Hotab написав: Якби всі чи більшість були такими, то бігунець не встиг и переписати все на кота. Моторола б собі взяв хруща хунтеровського
Так вся система саме на цьому побудована. Хто встиг, того і тапки. Від ринку - де кількість стільців (тобто попит) обмежена. До війська - хто не встиг, того в піхотний окоп. І якщо б всі відпітляли правдами! і неправдами від піхотного окопу, то "Моторола б собі взяв хруща".
Звісно, що таку картинко всіляко намагаються заретушувати. Начебто все не так. Але виключення (дійсно талановиті бізнесмени і т.д., а також добровольці) лише підкреслюють правило.
Можливо твоя дитна з власною матір`ю спершу виїхала до Польщі? Ось я і питаю- з якого часу в Польщі?
В мене дві дитини. Вони відразу поїхали в Ірландію. Я ж написав. Можливо я невірно зрозумів, думав шо вони спершу до Польщі поїхали, вже потім до Ірландії. Якщо ваша дитина виїхала зразу, незалежно куди, то яка може бути школа, куди ви водили дитину, коли москалі розповідали за арєшнік і вдарили цією мегадупою по Дніпру? Тобто, у мене питання, кого ви водили до школи у листопаді 2024 року?
Вони виїхали в лютому. Дитину я забирав в 153 ліцеї в Києві. Був день 6 лютого, коли було попередження про розгортання орешніка по Києву. Пишуть, що він вибухнув на старті
ЛАД написав:Правдивость и точность информации очень важны. Пожалуй, даже важнее скорости.
читав і статтю і багато чого окрім Невзорова, ваш пост для корректировки цього конкретного злочину? російський хирург ні в чому не віноват? .......
Вы окончательно разучились читать? У меня, по-моему, ясно написано:
Независимо от того, сделано это электрокоагулятором во время операции хирургом под общим наркозом или паяльником в концлагере, это издевательство и зверство. И военное преступление.
Доктор Менгеле не був катом і садюгою, бо знайшли свідка, який підтвердив, що Менгеле застосовував знеболюючи перед операціями?
Что касается доктора Менгеле, не знаю, где вы "знайшли свідка", я читал о нём несколько другое. И на его фоне этот российский преступник-хирург выглядит невинным младенцем.
Значительную часть работы Менгеле составляли опыты над заключёнными, включая анатомирование живых младенцев; кастрация мальчиков и мужчин без использования анестетиков; подвергал женщин ударам тока высокого напряжения с целью тестирования их выносливости[9]. Однажды он стерилизовал группу польских монахинь при помощи рентгеновского излучения. ........ В 1943 году Менгеле выбирал близнецов из общего количества прибывавших в лагерь и поселял их в специальных бараках. Из общего количества близнецов, оцениваемого от 900 до 3 тысяч (450—1500 пар), выжили порядка 300 человек. ........ Жертвами Менгеле стали десятки тысяч человек
По-моему, вы пытаетесь оправдать нацистов.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 22 чер, 2025 13:25, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock написав:напевно треба визнати що чим довше воювати тим наші переговорні умови "покращуються". Як на фронті так і з партнерами. Польшу, SK, USA фактично втратили, з Румунією та Молдовою пронесло завдяки адмінресурсу. До повного щастя невистачає перемоги партії Бабіша восени в Чехії та приходу до влади Фараджа з Ле Пен
ти напевно ніколи не чув термін "Cutting losses".. Ви з шаманом і Ко під впливом ефекту Конкорда (Sunk cost fallacy)
які ти розумні слова написав ти хоч знаєш, що вони означають? [/quote] у "заброньованих патріотів" історія хвороби однакова: Як нема аргументів щодо коментаря то відразу спроба "поумнічати" чи перейти на особисте
ЛАД написав:Вы сами как-то писали об опасности идейных фанатиков. Бывают нерешаемые задачи. Эффективно и законно можно провести мобилизацию, когда "ухилянство" не массовое явление, а подавляющее большинство пусть не рвётся на фронт, но хотя бы не сопротивляется и приходит в армию по повестке, а не рассказывает, что оно "ничем не обязано этой стране". А так... будут "прострелянные колени". Дальнейшие последствия слабо предсказуемы.
Саме так. Ризик від ідейних фанатиків величезний. Але я зараз не про ідейних фанатиків - фанатиків ідеї якоїсь. Де є ідейна мета якась. І їй все підпорядковано. А про фанів справи, окремої своєї справи. Це трохи інше. Хоча, згоден, іноді дуже тісно може бути пов'язаним.
Згоден також з тим, що більшість повинна не бути проти. Так для цього з отією більшістю повинні працювати не тільки тцк-ки, але й усі інші державні та суспільні структури, органи, організації. А так поки це лише проблеми тцк-ків. Тому і наслідки такі.
Letusrock написав:у "заброньованих патріотів" історія хвороби однакова: Як нема аргументів щодо коментаря то відразу спроба "поумнічати" чи перейти на особисте
Так нема що коментувати ...
"умнічаєшь" саме ти, бо вважаєшь, що кидання розумними термінами робить тебе поважнішим )
А на просто питання - "чи хоче Путін припинення війни ?" відповісти не в змозі.
Навіть мої цитати Путіна про "україна наша" ти не бачишь і не коментуєшь )
У тебе типова позиція страуса - голова в піску, срака назовні
Бетон написав:Обычные люди снимают видосы укреплений, дронов, экипы, вертух, фотоловушек. Неимоверного количества колючей проволоки, которой намотаны рвы, озера, реки. Ну я вам скажу это впечатляет. И даже поражает. Кажется, что западная граница лучше защищена, чем восточная.
Интересно, минировать тоже будут западные границы?
Это защита от врага? Это получается, враг кто? Украинцы?
Сцикун, досить брехати, я виріс на кордоні, в мене будинок за 4 км від кордону, що там і як я знаю краще любого з вас, нема там нічого нєімовєрного. То ти не бачив дійсно захищених кордонів. Порушник кордону пох хто, українець чи не українець.
Ну і яка користь державі з прикордонників які місцевим мішають торгувати з європою?) Ми за вільну торгівлю чи проти?)