Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
quadro_tony_da написав:ловіть лайфхак нова акція кешбек 5% з лімітом 100 бонусів за покупки продуктів насправді більше ніж 100 я куппив на 2к+ отримав теж бонусів більне ніж 100
І на скільки більше? На 0.5% від суми покупки за гаджет або вибрану категорію продукти.
Шось сьогодні банк для мене рощедрився, пропозиція оформити кредитку Red 2.0 з кредитним лімітом тисяча, оформив, користуюсь. Прийшла інша пропозиція- Red Cash теж з КЛ тисяча. Хтось користується Red Cash? У чому Сенс?
Water написав:Шось сьогодні банк для мене рощедрився, пропозиція оформити кредитку Red 2.0 з кредитним лімітом тисяча, оформив, користуюсь. Прийшла інша пропозиція- Red Cash теж з КЛ тисяча. Хтось користується Red Cash? У чому Сенс?
Картка RED Cash краще підходить для готівкових розрахунків, за цією карткою зняття в банкоматах та переказ кредитних коштів — не тарифікуються. Проте за карткою не передбачений пільговий період, тому варто слідкувати за наявною заборгованістю та можливими списаннями 👌🏻
Оформив заново кредитку. Оті 100 грн потрібно доплачувати до Заборгованості, чи вони вже там враховані? Бо останній раз користував ще до війни, без 100 грн
novichok написав:Оформив заново кредитку. Оті 100 грн потрібно доплачувати до Заборгованості, чи вони вже там враховані? Бо останній раз користував ще до війни, без 100 грн
Искатель, скоріше за все, що RED. Учора—сьогодні була пропозиція в застосунку її оформити.
novichok написав:Оті 100 грн потрібно доплачувати до Заборгованості, чи вони вже там враховані?
Якщо під час настання РД на рахунку буде заборгованість від 20/50 грн (залежить від того, коли там нові тарифи вступили в дію), то банк додатково спише РКО 100 грн.