Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 1498149915001501

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 20:05

moveton написав:
  AlexTk написав:Мабуть, банк за "секретною формулою" сам разраховує планові надєодження на основі наданих документів про доходи, отримані раніше і підтверджені документально.

Ещё раз: "смс з вимогою актуалізувати дані щодо планових надходжень" явно требует справку о доходах? Обычно под актуализацией подразумевается просто указывание в анкете разных цифирок и никто их подтверждать не просит.

Розмію, про що Ви.
В смс дословно вимагаєтья надати документи про надходження на рахунки. Я звернувся за роз'ясненнями до кол-центру, і мені у відповідь надіслали посилання на статтю Аліни Терещенко з сайту, яка називається "Отримав смс щодо актуалізації планових надходжень?" І там сказно, що якщо таке має місце, це означає, що банк побачив розбіжності між сумою операцій за період (місяць) і наданими мною раніше документами щодо моїх доходів. І відповідно, якщо я, наприклад, змінив роботу або продав будинок, то мені про це треба повідомити банк, щоб він підкорегував допустимі суми моїх операцій. А оскільки я не робив ані того, ані іншого, мені залишається тільки
"поскрести по сусекам", аби пояснити оці розбіжності.
Тобто термін "актуалізація планових надходжень" я взяв зі статті, в якій йдеться насправді про трохи інше. Ну і персвумен також підтвердила, що від мене очікується саме інфа про доходи.
AlexTk
2

Подякував: 76 раз.
Подякували: 106 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 20:18

Re: Sense Bank

AlexTk написав:В смс дословно вимагаєтья надати документи про надходження на рахунки

Так бы и сразу. Это совсем не про актуализацию.

AlexTk написав:яка називається "Отримав смс щодо актуалізації планових надходжень?"

Там заголовок гораздо длиннее. И в нём есть предложение: "Отримав інформацію про необхідність оновити дані про доходи" Впрочем, не важно. Вполне статья по теме. И ссылка на возможные документы в ней есть. И по этой ссылке фраза "Довідка про доходи з Дії — сформуйте довідку на сайті Дія" в числе вариантов имеется. И даже разрешается её не только в Дие, но и в налоговой получить:
Довідка (відомість) відповідного державного органу України про суми виплачених доходів та сплачених податків — оформте довідку зручним способом:
▪ в електронному вигляді — в особистому кабінеті податкової служби.
▪ в паперовому вигляді — зверніться у Державну податкову службу України. Довідка повинна містити печатку та підпис державного органу.
moveton

Подякував: 75 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

3
7
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 20:45

moveton
у мене інше посилання, але не суть
https://help.sensebank.com.ua/070820251608?utm_source=viber&utm_medium=viber+&utm_campaign=cc_link
AlexTk
2

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 21:10

AlexTk написав:moveton
у мене інше посилання, але не суть
https://help.sensebank.com.ua/070820251608?utm_source=viber&utm_medium=viber+&utm_campaign=cc_link

Всё правильно. Именно в этой статье читать слова "Документи, що підтверджують джерело походження коштів надішліть на електронну адресу" В них ссылка на список возможных документов, которую я привёл выше и из этой статьи и взял.
moveton

Подякував: 75 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

3
7
Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 21:43

AlexTk написав:Вітаю!
Отримав від банку смс з вимогою актуалізувати дані щодо планових надходжень. Питання: чи прийме банк документ
"Відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків", отриманий в особистому кабінеті порталу Дія?
Дякую.

Можете поділитися причиною такої цікавості банку? Часто купували на значні суми овдп і відповідно отримували погашення за ними?
citramon

Подякував: 31 раз.
Подякували: 76 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 жов, 2025 22:23

citramon написав:
  AlexTk написав:Вітаю!
Отримав від банку смс з вимогою актуалізувати дані щодо планових надходжень. Питання: чи прийме банк документ
"Відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків", отриманий в особистому кабінеті порталу Дія?
Дякую.

Можете поділитися причиною такої цікавості банку? Часто купували на значні суми овдп і відповідно отримували погашення за ними?

Значна різниця між фактичними і очікуваними обсягами операцій (розраховується банком самостійно на основі наданих документів про доходи за секретною формулою і не доводиться клієнту). Більшість операцій з ОВДП.
AlexTk
2

Профіль

#<1 ... 1498149915001501
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей