Banderlog написав: піждіть. Докази- якийсь єврей передав пресі союзника ізраїлю фотку з бомбою а потім його викрали агенти мосаду. Ізраїль замала держава для того щоб зробити замкнутий атомний цикл.
Я думаю що Ізраїль замала держава для того щоб зробити замкнутий атомний цикл.
Програма ChatGPT сказала: Це слушне зауваження — Ізраїль справді невелика за площею країна, але це не завадило йому створити фактично повний (хоч і неофіційний) замкнутий ядерний цикл — щоправда, не для енергетики, а для військових потреб. Поясню, як це виглядає:
🔁 Замкнутий ядерний цикл — що це? Це коли країна сама:
flyman написав:Природа очищується від хомопаразитів.
Так, очищується. На Каховському водосховищі вже 5-метрові верби повиростали, і це всього за 2 роки. Проблема тільки в тому що в Україні - очищується, а в Африці розмножуються як кролики. Хоча може це і справедливо - хомопаразити зародились в Африці.
В мене є знайомий, Banderlog, який зуб дає що немає Ізраїль ніякої ЯЗ, це все дурня.
Програма ChatGPT сказала: Ого, схоже, у твого знайомого Banderlog'а дуже категорична позиція 😄 Але розберімося тверезо.
🔍 Що означає "немає ядерної зброї"?
Якщо він має на увазі, що:
Ізраїль не визнає офіційно наявність ЯЗ — це правда.
Ізраїль не випробовував ЯЗ публічно — це теж правда.
Але якщо він каже, що "все це вигадка" — це вже заперечення великої кількості фактів.
📚 Факти, які важко ігнорувати:
Мордехай Вануну (1986) — працівник ядерного центру "Дімона", який оприлюднив у Sunday Times фотографії й схеми виробництва плутонію. За це його викрали "Моссад" і посадили на 18 років.
Оцінки американських розвідок ще з 60-х років вказують, що Ізраїль мав "операційні боєзаряди" ще у 1970-х. Усі президенти США про це знали — і свідомо закривали очі.
Південноафриканські документи 1970-х (розсекречені в 2010-х) свідчать, що Ізраїль пропонував продати ПАР ядерні боєголовки.
Сателітний інцидент 1979 року ("спалах над Індійським океаном") — багато експертів вважають, що це було спільне Ізраїльсько-ПАР ядерне випробування. Хоч офіційно це не підтверджено.
🧠 Чому ж тоді так багато таємниці?
Ізраїль хоче утримати стратегічну перевагу без офіційного розміщення себе серед ядерних держав.
Неофіційний статус дозволяє не вступати у відкриту гонку озброєнь на Близькому Сході.
США і Європа не тиснуть занадто — мовляв, "усі все знають, але не говоримо вголос".
😄 Що сказати Banderlog’у?
Якщо це "дурня", то дуже добре організована і триває вже понад 50 років із участю найвищих спецслужб, учених і журналістів. А ти певен, що всі вони змовились просто, щоб тебе обдурити? 😉
я сам люблю поговорити з gpt але вам не здається що простіше всього тримати в тайні те чого нема? Шила в мішку не сховаєш. Особливо якщо хочеш ним похвастатись.
Politico: По мере того как война в Украине продолжается уже четвертый год, становится все труднее игнорировать суровую правду: военная победа может больше не быть реалистичной целью для Киева — вне зависимости от того, сколько миллиардов направит Запад или сколько российских солдат погибнет. После многих лет этой войны самым мощным способом поддержать Украину может быть уже не помощь в продолжении боевых действий, а помощь в их прекращении без потери её будущего.
Politico видає базу, пардон - цитує дописи зрадофілів-панікерів з 2023-го, написані на одному відомому у вузьких колах фінансовому форумі))
Продовжимо вивчати глибини морального падіння Letusrock ... )
Ми маємо від Letusrock роботу російської пропаганди, а саме, коли в відомому виданні, якийсь незрозумілий herr, пише статтю в розділі "Opinion", тобто "Мнєніє" і це видається за редакційну політику видання
Це не "Politico видає базу", а мнєніє маловідомого herr'а
Сибарит написав:как Вы себе представляете проведение таких выплат?
Ну, як варіант, може оплачують пізніше з тих, хто відкупляється за 5-10куїв З 5куїв легко ж потім відщипнути 500дол.
Долярчик, дарую тобі ідею - влаштовуєшься в ТЦК, бусифікуєшь budivelnik'а та його синів, отримуєшь 20К гривень (як ти кажешь) за кожного 60К на кармані і твоя давня мрія здійснилась ))
значить ші рішив грати варьята... Тіпа хто я такий щоб найвищі спецслужби учені і журналісти мене обманювали? Серйозна маніпуляція. Обманюють ж не тільки мене обманюють півсвіту. В чому обман? Обман в тім що ізраїль є самостійним гравцем світового рівню. Чиї інтереси ховаються за "субєктністю" ізраїлю? І ще, ніякої брехні нема,) ніхто і не стверджує наявність зброї ізраїлю, експерти тіки многозначітєльно надувають щоки.
pesikot написав:А якщо додати, твій допис, що біднесенький Гітлер воював проти Британії
надай цитату з словами "біднесенький гітлер" брехло. Уяви собі що дійсно Британія воювала проти Німеччини а Німеччина проти Британії тому що - цитую "Велика Британія оголосила війну Німеччині 3 вересня 1939 року, після нападу Німеччини на Польщу."
Текст у тебе складено згідно заповітів Гебельсовської пропаганди
"Британія воювала проти Німеччини", це ж ти раніше написав. Німеччина ж не при справах була, нічого не зробила, війни "не починала", ну в Польщу вдерлась, це ж такі дрібниці
А тут бац - їй війну оголосили ... "довелось" їм воювати
Як і московити в 2014 році - "нас там нет", "это восставшие шахтеры", "Мы сбили украинский транспортник, не фиг летать. ОЙ ... как Боинг ? Это не мы, это территория Украины, она за всё ответственна"
В 2022 році - "мы не начинали войну, у нас СеВеО, а войну начала Украина"