_hunter написав:Согласен: мой косяк - постоянно забываю, что "некоторым" все разжовывать приходится. Если тебе так проще - читай как "избавились от иранской составляющей в компонентах"
з приводу позбулися іранської складової - є якийсь посилання? бо в такому контексті не обговорювали, й вважаю не позбулися.
Ну если АЖ Шаман вважает - это аргумент
я висловлюю свою думку, й навчися поважати думки інших - це теж видає в тобі невігласа. як свою думку можеш висловлювати, як відомий факт - не треба. хоча ти напевне не розумієш різниці
В дальнейшем Российская Федерация смогла наладить полный цикл сборки дронов на мощностях "Алабуги". И сейчас, как свидетельствует информация СБУ, на этих предприятиях ра**сты изготовили уже более 25 тысяч беспилотников в полном цикле производства, – сообщают в СБУ.
повний цикл збірки - можливо. цікаво, хто двигуни виробляє? електроніка напевне все одно переважно китайська.
але якщо Ірану знадобляться шахеди, це все одно б створило складності для виробництва на Раші. але Ірану не дадуть довго воювати - якщо не здадуться, познищують пускові й шахедів, й ракет...
АндрейМ написав:Проблема в тому, що податками і донатами "обов'язки" не закінчуються.
А де я писав що закінчуються? я писав почни з того що інші вже роблять десятки років... Потім перевір наскільки ти добре це робиш в порівнянні з іншими.. і тому якщо побачиш що ти не спереду а в дупі- то основні зусилля зосередь на тому щоб самому вибратись з дупи , і не витрачай сили на тих хто попереду.... Ти маєш право ТЯГНУТИ, періодично шмагаючи нагайкою ждунів... І не маєш права щось висказувати тим хто ТЕБЕ тягне і шмагає.
МВС доповіло президенту щодо ситуації навколо зборів на користь Назарія Гусакова й можливих випадків шахрайства
«Тривають перевірки всієї інформації, яка є в публічному доступі. Встановлюється коло людей, які могли постраждати від імовірно незаконних дій. Гусаков залишив територію України 13 червня, наразі встановлюється його місцезнаходження та інші суттєві обставини», – написав президент на своїх сторінках у соцмережах.
Днями в соцмережах журналістка Ольга Худецька звинуватила львів'янина Назарія Гусакова, який хворіє на спінальну м’язову атрофію (СМА), у вимаганні пожертв від поранених військових та заявила, що він «торгував знайомствами». За словами журналістки, вона зібрала 10 таких кейсів і пообіцяла надати правоохоронцям інформацію з контактами або посиланнями на акаунти.
та да... - я еще, помню, удивлялся что его как-то слишком много в информ-пространстве стало - даже коллеги, которые обычно ничем подобным не занимались - активно репостили...
На яку суму економічний фронт долярчика профінансував державний бюджет у травні 2025 року? Долярчик так само ситно годує зараз того, хто замінив його на митті снарядів і заряджанні рації?
Проблема саме в тому і полягає, що на а-ля тобі (ну нехай найближчому твору колі) отой рух і закінчився. Вичерпався. Тому й нема від тебе доповіді про результат в районі, місті. Так само закінчився рух з добровольцями і ще будь чим. Вичерпується. Твоє - якщо я отак зробив, то інші потім теж. Тому кейнси і Ко вирішують продовження руху, розвитку в реаліях
Є економічні досягнення... а є ДІЇ в екстремальній ситуації.... Сьогодні ЕКСТРЕМАЛЬНА ситуація, своєрідна пожежа. Тому я кажу - коли бачиш пожежу коло себе - не чекай пожежників - дій сам... бо згориш. Саме на цьому і будуються мої пропозиції. Не для того щоб похизуватись , а для того щоб пояснити ми всі в одній лодці...
Казати та співати ти можеш, що хоч. Мова про те, щоб інші теж робили. Твій спів, як я показав вище, має мізерний вплив.
У мене два близьких родича у війську, а в тебе - нуль. Швагро)) Тому мені є кому допомагати, але і ще закидую донати на загал.
Ти ж хоч, щоб в мене вся родина пішла, а ти зі своєї - нуль. Лише допомагати нам. Халяви не буде..
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 22 чер, 2025 16:59, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Если вы то ли в силу эмоций, то ли в силу ограниченности знаний их не видите, не означает, что их нет.
