|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 27 чер, 2025 22:37
pesikot написав:А сам постишь відосики, як пакують ухилянтів
Так може я допомагаю пакувати отих ухилянтів? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: П'ят 27 чер, 2025 22:44
unicdima написав:Розкажи нам, де ти, чим займаєшся, покаж УБД.
Тут я за 3роки всіх вже втомив своїми житєйскими деталями😁 А убд разом з медалями і поруч була написана на листочку дата і "Успіх" - я двічі, чи тричі тут викладав! Після мене, пам'ятаю, ще Денік свої медалі тут виклав! Тож, залишається тобі викласти своє убд 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: П'ят 27 чер, 2025 22:52
Успіх написав: unicdima написав:Розкажи нам, де ти, чим займаєшся, покаж УБД.
Тут я за 3роки всіх вже втомив своїми житєйскими деталями😁 А убд разом з медалями і поруч була написана на листочку дата і "Успіх" - я двічі, чи тричі тут викладав! Після мене, пам'ятаю, ще Денік свої медалі тут виклав! Тож, залишається тобі викласти своє убд 
Все що я чув про твою армію це фото воронки від міни з листочком успіх. То давай УБД і не парь мозок.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 191 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 чер, 2025 23:09
ЛАД написав: Понимаю. Но статус доллара тоже зависит от состояния экономики США. И всё-таки доллар не единственный и не совсем главный товар. Когда-то "главным товаром" был фунт стерлингов.
Доля реального производственного сектора США в мировой экономике на начало приобретения долларом статуса мировой валюты была порядка 50%. В настоящее время менее 20%. Как вы думаете статус положительно влияет на развитие реального сектора ?
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 чер, 2025 23:16
candle645 написав:......... Справедлива та ринкова 401 нічого не розподілює. Вона навпаки інвестує та примножує персоналізовані внески майбутніх пенсіонерів. Власне десь 10% від того що називають гігантським боргом США - це інвестиції майбутніх пенсіонерів в економіку власної країни.
"інвестує та примножує". Задля того, щоб було що розподіляти. Виплата пенсій - це не розподіл? Інвестувати вона може куди завгодно, а примножувати можливо тільки тоді, коли економіка зростає. Якщо працюючих мало чи з інших причин економіка падає, то всі ці пенсійні фонди нічого серйозного виплачувати не зможуть. Згадайте Велику Депресію. Тоді і з зарплатами було важко. Сподіваюсь, ви розумієте, що про пенсії і говорити нічого. Можно простіше. Якщо робітників мало і вони не забезпечують виробництво достатньої кількості товарів, то це приводить до інфляції. Персіонери отримають багато грошей, а куплять за них дірку від бублика. Просто тому, що товарів немає. Несколько странно объяснять такие вещи на финфоруме.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 27 чер, 2025 23:28
ЛАД написав: candle645 написав:......... Справедлива та ринкова 401 нічого не розподілює. Вона навпаки інвестує та примножує персоналізовані внески майбутніх пенсіонерів. Власне десь 10% від того що називають гігантським боргом США - це інвестиції майбутніх пенсіонерів в економіку власної країни.
"інвестує та примножує". Задля того, щоб було що розподіляти. Виплата пенсій - це не розподіл? Інвестувати вона може куди завгодно, а примножувати можливо тільки тоді, коли економіка зростає. Якщо працюючих мало чи з інших причин економіка падає, то всі ці пенсійні фонди нічого серйозного виплачувати не зможуть. Згадайте Велику Депресію. Тоді і з зарплатами було важко. Сподіваюсь, ви розумієте, що про пенсії і говорити нічого. Можно простіше. Якщо робітників мало і вони не забезпечують виробництво достатньої кількості товарів, то це приводить до інфляції. Персіонери отримають багато грошей, а куплять за них дірку від бублика. Просто тому, що товарів немає. Несколько странно объяснять такие вещи на финфоруме.
ЛАД, ви про "ріст продуктивності праці" чули, з чим він пов"язаний, і які наслідки?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2841 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 27 чер, 2025 23:32
Schmit Регулярно наблюдаю пулемётные очереди в Харькове. Выглядит красиво. Но так же регулярно слышу взрывы от прилётов и вижу пожары. Так что немного остыньте.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 27 чер, 2025 23:38
flyman написав:......... ЛАД, ви про "ріст продуктивності праці" чули, з чим він пов"язаний, і які наслідки?
А вы читаете всё? Или "здесь, читаем, здесь рыбу заворачиваем"? Я в самом начале разговора писал: Для Украины вижу единственный вариант - массовая иммиграция. Для человечества в целом на перспективу - ИИ и роботы. Ну или любой другой способ резкого увеличения производительности труда. viewtopic.php?p=5868477#p5868477
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 28 чер, 2025 00:00
ЛАД написав: flyman написав:......... ЛАД, ви про "ріст продуктивності праці" чули, з чим він пов"язаний, і які наслідки?
А вы читаете всё? Или "здесь, читаем, здесь рыбу заворачиваем"? Я в самом начале разговора писал: Для Украины вижу единственный вариант - массовая иммиграция. Для человечества в целом на перспективу - ИИ и роботы. Ну или любой другой способ резкого увеличения производительности труда. viewtopic.php?p=5868477#p5868477
тобто в Україні кирка і мотика, а глобально ШІ та роботи?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2841 раз.
-
-
Профіль
-
-
1