|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 16 чер, 2025 21:15
в вашій статті є ключові слова, які чомусь назвали "деталі": Зеленський ... зазначив, що поки що ніхто не хоче уявляти, як жити і боротись без допомоги Штатів. Наразі розмова зі США про нову допомогу не йде....
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 чер, 2025 21:26
АндрейМ написав: Banderlog написав:ну добре , а як тоді за Вашою версією народ перестав майданити?
Янукович втік, але якби він зробив те, що він обіцяв, то міг би залишиться на посаді до закінчення строку повноважень. Якщо у Вас претензії особисто до мене, то я не хотів
та які до вас особисто можуть бути питання ? Ви ж особисто безвідповідальні) Ні я щодо вашого ставлення до розгону майдану 7 серпня 2014 р і захоплення заручників з активістів майдану) активістів через пару день правда відпустили. Но... 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 16 чер, 2025 21:46
prodigy написав: Banderlog написав:як тоді за Вашою версією народ перестав майданити?
після цього прибрали залишки наметів і відновили бруківку на Хрещатику
заставили мене гуглити. Міліція: під час сутички на Майдані постраждали 50 правоохоронців 7 серпня 2014 50 бійців батальйонів "Київ-1" і "Київ-2" були поранені під час сутички із мешканцями наметового містечка на Майдані у четвер, заявив начальник ГУ МВС України в Києві Олександр Терещук. За його словами, міліція затримала до десяти людей у зв'язку з подіями на Майдані Незалежності, відкрито кримінальне провадження за статтею про хуліганство. "50 поранених - це лише правоохоронці", - сказав пан Терещук, якого цитує агенція "Інтерфакс". Він уточнив, що вогнепальних поранень у правоохоронців немає. Водночас, за його словами, троє з бійців батальйонів "Київ-1" і "Київ-2" дістали важкі поранення. У четвер вранці комунальні служби почали розбирати барикади в центрі Києва. У відповідь мешканці наметового містечка підпалили шини, виникло протистояння між ними та комунальниками й правоохоронцями.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 16 чер, 2025 22:20
sergey_stasyuk555 написав:в вашій статті є ключові слова, які чомусь назвали "деталі": Зеленський ... зазначив, що поки що ніхто не хоче уявляти, як жити і боротись без допомоги Штатів. Наразі розмова зі США про нову допомогу не йде....
Купити? А надра за що віддали?
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 чер, 2025 22:37
sergey_stasyuk555 не оформив,
Але звільнений же по здоровʼю? Це точно можливо? Без інвалідності… Ви зараз про точні факти, чи «ну я так думаю»?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2416 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 16 чер, 2025 22:45
Hotab написав:sergey_stasyuk555 не оформив,
Але звільнений же по здоровʼю? Це точно можливо? Без інвалідності… Ви зараз про точні факти, чи «ну я так думаю»?
как же ти дальок от народа )) виключений не равно інвалідність. група інвалідності мужику до 50 - це зараз така рідкість, що навіть прайс мало хто з не прокурорів знає )) а без грошей там такі параметри "обмеження життєдіяльності" що жоден штукатур ніяк не проходить.
-
sergey_stasyuk555
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 чер, 2025 23:06
Banderlog написав: budivelnik написав: Banderlog написав:В чому ж неправильність майдану ? В тому що владу взяла вулиця.
Давай подивимось на прізвища тих хто став при владі після Майдану 2014 і ти сам назвеш хто з цих людей є представником вулиці. Президент України - П Порошенко , політдіяч з 1998 року Премєр-Міністр - Арсеній Яценюк , міністр економіки ще в 2005 Голова ВР - Турчинов, потім Гройсман Далі продовжувати?
можеш не продовжувати. Всі вони були організаторами майдану. Стадо не здатне самоуправлятись
1 Стадо -це ті кому московські попи заважають виконати Закон України... 2 Деколи треба розрізняти причину і наслідок... Причина Майдану - політика бандюковича Наслідок Майдану - прихід до влади Порошенка/Яценюка/Гройсмана 3 Порошенко/Яценюк/Гройсман - ніколи не були вулицею. Це політики , які ПРОФЕСІЙНО займались політикою десятки років до того як виконати волю Майдану і загальноукраїнських виборів.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 16 чер, 2025 23:29
sergey_stasyuk555 написав: Hotab написав:sergey_stasyuk555 не оформив,
как же ти дальок от народа )) виключений не равно інвалідність. група інвалідності мужику до 50 - це зараз така рідкість, що навіть прайс мало хто з не прокурорів знає )) а без грошей там такі параметри "обмеження життєдіяльності" що жоден штукатур ніяк не проходить.
Ми ж зараз говоримо про людину, яка служила під час війни. І звільнилась саме по здоровʼю. Існує опція «звільнився по здоровʼю, але не інвалід»??
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2416 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 16 чер, 2025 23:50
Hotab написав:Ми ж зараз говоримо про людину, яка служила під час війни. І звільнилась саме по здоровʼю. Існує опція «звільнився по здоровʼю, але не інвалід»??
звільнення, виключення, виведення поза штат і тп - це все звісно без питань якщо є підстави, рішення приймає влк. це влк може тільки направити далі на оцінювання щодо інвалідності. інвалідність це не опція, це взагалі "другоє"... замість мсек є нові рєшали - ЕКОПФО. повторюсь, жоден діючий штукатур на шару "нє пройдьот"...
-
sergey_stasyuk555
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 чер, 2025 23:51
Hotab написав:Існує опція «звільнився по здоровʼю, але не інвалід»??
Если мы говорим о инвалидности как состоянии, очень сомнительно. А вот без статуса вполне. Признают негодным и оформляют статус инвалида разные конторы. После увольнения для оформления статуса ещё нужно изрядно побегать.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6451 раз.
- Подякували: 21574 раз.
-
-
Профіль
-
-