Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Amethyst написав:Попросив друзів перевірити, вводять тільки ІБАН. Правда Призначення переказу дуже оригінальне ))
угу, в мене теж було "переказ коштів в межах..." при чому видалити це призначення і ввести власне не можливо... це при тому, що у реквізитах на поповнення картки сам же Сенс вимагає писати "поповнення рахунку П.І.Б."
ну тобто щось таки працює - я думаю що якби воно взагалі не працювало вони б про це точно знали і щось робили із цим. тож в мене якийсь особливий кейс. чекаємо на розв"язання
DmitryZP написав:Обираю з історії платежів транзакцію. Натискаю повторити, ввожу нову суму (оплата за газ) і ..... нічого не відбувається. Ані помилки, ані спроби відправити платіж. Перед цим сплатив за тепло та електрику - все норм. Знов пороблено? Я вже навіть не питаю коли той застосунок виправлять щоб він хоч щось повідомляв клієнту окрім "у вас не обрано категорій для нарахування горіхів".... звісно не обрано! бо я не хочу (уявіть собі!)... але банк вважає що то дуже корисна хрінь і намагається мене змусити щось обрати
підробляю безкоштовним тестувальником цього застосунку... коли платив у МАБ було прописано отримувач - ТОВ "ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ "НАФТОГАЗ УКРАЇНИ" вирішив скоротити назву і залишив ТОВ "НАФТОГАЗ УКРАЇНИ" - і платіж пішов...
ну що тут можна ще додати - все дуже просто... берете з транзакцій які раніше створювали у МАБ і намагаєтеся вгадати (!!!) що потрібно прибрати/змінити щоб відправити цей платіж через застосунок...
тобто застосунок тупо не здатний щось відправити але у відповідному полі не пише що воно не відповідає потрібному шаблону або містить заборонені символи