Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 1437143814391440>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 21:29

Re: Sense Bank

Navegantes написав:
  VASH написав:
  KVV написав:схоже, що по Меморандуму Сенс вмикає задню - буде як у Моно.

А в чому ви вбачаєте признаки цього? У застосунку Sense SuperApp все без змін...

https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 858452498-Який-ліміт-діє-для-вихідних-переказів-на-рахунки-відповідно-до-Меморандуму
І не розкрито питання "в межах підтвердженого доходу". Бо що виявилося - вони вважають лімітом місячний підтверджений дохід. Ну якщо пошкандалить то вдалося вибить трошки більше, але це все одно досить абсурдно.
Faceless
Модератор

Подякував: 1490 раз.
Подякували: 8222 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 22:28

Sense Bank

Navegantes написав:
  VASH написав:Особисто намагався десятки разів виконати ці дії (переказати гроші на мої рахунки в інших банках і переказати гроші на рахунки юридичних осіб в Sense Bank та в інших банках – для придбання військових облігацій. Гроші НЕ ПРОПУСТИЛИ ЗЛОЩАСНІ ЛІМІТИ.

Можливо вони від сьогодні дали задню. Я вирішив протестувати, зробив переказ IBAN на свій рахунок в Приваті - ліміт так і залишився нетронутим 100к

Дякую за гарну новину

moveton написав:
Прям так оперативно десятки раз были за последние 8 часов? До этого статья выглядела существенно иначе.

Дивуюся звідки в людині стільки жовчі???
Особисто гостро відчув проблеми зранку 30.05.25р - з тих пір й були ті рази. Крім них офіційний запит від 30.05.25 на підвищення лімітів з підтвердженими джерелами доходів на ccd@sensebank.com.ua (без відповіді); скарга на ім’я голови Нацбанку; підвищення рівня дебетового пакету послуг (з метою можливості зняття підвищених сум у банкоматі)

Взагалі незрозуміло чим у застосунку Sense SuperApp в розділі «Ліміти картки» відрізняються фіксовані «Ліміти на перекази клієнтам банку та в інші банки за IBAN та за номером картки» та змінні «Переказ на картки інших банків в Україні та за кордоном» (останній змінюється, але ні на що практично не впливає»
VASH

Подякував: 135 раз.
Подякували: 146 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 23:00

VASH написав:Хто вчив цю Аліну Терещенко писати подібні дописи???

Напомню обсуждаемый наезд.

VASH написав:
  moveton написав:
Прям так оперативно десятки раз были за последние 8 часов? До этого статья выглядела существенно иначе.

Дивуюся звідки в людині стільки жовчі???

А я не удивляюсь. Хочется обругать Алину - святое право. И даже жалобу в НБУ на неё написать. Но пока обвинению недостаёт конкретики.

VASH написав:Особисто гостро відчув проблеми зранку 30.05.25р - з тих пір й були ті рази.

Видимо, нужно раскрыть логическую цепочку. С 30.05.25 и до сегодняшнего утра в статье было написано, что в лимиты входит всё. С сегодняшнего утра в ней написано, что куча всего входить перестала. Т.е. Алина плохо обучена если хотя бы одно истинно:
1) С 30.05.25 и до 09.06.25 всякие переводы на юриков в лимит НЕ входили и свободно проводились.
2) 10.06.25 десятками раз успелось проверить, что эти переводы в лимиты по прежнему входят. В общем, реально, но вызывает некоторые сомнения.

Вот я и уточняю по какому пункту Алина не права. Судя по заявлениям, что переводы не прошли, по первому пункту всё хорошо, поэтому оставался только второй.
moveton

Подякував: 60 раз.
Подякували: 684 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 11 чер, 2025 08:58

Faceless написав:вони вважають лімітом місячний підтверджений дохід.

І не попереджають про це заздалегідь. Заможний клієнт витрачає купу часу, збираючи і пересилаючи довідки — за якими ліміт, хіба що, знизять!
wig

Подякував: 69 раз.
Подякували: 326 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 чер, 2025 09:11

VASH написав:
  Navegantes написав:Можливо вони від сьогодні дали задню. Я вирішив протестувати, зробив переказ IBAN на свій рахунок в Приваті - ліміт так і залишився нетронутим 100к

Дякую за гарну новину

Ліміт зменшився при подібній операції.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1108 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 11 чер, 2025 13:12

wig написав:

І не попереджають про це заздалегідь. Заможний клієнт витрачає купу часу, збираючи і пересилаючи довідки — за якими ліміт, хіба що, знизять!

Не так плохо. От умолчательного не снижают. Могут только не поднять. И у того, кто побогаче, обычно эти справки уже наготове и по большей части уже у персмена потому, что один фиг недавно в очередной раз требовались по поводу, например, превышения месячного оборота выше 400к. Так что времени-то не сильно много тратится. Но вот, чтобы лимит подняли до месячного дохода - это должно сильно повезти. Дай бог, чтобы 70% от него разрешили. Мне и того меньше дали. А чтобы больше среднемесячного - это я не знаю чем финмон шантажировали.
moveton

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 11 чер, 2025 13:19

moveton написав:
  wig написав:

Не так плохо. От умолчательного не снижают. Могут только не поднять. И у того, кто побогаче, обычно эти справки уже наготове и по большей части уже у персмена потому, что один фиг недавно в очередной раз требовались по поводу, например, превышения месячного оборота выше 400к. Так что времени-то не сильно много тратится. Но вот, чтобы лимит подняли до месячного дохода - это должно сильно повезти. Дай бог, чтобы 70% от него разрешили. Мне и того меньше дали. А чтобы больше среднемесячного - это я не знаю чем финмон шантажировали.
Мені врешті підняли більше за місячний дохід
Faceless
Модератор

Подякував: 1490 раз.
Подякували: 8222 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 11 чер, 2025 13:31

Faceless написав:Мені врешті підняли більше за місячний дохід

Дело тёмное, формулы официально секретные, всё может быть. Что тут ещё скажешь? Вон опять же по правилам использования того лимита переобулись и могут его начать теперь щедрее выделять. Или наоборот, раз в него теперь много чего не включают, а значит большой должен быть ни к чему :mrgreen:
moveton

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 11 чер, 2025 20:43

Коллеги и Sense Bank, такой вопрос.

Есть доп.карта, оформленная на меня, но привязанная к счёту родственника.
При выводе орехов она доступна в списке карт для вывода.

А вопрос такой: если я выведу свой кэшбек на эту карту, то у кого этот кэшбек отобразится как доход (в справке налоговой): у меня, или у родственника?
Driver

Подякував: 75 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 чер, 2025 23:02

Arien написав:
  RobinGood написав:Какие-то есть лайфхаки для онлайн покупок или чего-то подобного, чтобы не платить абонку.

Купите 10 бутылок воды, как раз жара пошла, проведите поштучно на кассе самообслуживания, потому как на обычной кассе Вас проклянут как минимум дважды.

Спасибо, так бы и сделал, но нет возможности пользоваться картой физически. Только через интернет.
RobinGood

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 1437143814391440>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор