова позвонил в моно, сказал, что пумб не видит попыток зачисления денег, моно взяли паузу, сказали будем думать.
-
акет
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 тра, 2025 18:25
МОНО поддержка отзвонилась, сказала у нас все хорошо, обращайтесь в ПУМБ.
-
акет
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 тра, 2025 08:27
Подскажите, с моновской Е-пидтримки (виртуальной) целевые (погашение ОВГЗ и купоны) можно бесплатно снимать или с комиссией?
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 751 раз.
-
-
Профіль
-
-
1