відмінності є. й українці можуть проскочити, якщо визнають себе руськими. євреї так, такої можливості не мали.
але головне - що сучасна Раша пропагує знищення всього українського, за відмови - й фізичне знищення - оце ви не хочете бачити...
Массовое уничтожение евреев - единственное преступление нацистов? Нюрнбергский трибунал осудил их именно и только за это? Это всё, что вы знаете о нацизме? Тогда не удивительно, что вы не видите разницу.
скільки томів там у вироку Нюрнбергського трибуналу? а ви всі читали - бо на російську чомусь не все переклали багато за що судили, давайте спробуємо по пунктах
- агресивні напади на інші країни - військові злочини - геноцид євреїв та інших меншин
що ми маємо у нашому випадку - неспровокована агресія є - повним ходом, й не збираються зупинятися. часткова анексія вже теж є - що там з військовими злочини - те, що руські порушують напевне всі пункти Женевської конвенції - страта полонених, тортури полонених. є різниця - у Німеччини в цьому звинуватили війська СС, вермахт здається ні. а на Раші цим займається ВСЯ армія. після такої кількості зеків та маргиналів, що вони набрали, - чи це то армія, чи це то зброд якийсь. - неодноразові публічні заперечення існування нації - там вище багато навели прикладів. насилнецьке вивезення дітей, зі зміною всіх даних, й ростити їх як руських - це теж геноцид ЛАД, хоч ти так й не вважаєш. що там з українською мовою на окупованих - вже ніхто не вчить? але хитро - типу є, але немає бажаючих. бо з бажаючими відразу ФСБ почне спілкуватися. а от вивчення української реальне - шифрують як можуть.
всього цього достатньо, щоб вважати Рашу нацистською країною, яка скоює злочини проти людства, й потребує трибуналу. а так відмінності є - злодіїв типу Менгеле ще не викривали. а знаєте чому? бо нацистська Німеччина - це система. а руські все роблять як - через дупу. тому в них й недодиктатура, й недонацизм, й багато чого недо. але ті, хто потрапляє в цю систему, страждають й гинуть по повній.
а от населення 75% щиро розділяє ці ідеї влади, й теж вимагає дерашизації, як й Німеччина денацифікації свого часу
И РФ не "пропагує знищення всього українського". Во всяком случае на уровне государственной политики. Так же, как и, например, всего белорусского. И так же, как не ставил задачу уничтожения "всего грузинского".
а знаєш, чого не вимагає - бо Нюрнберг поміж іншого й навчив наступних диктаторів, про що не треба казати, й що не треба документувати. але чомусь в Біларусі теж йде тотальна русифікація, й у червоно-білому костюмі й кросівках не побігаєш
а що там на Раші з ерзянською мовою? з мокшанською? марійською? ти хоч такі назви чув?
та да... - я еще, помню, удивлялся что его как-то слишком много в информ-пространстве стало - даже коллеги, которые обычно ничем подобным не занимались - активно репостили...
Я взагалі вперше про нього почув тільки з цього шкандалю. Але маніпулятор професійний, нічого не скажеш
detroytred написав:Проблема саме в тому і полягає, що на а-ля тобі (ну нехай найближчому твору колі) отой рух і закінчився. Вичерпався.
Відкинь мої досягнення. Поясни Чому ти не можеш робити більше ніж робиш для того щоб ми всі разом ШВИДШЕ досягли Перемоги Так само поясни Які такі обмеження попиту є на військову продукцію від примітивної( яку ти можеш виготовляти на кухні) до супердорогої(на яку ти можеш донатити вскладчину з іншими воєнпенсами)
Поясни Чому ти і тобі подібні мінімум не зробили , але хочуть щоб інші робили більше ніж роблять?
Чого ти себе ставиш в якусь окрему позу(касту) Ти що зі мною не в одній лодці? Ти в кінці кінців збираєшся гребти веслами в сторону берега чи й далі будеш словоблудом займатись?
Я взагалі вперше про нього почув тільки з цього шкандалю. Але маніпулятор професійний, нічого не скажеш
В сенсі почули зі шкандалю?))
Да тут stm з трусів вистрибувала, кидаючись на форумчан за цього Назарія. Я з цих сторін про нього почув. А шкандаль наче ж тільки потім стався.