Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Navegantes написав:Ясно. І при такому бізнесі треба зважати на комісію 50 грн/міс?
— Послушай, — вмешалась Джейнис. — Если царь так богат, отчего бы ему не расплатиться с нами? — Царь никогда не платит за то, что может получить даром, — ответил ферра. — Поэтому он и богат.
candidat Дійсно, плата за обслуговування пакета послуг White можна уникнути, лише якщо виконується хоча б одна з умов: ▪️ загальна сума покупок за картками з пакета перевищить 2 500 грн ▪️ або залишок коштів на всіх рахунках в банку буде перевищувати 50 000 грн
Натомість можу вам порадити розглянути, наприклад, кредитно-дебетову картку Хамелеон - вона безкоштовна в обслуговуванні, якщо не користуватись кредитними коштами та підключити безкоштовні push-сповіщення замість смс (додаю інструкцію: )🙌 А ось тут можете детально ознайомитись з тарифами картки: ... 082025.pdf
Sense Bank написав:Натомість можу вам порадити розглянути, наприклад, кредитно-дебетову картку Хамелеон
Встречное предложение Сенс Банку: рассмотреть создание долларового и еврового бесплатного Хамелеона. Хотя бы и без КЛ (пусть он тогда Хамелеон и одноцветный). Тогда и нам будет что рассматривать
Товариство, роками, але дуже здаля, спостерігаю, як ви жерете цей кактус, але лише зараз з'явилося натхнення доєднатися до вас. Враховуючи, що прозорість умов та тарифів тут ніколи не були у пріоритеті, порадьте, як сюди правильно зайти. На зараз, цікавить картка АТБ та кредитка з лімітом (про 100 грн в курсі), можливо також славнозвісні розстрочки на 3 міс. Також цікавить безкоштовний фізичний пластик (про 0,5% за NFC в курсі). Що порадите: - відкрити RED 2.0, а до нього АТБ (ніби хтось згадував, що має таку конфігурацію); - купити АТБ в АТБ (вони ще є у продажу?), а далі пробувати окремо RED 2.0 (так буває?)? Плюсів Хамона на даний момент не бачу (платити 100-ку не планую), може я сліпий? РД буде датою відкриття договору, фактичного відкриття кредитної лінії? СЕП на погашення має відлежатися чи можна і у РД до 18:00 присилати? Про наявність реферальної програми теж знаю.
klug написав:- купити АТБ в АТБ (вони ще є у продажу?), а далі пробувати окремо RED 2.0 (так буває?)?
А зачем так далеко ходить? АТБ с отдельным счётом открывается в SSA в любой момент. Может и сразу со своим КЛ. Может без него, но в любом случае есть возможность перенести на него лимит с другой кредитки. Вот на RED 2.0 может не быть предложения. Пластик бесплатно получается к любой карте. Делать ли карты допками или на раздельных счетах - это каждый сам себе решает. У меня есть и хамон и RED и АТБ и Выгода и пакеток веер. И все на отдельных счетах. Под условия выше можно просто открыть АТБ и попросить для неё КЛ.
klug написав:РД буде датою відкриття договору, фактичного відкриття кредитної лінії? СЕП на погашення має відлежатися чи можна і у РД до 18:00 присилати?
РД - это активации карты. СЭП в погашение засчитывается сразу.