Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Вадимка написав:Мени николи ранише сенс не блокував рахунок.Тим паче Уси документи були прийняти.
Ви не путайте ФінМон і Менагера. Для Фінмона ні менагер ні нач від-я вказівок не надають!! Фінмон захищає самостійно свою дупу в тому числі і від недолугих менагерів, які частіше самі і підставляють лю́бих клієнтів, заповнюючи за них Анкети
Обираю з історії платежів транзакцію. Натискаю повторити, ввожу нову суму (оплата за газ) і ..... нічого не відбувається. Ані помилки, ані спроби відправити платіж. Перед цим сплатив за тепло та електрику - все норм. Знов пороблено? Я вже навіть не питаю коли той застосунок виправлять щоб він хоч щось повідомляв клієнту окрім "у вас не обрано категорій для нарахування горіхів".... звісно не обрано! бо я не хочу (уявіть собі!)... але банк вважає що то дуже корисна хрінь і намагається мене змусити щось обрати
так от, як мені заплатити за газ? мабуть доведеться піти до приват24
up - питання чого я не можу сенс-сенс відправити платіж за айбаном так досі і не вирішено, розбираються... сум-пічаль
DmitryZP написав:up - питання чого я не можу сенс-сенс відправити платіж за айбаном так досі і не вирішено, розбираються... сум-пічаль
Попросив друзів перевірити, вводять тільки ІБАН. Правда Призначення переказу дуже оригінальне )) Схоже, що смузистів не навчили в школі робити заміну тексту, вміють тільки додавати ))
Підкажіть хто стикався. Дружина по хамелеону попала на переказ коштів в новій пошті. Хамелеон само собою в режимі -50000+2500. Це тепер алка буде смажити по 37% від суми переказу поки хамелеон не закриється в 0?
WachtAmRhein написав:Підкажіть хто стикався. Дружина по хамелеону попала на переказ коштів в новій пошті. Хамелеон само собою в режимі -50000+2500. Це тепер алка буде смажити по 37% від суми переказу поки хамелеон не закриється в 0?
напевне так.
на Red те саме - поки не набив розстрочек на суму ліміту, відсотки за випадковий переказ списували регулярно, добре хоч сума була невеличка.