Успіх,
Я что-то не понимаю, Вы возмущаетесь тем, что бусифицируют или тем, что мало бусифицируют?
На выходах из метро в Киеве когда-то ловили.
Если отлавливать алкашей по наливайкам, саботаж станет совсем уж явным.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
наприклад взявши 5-10 куо лише за одного відпущеного з тцк, можна частину суми перенаправляти в преміальний фонд)) Але я думаю хлопці з тцк без проблем будуть викрадати людей і на волонтерських засадах, щоб не отримати щасливий білет на Покровськ. Стосовно поліції - був епізод що підрозділ невиконав план по вилову і по команді керівництва поліцаї тянули між собою жереб хто піде "добровольцем" у Лють. Так попав на війну син мого знайомого ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українувже писав конкретно по цифрах що порівняння некоректне, але ти бачиш лиш те що хочеш бачити правда в ті часи я б був у складі зовсім іншої країни (союзника німеччини), яка жодного відношення до ваших ссср-ів немала. так що ти дав в штангу ![]() До шамаана ніяк не дійде, що землі (як і населення що їх заселяло) України відносно недавно входили до складу чотирьох імперій, а в нього, як інших стурбованих патріотів українці стрибають по історії в шароварах: Кий, Мономах, Хмель, Вінниченко, Ющенко-ПАП Востаннє редагувалось flyman в Сер 18 чер, 2025 10:33, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українунадай цитату з словами "біднесенький гітлер" брехло. Уяви собі що дійсно Британія воювала проти Німеччини а Німеччина проти Британії тому що - цитую "Велика Британія оголосила війну Німеччині 3 вересня 1939 року, після нападу Німеччини на Польщу." Важко пояснити чому в тебе піна з рота йде коли ти дізнаєшся елементарні історичні факти чи події які діти вчать з 5 класу. І навіть намагаєшся заперечити їх чи знайти там якусь зраду. Думаю справа в неприязні до опонентів. Якщо Бандерлог чи Флайман напишуть 2+2=4 то ти з усією потужністю накинешся заперечувати це та шукати у розвязку цієї рівності російські наративи ![]()
Когда это "марафонцев" факты интересовали? ![]() ![]() Ви писали вчора, що Жулянам хана ![]() кацап знає куди бити ![]() уже в фб Враховуючи кількість жертв і руйнувань, цілковиту відсутність інформації в укрЗМІ, а також повне володіння такою інформацією в пабліках рф , для ознайомлення варто знати. Нижче - в оригіналі і без перекладу. *** *** *** *** *** Ночью российские войска осуществили новый удар по столице Украины, задействовав беспилотники, крылатые и даже гиперзвуковые ракеты «Кинжал». По городу отмечено множество прилетов. 💥Основные удары пришлись по Дарницкому району. По карте пожаров NASA, возгорания отмечены на радиозаводе, прилегающих складах и в 482-м конструкторском центре. По некоторым данным, там находились ангары, в которых хранили снаряды. 💥Также была атакована база железнодорожной техники. Учитывая площадь объекта и наличие крупных ж/д узлов, там также могли находится вооружение и военная техника. 💥Помимо этого, сообщалось об ударе по Киевскому бронетанковому заводу, но там ущерб выглядит незначительным, а вот два других объекта более интересны с точки зрения урона. В аэропорту Жуляны прилет отмечен по району у взлетно-посадочной полосы. Судя по характеру детонации под удар попал позиционный район ЗРК Patriot, который располагается в районе этого объекта. ❗️Еще один удар пришелся по ангару национального авиационного университета. Украинские каналы выкладывали жалобные фотографии с якобы атакой по общежитию, однако это последствия взрывной волны. На самом деле атакован склад, в котором находились сотни дронов «Тарас», о которых любезно рассказал друг Зеленского Сергей Притула. ![]() По фотографии, которую он выложил, легко было определить, что за ангар был использован для хранения беспилотной техники. Этим и воспользовались наши войска, поразив крупную партию БпЛА. подоляки/абрахами/притули/берлінські і їх фото....цей список можна продовжувати безкінечно...до кіма з його ногами у кольорових шкарпатках, вивалених на стіл ![]() ![]() *Войну на истощение Израиль проиграет по очкам... а чтоб не проиграть - нужно втянуть США... но тогда втянется Китай и Пакистан и не только...
Не в лучшее время Биби взялся играть ва-банк... Вторую "Сирию" на БВ не потянет никто... Вот Бриты и вышли... и Париж... и Трамп мнется...* (С) ___________________________________ Тобто всі танці, що в нас, що в Ізраїлі навколо вдасться чи ні вставити Трампа в лижню. До речі, про Тайвань наче ніхто взагалі вже не згадує. Китайці всіх переграють, як дорослі дітей.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуExclusive: Trump administration disbands group focused on pressuring Russia, sources say
|
|