|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 04 чер, 2025 11:44
Arien написав:И сразу следующая проблема: проводила одну из оплат по реквизитам в 00:29 1 июня. Квитанция сейчас формируется без реквизитов получателя и назначения платежа, кода квитанции тоже нет. И как понимать, какая его судьба?
Здесь проблема решилась, обновилось сегодня отображение квитанции.
-
Arien
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 чер, 2025 22:37
Arien написав:Где наш офпред, в отпуске?
Шо, апять? PS: Про всяк випадок вийшов до 100К.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 чер, 2025 12:01
Water написав: Arien написав:Где наш офпред, в отпуске?
Шо, апять? PS: Про всяк випадок вийшов до 100К.
Я теж , до 50к)
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 чер, 2025 20:46
Arien написав:Где наш офпред, в отпуске?
хтось в зоряних системах, хтось в чарівній країні... 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 763 раз.
- Подякували: 1618 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 09 чер, 2025 03:06
Как присоединиться к рядам свинорылов?) Перестал пользоваться картой и начали снимать абонку. Какие-то есть лайфхаки для онлайн покупок или чего-то подобного, чтобы не платить абонку.
-
RobinGood
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 чер, 2025 03:23
RobinGood написав:Как присоединиться к рядам свинорылов?) Перестал пользоваться картой и начали снимать абонку. Какие-то есть лайфхаки для онлайн покупок или чего-то подобного, чтобы не платить абонку.
Особых хаков нет. Каждый выполняет то условие бесплатности, которое ему удобнее. Они у Алки довольно мягкие. Пополнение телефона каплями и покупка ОВГЗ в Дие может быть в помощь. Но если эти условия не выполняются естественным порядком, то может просто пакет закрыть и не морочить голову ни себе, ни Алке? В отличие от Тазика это можно сделать при активных депо.
-
moveton
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 684 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 09 чер, 2025 10:38
Виникли проблеми із лімітами на перекази (клієнтам банку та в інші банки за IBAN та за номером картки) у Сенс банку – зрізали до 50000грн/місяць. Надані до банку 30.05.25 документи щодо наявності документально підтверджених доходів мене та моєї дружини (вони в місяць у рази перевищують встановлені ліміти), а також наявність на рахунках банку власних коштів, які на порядок перевищують надані ліміти – не призвели до перегляду лімітів. До завершення співпраці з цим банком, прошу офіційного представника банку повідомити порядок зміни пакету послуг «White» на пакет послуг «Black».
-
VASH
-
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 146 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 чер, 2025 12:48
VASH написав:Виникли проблеми із лімітами на перекази (клієнтам банку та в інші банки за IBAN та за номером картки) у Сенс банку – зрізали до 50000грн/місяць. Надані до банку 30.05.25 документи щодо наявності документально підтверджених доходів мене та моєї дружини (вони в місяць у рази перевищують встановлені ліміти), а також наявність на рахунках банку власних коштів, які на порядок перевищують надані ліміти – не призвели до перегляду лімітів. До завершення співпраці з цим банком, прошу офіційного представника банку повідомити порядок зміни пакету послуг «White» на пакет послуг «Black».
Хочу додати що банк самостійно вирішив притримувати кошти прикриваючись фінмоном та меморандумом
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 09 чер, 2025 13:15
sens написав: VASH написав:Виникли проблеми із лімітами на перекази (клієнтам банку та в інші банки за IBAN та за номером картки) у Сенс банку – зрізали до 50000грн/місяць. Надані до банку 30.05.25 документи щодо наявності документально підтверджених доходів мене та моєї дружини (вони в місяць у рази перевищують встановлені ліміти), а також наявність на рахунках банку власних коштів, які на порядок перевищують надані ліміти – не призвели до перегляду лімітів. До завершення співпраці з цим банком, прошу офіційного представника банку повідомити порядок зміни пакету послуг «White» на пакет послуг «Black».
Хочу додати що банк самостійно вирішив притримувати кошти прикриваючись фінмоном та меморандумом
Я вже написав скаргу голові Нацбанку Андрію Пишному (бо посилаються на них). Що ж будемо виводити налом через банкомати інших банків без комісії, хай банк несе збитки...
-
VASH
-
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 146 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 чер, 2025 14:48
VASH написав:Я вже написав скаргу голові Нацбанку Андрію Пишному (бо посилаються на них).
Пока ни разу не слышал, чтобы НБУ оштрафовал какой-то банк за то, что он неправомерно ссылался на НБУ. Но может и скрывают.
-
moveton
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 684 раз.
-
-
Профіль
-
-
5