|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 26 гру, 2024 14:38
DmitryZP написав:не можу відравити платіж клієнту сенсу за айбаном - пише операція не можлива, спробуйте пізніше. чи стикався хтось із цією лажею? клієнта знаходить, частково закриває * інформацію прізвище/ім"я... гроші тупо не дає переслати МАБ вимкнули, застосунок гімно, ще трохи і доведеться закрити рахунку в цьому "чудовому" і "надтехнологічному" банку витратив 30 хв часу на довбання із цим питанням, підтримка повідомила що не бачать взагалі спроб з мого боку (можливо ці спроби блокуються певними сервісами і це зможуть побачити інші люди)
кому цікаво - нарешті розібралися... у дружини рахунок UAH та USD мають однаковий iban (  ) - хтось запитає "а що так можна було?"  виходить можна так от схоже що коли з іншого банку йде переказ за айбаном у них або автоматично визначає за валютою рахунок куди зарахувати ці кошти, або хтось руцями це робить а коли у застосунку вказається отакий мульті-валютний iban застосунок не розуміє як це  і так як застосунок робила одна команда, а бекенд інша маємо таку поведінку - не можливо відправити платіж... це при тому що пошук за айбаном повертає застосунку ім"я клієнта - а от сам платіж застосунок відправити не здатен. ще і помилку не може пояснити, тільки "щось пішло не так, спробуйте ще" перевірив свій валютний та гривневий айбани - різні перевірив у мами - однакові коротше виглядає так як "прорахувались, але де" 
Востаннє редагувалось DmitryZP в Чет 26 гру, 2024 14:39, всього редагувалось 1 раз.
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 гру, 2024 14:39
Sense Bank написав: Water написав: Sense Bank написав:Все залежить від того чи буде сума доходів перевищувати суму в опитувальнику чи ні, якщо так то можуть виникнути питання *Ваш вартовий підтримки, Денис
Шановна підтримка, а шо з точки зору банку в даному випадку дохід? Нагадаю, людина занесла 600 тис. грн. на 3 депозити, які кожен день завершуються і він їх перевкладає. Банк вважає шо в даному випадку дохід за 10 днів 6 лімонів?
Це вже наступне питання над яким ми будемо працювати і дізнаватися можливості чи можна це змінити Відповідь стосувалась до того, що відбувається зараз *Ваш вартовий підтримки, Денис
Пока вы над ним будете работать, ваш финмон разгонит всех лояльных клиентов. Мне мой персмен сказал, что к нему нескончаемым потоком идут пострадавшие с заблокированныхми счетами. Он даже сразу задаёт всем им вопрос насчёт Швыдкого ) Вы там вашему тёзке, Денису Курдышу привет передайте по этому поводу. Он на вопрос об проблемах с финмоном по поводу Швыдкых на ветке хейтеров в телеграм канале вещал, что всё это единичные случаи, и типа исправить это быстро не делается, потом мол разберёмся.Я даже улыбнулся и заскриншотил на всякий случай его ответ ))
Востаннє редагувалось Навигатор в Чет 26 гру, 2024 14:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Навигатор
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2024 14:45
DmitryZP написав:у дружини рахунок UAH та USD мають однаковий iban (  ) - хтось запитає "а що так можна було?"  виходить можна
Можно. На мультивалютке Клирингового Дома очень удивлён, что у кого-то разные IBAN для разных валют. Может и несколько гривневых счетов иметь одинаковый IBAN - у кого счета в Укргазе, тот знает. Только каким местом это затрагивает посылающего (тем более, как я понимаю, по СЭП, а не по SWIFT)? Он должен послать на IBAN, а там принимающий банк разберётся куда зачислять.
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 714 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Чет 26 гру, 2024 14:49
Навигатор Якщо цікаво, то це і є Денис з хейтерської і дійсно це проблема, тому що зарахування від депозиту не повинно рахувати в статистику, тому що кошти вже в банку але вирішення цієї проблеми і взагалі розібратися через що це відбувається, займає багато часу це за один день не вирішується Зараз проблема полягає в тому що ці надходження з депозитів є дохідом, а в опитувальнику сума вказана менше і через це з'являються питання від фін моніторингу і рахунки обмежують але я працюю над вирішенням проблеми але обіцяти нічого не можу. Я розумію, які враження після цього і як це незручно, приносимо вибачення *Ваш вартовий підтримки, Денис
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 26 гру, 2024 14:52
1finanсier написав: Вадимка написав:Хочу задать тот же вопрос!Мой счет разблокировали,но что я пережил за это время.Тоже хочу задать вопрос.Я продолжаю пополнять свой депозит каждый день и деньги каждый день снова падают на карту.Хочу чтоб вы дали ответ.Меня снова не заблокируют за такие операции?Спасибо
Ахаха ))) Нагадало анекдот, як кішка каже іншій : - Уявляєш, вчора мене у підворотні згвалтувала ціла зграя бродячих котів! - Який жах! А зараз ти куди зібралася? - Туди ж Схоже вам сподобалося ставлення банку до Вас, якщо Ви продовжуєте робити те саме )))
Даже если это будет раз в три дня все равно сумма будет намного больше чем я подтвердил документально.Какой тогда выход ?Просто не пользоваться?
