Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1414414145141461414714148 ... 14154>
Повідомлення Додано: Вів 17 чер, 2025 16:59

Бетон написав:Знакомьтесь! Этот тридцатилетий разработчик «Резерв+» Роман Ланский

В эти минуты Роман отдыхает на Бали.
Давайте пожелаем ему хорошего отдыха!
Зображення

інет каже: "соучредитель GovTech-компании Strimco, бывший советник министра здравоохранения Виктора Ляшко", а також колишній "внештатный советник председателя Государственной таможенной службы"
Востаннє редагувалось flyman в Вів 17 чер, 2025 17:03, всього редагувалось 3 разів.
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 17 чер, 2025 17:01

pesikot написав:А как обстановка накалилась, так сразу тоже самое решение, как и в Украине
С чёго бы вдруг ?

Если бы Вы еще не врали, то все было бы здорово, но иначе Вы же не можете? Какое "тоже самое решение"? Граждан Израиля тоже разделили по полу и сортам? И по какой причине ограничили выезд? Только лишь из соображений безопасности и жизни этих граждан.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Вів 17 чер, 2025 17:04, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 чер, 2025 17:02

Letusrock написав:
  BIGor написав:
  pesikot написав:почалась війна між Ізраїлем та Іраном
І все це результат дій самого Трампа

Трамп президент США з 20 січня 2025, Хамас (проксі Ірана) почав війну проти Ізраїлю з 7 жовтня 2023.

Для песікота початок війни тоді коли він сам собі придумав, або коли в районній партійній газеті написали

BIGor, ти раніше писав, як тобі Порошенко насрав в штани та вкрав у тебе піввареника
Ти не бачив, з 2014 року, що в Україні вже присутні російські війська

Проте, зараз роздивився Хамас, молодець

По аналогії,
наш 2014 рік - це 2023 рік Ізраїля
наш 2022 рік - це сьогодення Ізраїля

Продовжу, саме Трамп винний в тому, що розпочались ракетні обстріли
Тому що, його рєшала Віткофф так все нарєшал, що Іран почав нарощувати виробництво ядерної зброї

Сам же Трамп кинув Ізраїль за літачок від арабів

І ви, борцуни з ко-ко-корупцієй про літачок мовчите )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 чер, 2025 17:03

АндрейМ
Так, в пулі призову повинні бути усі дорослі громадяни України.

Так вони там всі є. Тільки всіх не можна призвати і не треба.
Треба по черзі. А черга чому б не з вас має початись?
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2418 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 17 чер, 2025 17:05

jump написав:Американський доброволець Раян О'Лірі, командир роти Chosen Company у складі 59 окремої штурмової бригади безпілотних систем, розкритикував українське командування та заявив про припинення діяльності роти.

"Ми втратили більше людей через неякісне командування, ніж від дій Росії" :shock:

Наприкінці травня він написав, що Chosen Company "припиняє свою діяльність і рухається до відділення від української армії" і пообіцяв озвучити причину, коли розірве контракт і "може вільно висловлюватися".

Зображення

Ждем "Глубочайшего Всестороннейшего Расследования"? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 17 чер, 2025 17:06

detroytred написав:*Ізраїль закриває виїзд для своїх громадян — усі зобов’язані залишитися в країні.
Міністерка транспорту Ізраїлю Мірі Регев виступила з заявою. Рішення ухвалене на тлі триваючого конфлікту з Іраном та ризику подальшої ескалації.* (С)

а хто ж тоді заселятиме Нову Хозарію, що це за зрада?
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 17 чер, 2025 17:07

_hunter написав:Понятно, что от этой встречи особо ничего и не ожидалось, но...
Запланована зустріч Президента США Дональда Трампа із Президентом України на полях саміту G7 не відбулась.

Водночас, у своїй соцмережі Трамп спростував заяву Макрона про те, що його від'їзд пов'язаний із припиненням вогню між Ізраїлем та Іраном. "Неправильно! Він поняття не має, чому я зараз їду до Вашингтона, але це точно не має нічого спільного з припиненням вогню. Значно більше за це. Навмисно чи ні, Еммануель завжди помиляється", – написав американський лідер, залишивши причину термінового від'їзду нерозкритою.

:lol:

Я это не озвучивал, но над бывшим найвплывовишым уже даже ексглава МЗС смеется...
Несподіваний від’їзд Трампа із саміту G7 фактично є «втечею», щоб не зустрічатися , — Володимир Огризко
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 17 чер, 2025 17:08

_hunter написав:
  jump написав:Американський доброволець Раян О'Лірі, командир роти Chosen Company у складі 59 окремої штурмової бригади безпілотних систем, розкритикував українське командування та заявив про припинення діяльності роти.

"Ми втратили більше людей через неякісне командування, ніж від дій Росії" :shock:

Наприкінці травня він написав, що Chosen Company "припиняє свою діяльність і рухається до відділення від української армії" і пообіцяв озвучити причину, коли розірве контракт і "може вільно висловлюватися".

Зображення

Ждем "Глубочайшего Всестороннейшего Расследования"? :roll:

вже є:
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 17 чер, 2025 17:12

Hotab написав:Так вони там всі є. Тільки всіх не можна призвати і не треба.
Треба по черзі. А черга чому б не з вас має початись?

Ні, не всі. Жінок там точно немає, а права і паспорт громадянина у них є. Я можу запитати чому черга має починатись з мене. Хто цю чергу вигадує?

Я вже писав, що проти будь-якого примусу. Для мене це дико - примушувати воювати за щось, що важливо для інших, а не для тебе. Якщо цей примус є, то я б прийняв модель Данії, де, як і в США, існує лотерея. Якщо б я знав, що усі інші дорослі громадяни України в однаковій зі мою ситуації, то якось би прийняв невідворотнє. Але коли мені кажуть, що жінки не воюють тому, що вони - жінки, а права мають однакові зі мною, а Кулебі собака читати заважає, а інші заброньовані і т.д., то чисто інстинктивно виникає питання - чому усі ці люди хочуть жити за рахунок мого життя? Усі - так усі. Витягуєш лотерею і йдеш воювати, не зважаючи на стать, посаду і прізвище. Це я готовий прийняти. У мене немає якихось додаткових прав, які б накладали на мене якісь додаткові зобов'язання.

Але я ще раз чесно скажу, що воїн з мене - ніякий. Все, що держава отримає - моє тіло.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Вів 17 чер, 2025 17:16, всього редагувалось 4 разів.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 чер, 2025 17:12

UA написав:
  candle645 написав:Станом на березень цього року - ні "інвалідності", ні адекватної пенсії досі не отримав.

До війни в Україні було понад 2,8 млн офіційних інвалідів на 40 млн наявного населення.
Якась частина з них була справжніми, але більшість це професійні отримувачі соц. виплат від держави.

От не знав, що людям з інвалідністю платять офігенно "великі" гроші, що можно бути "професійним отримувачем соц.виплат" )

Скоріше за все, ти кажешь про себе та інших ментопенсів, які всі інваліди від переносу однієї бумажки з різних кінців стола
  UA написав:Тому останні в пролеті.

Саме через це штукатур Микола буде корчитись від болю махаючи правилом та дякувати Бетону що той дав йому якусь роботу.

Благодійник Бетон примушує працювати каліку, щоб собі виїхати в Польщу ...
Примушує і плаче ... як в тому анекдоті ...

Насправді, у мене є декілька прикладів, коли важкопоранені оформлювали собі інвалідність. Без хабарів
Довго, бюрократія, але не прям супер-важко
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1414414145141461414714148 ... 14154>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти