|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 23 чер, 2025 18:04
Hotab написав:Проблема в тому, що стати більш ефективними не те щоб не можуть, а часто не хочуть . І в принципі змусити не можна, та навряд чи і потрібно. В моїй авіакомпанії майже завжди є вакансії. А по державі ходять десятки людей , які або не працюють взагалі (пенсія 500 дол), або працюють на 1-1.5 кує. Могли б заробляти в 7-10 разів більше, приклавши зусиль всього в 2 рази більше. Але «нуйогонах». І засуджувати їх я не маю права.
Так саме в цьому то і суть... Багатий це не той хто заробляє багато і не той хто витрачає мало Багатий- той хто заробляє більше ніж витрачає... А тепер звідки візьмуться НАСТУПНІ багаті.... Я скажу страшну рід для багатьох тут присутніх Але МЕНТАЛЬНІСТЬ БАГАТОГО - під час війни отримали ...... ВОЛОНТЕРИ адже саме вони - створюють БІЛЬШЕ ніж витрачають на себе під час СТВОРЕННЯ. І саме ця прослойка(когорта) людей - це тих наступних 5% , які збільшать до 10% за одне покоління існуючих 5% авантюристів. Тобто Перших 5% ( і я в тому числі) - це в основній масі АВАНТЮРИСТИ, які свій ІНТЕРЕС ставили вище суспільного А от тих 5% які викристалізувались СЬОГОДНі- це люди які САМОСТІЙНО без примусу і вказівних документів(або законів можновладці, а часто і заперечуючи ці закони) робили те що вважали за потрібне на користь ЗАГАЛЬНОГО ІНТЕРЕСУ війна закінчиться і ці люди рвануть вперед з такою швидкість що голодупенкам і не снилось
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 чер, 2025 18:11
budivelnik написав: detroytred написав:На кому відповідальність за показники % в країні? Да вже п'ятнадцять років тобі, невігласу, відповіли визнані фахівці --- в тих, в кого інструменти впливу в державі-суспільстві. В можновладців-управлінців-регуляторів. А в мене їх нема і не було. Як і в тебе.
Мені не треба в країні Це хай в можновладців голова болить
Так про країну і мова. Це є предметом. Я тобі на це роками вказую. А особисто ти пофіг. Кумедне те, як ти свою сову на країну намагаєшся натянути.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 чер, 2025 18:16
Hotab написав:Проблема в тому, що стати більш ефективними не те щоб не можуть, а часто не хочуть . І в принципі змусити не можна, та навряд чи і потрібно. В моїй авіакомпанії майже завжди є вакансії. А по державі ходять десятки людей , які або не працюють взагалі (пенсія 500 дол), або працюють на 1-1.5 кує. Могли б заробляти в 7-10 разів більше, приклавши зусиль всього в 2 рази більше. Але «нуйогонах». І засуджувати їх я не маю права.
а Успіха є 
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2837 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 23 чер, 2025 18:17
budivelnik написав: Hotab написав:Проблема в тому, що стати більш ефективними не те щоб не можуть, а часто не хочуть . І в принципі змусити не можна, та навряд чи і потрібно. В моїй авіакомпанії майже завжди є вакансії. А по державі ходять десятки людей , які або не працюють взагалі (пенсія 500 дол), або працюють на 1-1.5 кує. Могли б заробляти в 7-10 разів більше, приклавши зусиль всього в 2 рази більше. Але «нуйогонах». І засуджувати їх я не маю права.
Так саме в цьому то і суть... Багатий це не той хто заробляє багато і не той хто витрачає мало Багатий- той хто заробляє більше ніж витрачає... А тепер звідки візьмуться НАСТУПНІ багаті.... Я скажу страшну рід для багатьох тут присутніх Але МЕНТАЛЬНІСТЬ БАГАТОГО - під час війни отримали ...... ВОЛОНТЕРИ адже саме вони - створюють БІЛЬШЕ ніж витрачають на себе під час СТВОРЕННЯ. І саме ця прослойка(когорта) людей - це тих наступних 5% , які збільшать до 10% за одне покоління існуючих 5% авантюристів. Тобто Перших 5% ( і я в тому числі) - це в основній масі АВАНТЮРИСТИ, які свій ІНТЕРЕС ставили вище суспільного А от тих 5% які викристалізувались СЬОГОДНі- це люди які САМОСТІЙНО без примусу і вказівних документів(або законів можновладці, а часто і заперечуючи ці закони) робили те що вважали за потрібне на користь ЗАГАЛЬНОГО ІНТЕРЕСУ війна закінчиться і ці люди рвануть вперед з такою швидкість що голодупенкам і не снилось
Я цю пістню про "щаз рвонуть" з 1991 року чую. Зупиняться, як ти і як Рінат. Але вся Україна ні в твій ларьок, ні в СКМ не поміститься. Рішення для країни - це створення сприятливих умов саме для отих мільйонів середняків та нижче. Щоб для них були умови. В тому числі лише, як один з варіантів - через купівлю акцій українських Боїнга-БМВ тощо. Роботу в них. Тобто через ривок великого бізнесу. Який потягне за собою розвиток середнього та малого.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 чер, 2025 18:32
Дик, саме над цим кейнси-бальцеровичі і пихтять --- щоб люди захотіли. Створенням таких умов, щоб люди захотіли. А будівельник зліпив "нехай кожен просто захоче (буде) ..." і орел. Я його 15 років питаю: так де та чарівна паличка, щоб люди схотіли? Мовчить... І несе далі хрінь. Кейнси ж та бальцеровичі знаходять методи-ричаги впливу, щоб схотіли... В них відповіді. До речі, різні... Бальцеровичу під вікнами чучела кіз палили.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 чер, 2025 18:43
detroytred написав:Кейнси ж та бальцеровичі знаходять методи-ричаги впливу, щоб схотіли... Сталін захотів індустріалізацію - загинуло кілька мільйонів українців... Ці кілька мільйонів і їх нащадки повинні радіти що сталін був таким ефективним можновладцем і реперсивний апарат використовував по повній? Пол-пот - вирішив збудувати комунізм в Камбоджі - загинуло 5 млн камбоджійців.... Скільки померло від МАО чи Си ДЗІ ПІНА в Китаї - ми не взанаємо ніколи , але це десятки а то й сотні мільйонів... Для того щоб впровадити швидко будь-що , що не сприймається суспільством - рівень репресивного апарату і самі репресі - тим більші чим швидші зміни... Тому В Польщі НЕ БУЛО РЕПРЕСІЙ при переході від совку до капіталізму... по тій простій причині , що саме РЕПРЕСІЯМИ поляків загнали в Совок з КАПІТАЛІЗМУ... Для України - Польський досвід - не працює В нас на протязі 70 років 1917-1990 - РЕПРЕСІЯМИ було ЗНИЩЕНО КАПІТАЛІСТИЧНЕ Мишлення. Тому перехід від совка до капіталізму у нас можливий або через репресії, або еволюційно. При чому , память попередніх репресій в головах українців ще живе, тому БУДЬ-ХТО хто пробує силою перегнути через коліно - виганяється з політики... Просте пояснення Порошенко говорив що БУДЕ ВІЙНА і ЗМУШУВАВ до неї готуватись Зеленський казав що війни не буде.... Як думаєте , щоб відбулось в 2019 , коли б після виборів вийшов Порошенко і сказав що треба готуватись до війни а тому Зеленський не може виконувати обовязки Президента і треба його арештувати.... Для суспільства - такий розвиток був би позитивний... Але це для суспільства зразка лютого 2022 року А для суспільства зразка квітня 2019? тому Ти як людина, яка ніколи нічого реально не зробила - не можеш зрозуміти різницю між правильними словами в книжці і реальними діями на грішній землі... 1 Чарівна паличка для дурня - це прихід можновладця який для дурня все зробить.. Або взагалі перетворить дурня в розумного... 2 Зовнішні обставини і наші бажання - і є тими чарівними паличками , які змушують нас щось робити. Просто голодупенкам достатньо світити дупою на дивані Мені цього мало . Може тому я й не свічу? А голодупенки чекають поки прийде ЛІДОР і їм дупу законопатить щоб вони їли менше а працювали більше.
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 чер, 2025 18:59
detroytred написав:Я цю пістню про "щаз рвонуть" з 1991 року чую.
Так ждун на дивані зразка 1991 і зразка 2025 - не відрізняються... Ну пузо більше, смердить сильніше... а так що диван , що ждун що місцезнаходження на дивані - не помінялись. Але з 1991 приблизно 2 млн перемістилось з диванів і так відірвались від ждунів, що ждуни їх навіть побачити не в стані... При чому В 2025 старого ждуна змінить молодий ждун... і десь в 2050 так само як сьогодні старий - той молодий заявить те саме Я цю пістню про "щаз рвонуть" з 1991 року чуюі якийсь внукБудівельник, буде пробувати переконати цього ждуна що в країні вже 10% успішних, а ждун який далі ларька нічого не бачить.. і далі буде переконувати нічого не змінилось.... бо в нього нічого й не могло змінитись... Але як це дурню пояснити? Як дати зрозуміти , що крім очікування на дивані - в нього були інші можливості, які не залежали ні від бальцеровича ні від саакашвіллі з А Смітом....
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 чер, 2025 19:10
budivelnik написав:2 Зовнішні обставини і наші бажання - і є тими чарівними паличками , які змушують нас щось робити. Просто
Не просто. Зробити оці зовнішні обставини сприятливими не просто. І це не просто - є функцією можновладців. Зробити сприятливі умови для розвитку ринку, культури, освіти і т.д. в суспільстві. Ніхто за них цю функцію не виконає. В них інструменти впливу на людей... Я тобі 15 років про ці "зовнішні обставини", як ти їх тільки що нарешті-то назвав, тлумачу. Нарешті до тебе хоч щось доперло. А сталіна, полпотів і т.д. - ти знов недоречно в якості прибрехати припер. Бо більше будувати ні на чому. Тому вивчай кейнсів-бальцеровичів-куанів і Ко, як вони робили оті умови-обставини. Це успіх! Хоч і через 15 років, але навіть до такогояк ти, нарешті дійшло, що кажуть фахівці стосовно вирішення проблеми розвитку ринку та ін. суспільства-країни. А не окремого індивідуума, про якого ти постійно ведеш мову, і намагаєшся цю сову Кіосакі натягнути на глобус країни))
-
detroytred
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 чер, 2025 19:18
detroytred написав:є функцією можновладців. Зробити сприятливі умови для розвитку ринку, культури, освіти і т.д. в суспільстві.
Скажи мені Ти з 1991 року живеш з все більшою і більшою діркою на штанях.... Тобі з 1991 року заважають можновладці ... І порівняй зі мною В 1991 дірка на дупі на моїх штанях була в рази більша від твоєї... Я жив і робив все що вважав за потрібне, мені ніхто МЕНТАЛЬНО не заважав.... Тобто Я ЖИВ і тепер можу похизуватись відсутністю голої дупи.. ТИ мучився і будеш мучитись до смерті... з все більшою і більшою діркою на дупі... Навіщо ти жив?
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 чер, 2025 19:20
Мої досягнення більші,ніж у 90+%. Мав би я мету заробити твої 14 млн. грн., то обрав би іншу сферу діяльності.
Предметом є ринок та ін. сфери країни.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-