Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1421414215142161421714218 ... 14222>
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:43

:evil: АндрейМ
І коли Ви вже мені поясните хто такі ці міфічні громадяни, життя і безпека яких є найвищою цінністю для держави Україна.

Оті самі сільські та невеликі містечка, які ніколи в житті не були за кордоном, не знають жодної мови, а з накопичень 10 т грн «на смерть». Вони ніколи не поїдуть нікуди, по доріжкам які протоптав мурляка-лобурКа андрюшка. І їх мають оті бігунці-невдахи захищати. Жінок і дітей в першу чергу. Але лобуряка хоче їх їх кинути під орками, рятуючи своє дупло.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2418 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:48

АндрейМ написав:По-друге, є якісь людські закони. Так, формально вона думає, що виконує закон, але якщо вдуматись що саме вона робить, то вона перешкоджає громадянину України виїхати у безпеку;

Звідки вона бачить, що це громадянин України? Він паспорт тримає біля обличчя?
Звідки відомо, що цей громадянин нічого кримінального не скоїв, а просто тікає?
  АндрейМ написав:так, у невстановленому місці, але під час війни люди біжать від небезпеки там, де є прохід.

Відколи у нас у Чернівецькій області стало так небезпечно, шо аж треба прориватися через кордон у невстановлених місцях? :shock:
Черги у встановлених місцях не перевищують однієї доби (наскільки знаю з останніх новин). Причому одну добу довелося чекати через те, що була оголошена евакуація в Сумській області - тоді раптово багато людей поїхало звідти. Зараз можливо через сезон відпусток буде теж трохи кучно, але влітку так завжди.
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 21:18

Hotab написав:Оті самі сільські та невеликі містечка, які ніколи в житті не були за кордоном, не знають жодної мови, а з накопичень 10 т грн «на смерть». Вони ніколи не поїдуть нікуди, по доріжкам які протоптав мурляка-лобурКа андрюшка. І їх мають оті бігунці-невдахи захищати. Жінок і дітей в першу чергу. Але лобуряка хоче їх їх кинути під орками, рятуючи своє дупло.

Це - цитата з Конституції чи Ваше бачення "ролей" у державі? В Конституції я таких слів не знайшов, а особисті думки про гендерні ролі мене не цікавлять.

В Конституції є слово "громадяни". Все. Конституція не погоджується з Вашим її тлумаченням. У статті щодо захисту держави написано, що це - "справа всього українського народу", а Ви тут приписали особистий обов'язок "бігунцям-невдахам". А які обов'язки переді мною та державою у тих, кого я, згідно Ваших слів, маю захищати? Чи це значення немає і я повинен просто прийняти, що я щось там комусь винен? Це так не працює в сучасному суспільстві, оскільки у Вашій гендерній ідеології втратився розподіл обов'язків в суспільстві. Вони чомусь є лише у чоловіків і в законах чомусь прописані виключно для чоловіків. Ви пропонуєте мені захищати когось без будь-яких обов'язків перед державою та ще й кажете, що ті інші громадяни без обов'язків мають більше прав на життя, ніж я. Якщо для Вас це нормально і природньо, то для мене - ні. Кожна людина має право на життя.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 21:22

Приймаю удар на себе - в мене теж схожі Єпитання ;)

Hotab написав:Оті самі сільські та невеликі містечка
Хотабенко, от що ти мелеш?
Ти ж чудово знаєш, що тим більше виловлюють чоловіків, як з малих містечок, так тим більше і з сіл!
Андрій же задає прості ЧІТКІ питання, на які справді ніхто ЧІТКО не відповів! А лише маніпулюєте...
Є чіткі відповіді? >>>
  АндрейМ написав:Я питав, але Ви не відповіли - де користі більше від цієї військовослужбової? На якому кордоні? Держава нічого не втратить, якщо хтось "втече", як Ви кажите, але держава кожного дня марно витрачає працю сотен або навіть тисяч військослужбовців, щоб ловити українців. Щоб що? Щоб, Ви та інші отримали моральну сатисфакцію - "не втік", "нехай сидить в Україні"?
  АндрейМ написав:Витрати - людські і фінансові - на цю авантюру - великі, а віддачі - нуль.
  АндрейМ написав:Я завжди думав, що кордони охороняють від зовнішніх ворогів, а не від своїх громадян
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1002 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 21:25

