|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 02 лис, 2025 18:06
Я не поняла, новые правила же с ноября работают?
То есть, за октябрь еще старые правила, или как?
Сейчас же плата за РКО начисляется еще за октябрь?
-
Arien
-
-
- Подякував: 173 раз.
- Подякували: 84 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 лис, 2025 18:21
Arien написав:Я не поняла, новые правила же с ноября работают? То есть, за октябрь еще старые правила, или как? Сейчас же плата за РКО начисляется еще за октябрь?
Ну так Але ж ДРС він такий: відображають одне, діють по іншому, і кажуть, шо так і треба  ПС. От був би я помолодше років на 10, то так би і діяв: зробив десяток операцій по 1грн, заскрініл отой градусник, дочекався б зняття абонки у грудні і виклав би отот скрін на всіх форумах з питанням "чому Алка намаХує"... І вимагав би не тільки сторнування, а ще й і квиташку про оплату від того недолугого програмера, який за 30 днів так і не зміг залочити/зняти отой градусник з ССА. Та ще й би організував флешмоб зі школотою так на осіб 10..20 тищ )))
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 519 раз.
- Подякували: 1343 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
1
1
12
Додано: Нед 02 лис, 2025 19:33
Sense Bank написав: mogicanin1986 написав:Вітаю! Можливо вже було таке питання , але задам представнику банку ще раз: як я зрозумів з 1 листопада правило 10 покупок на будь яку суму за обслуговування пакету Вайт вже немає? Чому тоді в додатку досі воно є? Невже за цілий місяць не спромоглися прибрати та не вводити клієнтів в оману?¹
Добрий день! Умови у застосунку оновляться згодом, після фактичного списання плати за жовтень. Перепрошуємо за ці незручності 🙌🏻 З повагою, Володимир 💎
але ви ж розумієте, що воно так немає працювати. чи може розвинемо цю ідею далі - на розрахунок зп підтримки? ви там бачите свою зп, а коли вам зараховують на картку - то мінус 10-20-30%. бо вам просто вчасно не сказали, що тепер депреміюють, якщо клієнти скаржаться. а скаржитися будуть, переважна більшість на форумі не сидіть. теж зробив собі безоплатне користування. але банк хитро не вказує, а який зараз місяць 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 790 раз.
- Подякували: 1675 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 02 лис, 2025 21:00
Arien написав:Я не поняла, новые правила же с ноября работают? То есть, за октябрь еще старые правила, или как? Сейчас же плата за РКО начисляется еще за октябрь?
Насколько я понимаю, 5го ноября спишут за октябрь по старым правилам. Сейчас это в SSA уже показывается, как "предыдущий месяц". И после этого списания в SSA за текущий месяц исчезнет строчка про количество покупок и если у кого уже обнулилась ожидаемая плата из за количества покупок, то она вернётся на 50 грн.
-
moveton
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 757 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
7
Додано: Вів 04 лис, 2025 13:44
Sense Bank написав: mogicanin1986 написав:Вітаю! Можливо вже було таке питання , але задам представнику банку ще раз: як я зрозумів з 1 листопада правило 10 покупок на будь яку суму за обслуговування пакету Вайт вже немає? Чому тоді в додатку досі воно є? Невже за цілий місяць не спромоглися прибрати та не вводити клієнтів в оману?¹
Добрий день! Умови у застосунку оновляться згодом, після фактичного списання плати за жовтень. Перепрошуємо за ці незручності 🙌🏻 З повагою, Володимир 💎
А якщо на білій картці хронічно баланс 0, ССА буде заганяти рахунок в овер на ті -50? Чи можна лишити картку пустою до кінця терміну дії пластику, чи тільки закривати рахунок в такій ситуації?
-
pharus
-
-
- Подякував: 3111 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лис, 2025 14:09
pharus Плата за обслуговування, при відсутності коштів на балансі, буде списана один раз в мінус, після чого очікуватиме на погашення. Тобто при нульовому балансі — баланс картки стане -50 грн, але наступного місяця ще одне списання вже не пройде, і заборгованість так і лишиться -50 грн.
З повагою, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 185 раз.
- Подякували: 1434 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Вів 04 лис, 2025 14:23
Sense Bank написав:pharusПлата за обслуговування, при відсутності коштів на балансі, буде списана один раз в мінус, після чого очікуватиме на погашення. Тобто при нульовому балансі — баланс картки стане -50 грн, але наступного місяця ще одне списання вже не пройде, і заборгованість так і лишиться -50 грн. З повагою, Володимир 💎
О який овер буде нараховуватися на цю заборгованість у 50 грн, і коли/де він відобразиться?
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
1
1
12
Додано: Вів 04 лис, 2025 14:26
Як що розрахункова дата 06/11 то погаситись маю 06/11 до 18-00? І можу відразу вітратити?
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 04 лис, 2025 14:31
ukr0014959 написав:Як що розрахункова дата 06/11 то погаситись маю 06/11 до 18-00? І можу відразу вітратити?
Частіше за все витрати проводять по рахунку на +1..3дн, тобто можна навіть витратити, а потім гасити борг за минулий період. Але конкретні терміни погашення для своїх улюблених витрат треба дивитися в (справжній) Виписці, що приходить/замовляється на пошту!! Наприклад, оплата комуналки через ярлики у ССА проводиться ПОТОЧНИМ днем, а покупка в АТБ -- на +2 день
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
1
1
12
Додано: Вів 04 лис, 2025 14:41
Amethyst написав: Sense Bank написав:pharusПлата за обслуговування, при відсутності коштів на балансі, буде списана один раз в мінус, після чого очікуватиме на погашення. Тобто при нульовому балансі — баланс картки стане -50 грн, але наступного місяця ще одне списання вже не пройде, і заборгованість так і лишиться -50 грн. З повагою, Володимир 💎
О який овер буде нараховуватися на цю заборгованість у 50 грн, і коли/де він відобразиться?
Згідно з тарифами — нарахування % за несанкціоновану заборгованість не передбачено 👌🏻 З повагою, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 185 раз.
- Подякували: 1434 раз.
-
-
Профіль
-
-