Бетон написав:Знакомьтесь! Этот тридцатилетий разработчик «Резерв+» Роман Ланский
В эти минуты Роман отдыхает на Бали. Давайте пожелаем ему хорошего отдыха!
інет каже: "соучредитель GovTech-компании Strimco, бывший советник министра здравоохранения Виктора Ляшко", а також колишній "внештатный советник председателя Государственной таможенной службы"
Востаннє редагувалось flyman в Вів 17 чер, 2025 17:03, всього редагувалось 3 разів.
pesikot написав:А как обстановка накалилась, так сразу тоже самое решение, как и в Украине С чёго бы вдруг ?
Если бы Вы еще не врали, то все было бы здорово, но иначе Вы же не можете? Какое "тоже самое решение"? Граждан Израиля тоже разделили по полу и сортам? И по какой причине ограничили выезд? Только лишь из соображений безопасности и жизни этих граждан.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Вів 17 чер, 2025 17:04, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:почалась війна між Ізраїлем та Іраном І все це результат дій самого Трампа
Трамп президент США з 20 січня 2025, Хамас (проксі Ірана) почав війну проти Ізраїлю з 7 жовтня 2023.
Для песікота початок війни тоді коли він сам собі придумав, або коли в районній партійній газеті написали
BIGor, ти раніше писав, як тобі Порошенко насрав в штани та вкрав у тебе піввареника Ти не бачив, з 2014 року, що в Україні вже присутні російські війська
Проте, зараз роздивився Хамас, молодець
По аналогії, наш 2014 рік - це 2023 рік Ізраїля наш 2022 рік - це сьогодення Ізраїля
Продовжу, саме Трамп винний в тому, що розпочались ракетні обстріли Тому що, його рєшала Віткофф так все нарєшал, що Іран почав нарощувати виробництво ядерної зброї
Сам же Трамп кинув Ізраїль за літачок від арабів
І ви, борцуни з ко-ко-корупцієй про літачок мовчите )
jump написав:Американський доброволець Раян О'Лірі, командир роти Chosen Company у складі 59 окремої штурмової бригади безпілотних систем, розкритикував українське командування та заявив про припинення діяльності роти.
"Ми втратили більше людей через неякісне командування, ніж від дій Росії"
Наприкінці травня він написав, що Chosen Company "припиняє свою діяльність і рухається до відділення від української армії" і пообіцяв озвучити причину, коли розірве контракт і "може вільно висловлюватися".
detroytred написав:*Ізраїль закриває виїзд для своїх громадян — усі зобов’язані залишитися в країні. Міністерка транспорту Ізраїлю Мірі Регев виступила з заявою. Рішення ухвалене на тлі триваючого конфлікту з Іраном та ризику подальшої ескалації.* (С)
а хто ж тоді заселятиме Нову Хозарію, що це за зрада?
_hunter написав:Понятно, что от этой встречи особо ничего и не ожидалось, но...
Запланована зустріч Президента США Дональда Трампа із Президентом України на полях саміту G7 не відбулась.
Водночас, у своїй соцмережі Трамп спростував заяву Макрона про те, що його від'їзд пов'язаний із припиненням вогню між Ізраїлем та Іраном. "Неправильно! Він поняття не має, чому я зараз їду до Вашингтона, але це точно не має нічого спільного з припиненням вогню. Значно більше за це. Навмисно чи ні, Еммануель завжди помиляється", – написав американський лідер, залишивши причину термінового від'їзду нерозкритою.
Я это не озвучивал, но над бывшим найвплывовишым уже даже ексглава МЗС смеется...
Несподіваний від’їзд Трампа із саміту G7 фактично є «втечею», щоб не зустрічатися , — Володимир Огризко
jump написав:Американський доброволець Раян О'Лірі, командир роти Chosen Company у складі 59 окремої штурмової бригади безпілотних систем, розкритикував українське командування та заявив про припинення діяльності роти.
"Ми втратили більше людей через неякісне командування, ніж від дій Росії"
Наприкінці травня він написав, що Chosen Company "припиняє свою діяльність і рухається до відділення від української армії" і пообіцяв озвучити причину, коли розірве контракт і "може вільно висловлюватися".
Hotab написав:Так вони там всі є. Тільки всіх не можна призвати і не треба. Треба по черзі. А черга чому б не з вас має початись?
Ні, не всі. Жінок там точно немає, а права і паспорт громадянина у них є. Я можу запитати чому черга має починатись з мене. Хто цю чергу вигадує?
Я вже писав, що проти будь-якого примусу. Для мене це дико - примушувати воювати за щось, що важливо для інших, а не для тебе. Якщо цей примус є, то я б прийняв модель Данії, де, як і в США, існує лотерея. Якщо б я знав, що усі інші дорослі громадяни України в однаковій зі мою ситуації, то якось би прийняв невідворотнє. Але коли мені кажуть, що жінки не воюють тому, що вони - жінки, а права мають однакові зі мною, а Кулебі собака читати заважає, а інші заброньовані і т.д., то чисто інстинктивно виникає питання - чому усі ці люди хочуть жити за рахунок мого життя? Усі - так усі. Витягуєш лотерею і йдеш воювати, не зважаючи на стать, посаду і прізвище. Це я готовий прийняти. У мене немає якихось додаткових прав, які б накладали на мене якісь додаткові зобов'язання.
Але я ще раз чесно скажу, що воїн з мене - ніякий. Все, що держава отримає - моє тіло.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Вів 17 чер, 2025 17:16, всього редагувалось 4 разів.
candle645 написав:Станом на березень цього року - ні "інвалідності", ні адекватної пенсії досі не отримав.
До війни в Україні було понад 2,8 млн офіційних інвалідів на 40 млн наявного населення. Якась частина з них була справжніми, але більшість це професійні отримувачі соц. виплат від держави.
От не знав, що людям з інвалідністю платять офігенно "великі" гроші, що можно бути "професійним отримувачем соц.виплат" )
Скоріше за все, ти кажешь про себе та інших ментопенсів, які всі інваліди від переносу однієї бумажки з різних кінців стола
UA написав:Тому останні в пролеті.
Саме через це штукатур Микола буде корчитись від болю махаючи правилом та дякувати Бетону що той дав йому якусь роботу.
Благодійник Бетон примушує працювати каліку, щоб собі виїхати в Польщу ... Примушує і плаче ... як в тому анекдоті ...
Насправді, у мене є декілька прикладів, коли важкопоранені оформлювали собі інвалідність. Без хабарів Довго, бюрократія, але не прям супер-важко