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Грубо - да, кожен може.
Але от більше якоїсь кількості всі не можуть.
Апріорі.
Кількість стільців обмежена УМОВАМИ В РИНКУ.
А збільшення -- це еволюційне.
Ще й метод підрахунку..
А стільці на ринку звідки беруться?
Тих 2 млн які еволюційно в кожному поколінні вчаться їх робити і на ринок приносити щоб самим на них сидіти
Чи кейнси/бальцеровичі разом з книжками приносять?
Давай думай.
Подивись звідки у а-ля корейців, сінгапурців, китайців (тобто не з довжезною родословною підприємців) тощо взялися.
З корейцями ти лаханувся по повній.
Вони почали в 1953
Ми почали в 1991...
Лаг в 38 років...
  detroytred написав:Треш...
Не на себе дивись)))
А як в реформаторів було.
Про корейців- вже розібрались
В інших реформаторів- було по іншому підготовлене населення.
  detroytred написав:І подивись, як в одних і тих же корейців за різних управлінців: кндр і ПК.
Так одні пішли до диктатури в совок
Другі пішли в протилежну сторону.
Я ж не казав що треба йти в совок?
Просто
В країні Є ще 2 млн людей які при відсутності фантазерів а-ля ти -вже б починали працювати і в 2050 у нас булоб вже 5 млн успішних...
Але вони слухають економічних невігласів які в економіці все просрали....
Може варто тебе слухати в питаннях як гайки крутити
Мене в питаннях як перших пару мільйонів заробити
А то звикли жити в країні совєтів... де кожен не маючи практичного підтвердження своїх казочок-вважає себе ексПЕРДОМ.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 21:31

Нагадаємо, що 22 червня російські окупанти завдали ракетного удару по тренувальному полігону однієї з механізованих бригад Сухопутних військ ЗСУ. Станом на 17:27 було відомо про 3 загиблих та 11 поранених.

У Командуванні Сухопутними військами ЗСУ зазначили, що всім постраждалим оперативно надається вся необхідна допомога.
prodigy

Подякував: 3305 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 21:33

unicdima написав:
  Успіх написав:Андрій же задає прості ЧІТКІ питання, на які справді ніхто ЧІТКО не відповів! А лише маніпулюєте...
Є чіткі відповіді? >>>

ти вирішив в компанію підарів записатися?

Мене лише цікавлять ЧІТКІ відповіді на ЧІТКІ питання!
От і все.

Якщо Андрій НЕ правий - я хотів би почути обгрунтовану критику/заперечення, а не фантазії зі стелі!

Навіть, оце просте речення, що в Конституції - "кожна людина має право на життя"...
А виходить, що не кожна...
Бо виходить, що не з того "сорту"...

А тут вже купа питань - як так?©
Успіх

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 21:34

Як зазначають аналітики Defense Express, атака по Ірану цієї ночі була першим випадком застосування GBU-57 в реальних бойових діях. За озвученими Пентагоном даними, усього американські бомбардувальники скинули на іранські підземні заводи 14 таких бомб. Цікаво, що в 2015 році Пентагон офіційно повідомляв, що має лише 20 одиниць GBU-57.

а в 2010р одну, скільки лишилось цих бомб на складах...задача :mrgreen:
prodigy

Подякував: 3305 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 21:37

Ну ж чітко все пише!

Конституція України:
Стаття 27 Конституції України зазначає, що кожна людина має невід'ємне право на життя і що ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. Держава зобов'язана захищати життя людини, а кожен має право захищати своє життя та здоров'я, а також життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань.

Невід'ємність права:
Право на життя є невід'ємним, тобто належить людині від народження і не може бути відчужене.
Успіх

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 21:38

АндрейМ
Кожна людина має право на життя.

Тобто і вони. А ви наплювали на закони України. Чи вам треба особисто саме в конституцію написати «Андрюша безполий переляк зобовʼязаний захищати державу». А законів йому малувато.,так?

Держава зобов'язана захищати життя людини,

Вона і захищає життя тих, хто себе не може сам захистити, руками тих, хто може.
Андрюша теж може мити снаряди і заряджати рації.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 22 чер, 2025 22:07, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2418 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 1421414215142161421714218 ... 14222>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти