Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Кочевник написав:Так перевипусти Ред на Ред 2.0. Це безкоштовно.
Ба більше. Я нічого не перевипускав і мій Максимум вже в тарифі Ред.2.0 -- таке вказує в ССА! Правда Розстрочку від 1000 грн я ще не оформлював в жовтні
moveton написав:Потому, что весь обсуждаемый документ - это про операции в отделении.
А де ж док-т по ССА? Десь лежить окремим додатком в ДКБО? Чудная Алка кипіш просто так наводить!
В справке. Там, правда, ощадника отдельным пунктом нет. Уж не знаю считает его SSA карточным или текущим. Но комис в любом случае нулевой. А кто в отделении с текущего или с ощадника раньше переводил хоть на свой карточный, с того должны были 1% взять. Очень странно, если не делали.
kulikrom написав:Red Cash довгі роки полочную була, а тут щодо розстрочок зміни, звичайний Red вже не працює безкоштовно на 3 міс. Шановне панство! Нагадайте, якщо з Red Cash умовних паличок на 3тищ купити на інтернет-сайті за рахунок кред. ліміту, чи не буде якоїсь комісії та чи можна очікувати, що як й на звичайному Red буде запропоновано оформити розстрочку й, у разі її оформлення, в поточну РД нічого не сплачувати?
Акційна розстрочка наразі доступна лише для карток RED 2.0, RED Cash, та "Максимум готівка". У вашому прикладі, якщо покупка буде з картки RED Cash - акційну розстрочку буде можливість оформити, але для звичайної картки Red вона не буде пропонуватися. Єдина комісія, що списується після покупки в найближчу розрахункову дату - це 100 грн. РКО, за наявного боргу від 50 грн. У разі, якщо заборгованість переведена в розстрочку, комісія РКО не списується 👌🏻