-
Вадимка
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2024 14:55
DmitryZP написав:коротше виглядає так як "прорахувались, але де"
Так а шо у мами, працює, відправляється? Справа в тому, шо однаковий ІБАН на всі рах з різной валютой це нормально! Купа банків це використовує. І це не може бути причиною невідправки грошей, ну ніяк. В АБС крім само ІБАНа ще ж присутній суфікс валюти рахунку: .978, .980, .840... То таки криві ручки смузистів, верніше -- таки лапки 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1316 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Чет 26 гру, 2024 14:57
Sense Bank написав:Навигатор Якщо цікаво, то це і є Денис з хейтерської і дійсно це проблема, тому що зарахування від депозиту не повинно рахувати в статистику, тому що кошти вже в банку але вирішення цієї проблеми і взагалі розібратися через що це відбувається, займає багато часу це за один день не вирішується Зараз проблема полягає в тому що ці надходження з депозитів є дохідом, а в опитувальнику сума вказана менше і через це з'являються питання від фін моніторингу і рахунки обмежують але я працюю над вирішенням проблеми але обіцяти нічого не можу. Я розумію, які враження після цього і як це незручно, приносимо вибачення *Ваш вартовий підтримки, Денис
Ну так в том диалоге в телеграмме вам предложили неплохой ход , чтобы избежать проблем у клиентов. На официальном уровне дать разъяснения отделу финмониторинга, что такие случаи могут быть и они не единичны. Проблем у клиентов поубавилось бы на порядок. Потому что очень много клиентов пользуется схемой со Швыдкыми .ночь Швыдкый, днём карта.
-
Навигатор
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2024 15:04
Навигатор написав: Sense Bank написав:Навигатор Якщо цікаво, то це і є Денис з хейтерської і дійсно це проблема, тому що зарахування від депозиту не повинно рахувати в статистику, тому що кошти вже в банку але вирішення цієї проблеми і взагалі розібратися через що це відбувається, займає багато часу це за один день не вирішується Зараз проблема полягає в тому що ці надходження з депозитів є дохідом, а в опитувальнику сума вказана менше і через це з'являються питання від фін моніторингу і рахунки обмежують але я працюю над вирішенням проблеми але обіцяти нічого не можу. Я розумію, які враження після цього і як це незручно, приносимо вибачення *Ваш вартовий підтримки, Денис
Ну так в том диалоге в телеграмме вам предложили неплохой ход , чтобы избежать проблем у клиентов. На официальном уровне дать разъяснения отделу финмониторинга, что такие случаи могут быть и они не единичны. Проблем у клиентов поубавилось бы на порядок. Потому что очень много клиентов пользуется схемой со Швыдкыми .ночь Швыдкый, днём карта.
Я розумію вас, саме цим я і займаюсь але на це потрібен час *Денис
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 26 гру, 2024 15:21
Sense Bank написав: Навигатор написав: Sense Bank написав:Навигатор Якщо цікаво, то це і є Денис з хейтерської і дійсно це проблема, тому що зарахування від депозиту не повинно рахувати в статистику, тому що кошти вже в банку але вирішення цієї проблеми і взагалі розібратися через що це відбувається, займає багато часу це за один день не вирішується Зараз проблема полягає в тому що ці надходження з депозитів є дохідом, а в опитувальнику сума вказана менше і через це з'являються питання від фін моніторингу і рахунки обмежують але я працюю над вирішенням проблеми але обіцяти нічого не можу. Я розумію, які враження після цього і як це незручно, приносимо вибачення *Ваш вартовий підтримки, Денис
Я розумію вас, саме цим я і займаюсь але на це потрібен час *Денис
Слава Богу, что вы этим занимаетесь. Мне например,счета ограничили ещё 17 декабря и до сих пор.  Пополнение карты 1.6 ляма с депозита, предоставите доки на эту сумму. А это тот полтинник, который обеспечивает мне абонку, только он неразумный бродит туда сюда между швыдким и картой ну и накрутил себе, то есть мне проблему (
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 26 гру, 2024 15:24
Навигатор написав: На официальном уровне дать разъяснения отделу финмониторинга, что такие случаи могут быть и они не единичны. Проблем у клиентов поубавилось бы на порядок. Потому что очень много клиентов пользуется схемой со Швыдкыми .ночь Швыдкый, днём карта.
схемой со Швидким? - много клиентов уже вообще не пользуются, они уже свои аналогичные "9 миллионов гривен" быстро-быстро вывели (от греха подальше).
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1