Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1427614277142781427914280 ... 14292>
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 11:39

Любіть Україну, як сонце любіть... Як вітер, і трави, і води

Banderlog написав:а мені шо більше всіх треба?
Так отож!
Таке враження, що на фронті 3роки -"самі рижі"... (програні в карти?)
  Banderlog написав:он кадрові вояки забили, майданні
патріоти тож на ноль не спішать.
Зато тут на форумі п'ятою б'ють себе в груди, які вони патріоти!
  Banderlog написав:мож пора демобілізацію обявити?
Та от бачиш - ловлять людей зараз майже на кожному кроці, а про демобілізацію - мовчать?
Таке враження, що більше ловлять людей для того, щоб отримати "відкупні"(простими словами - збагатитись), ніж щоб по-трошки проводити демобілізацію.
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 11:45

Все просто!©

Для тих, хто на диванному танку!))

Хто хоче побачити моє убд - 50 000грн кидає на Повернись живим, або на дитячий будинок сиріт, викладає тут квитанцію про переказ коштів...
Я тоді викладаю фото свого убд, поклавши папірчик з написом "Успіх" на свою фотографію в ньому!

То що, є бажаючі?
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 11:52

flyman написав:

а для чого ви дивитеся висери цих чмошників?
Покажи, що з цього тобі здалося розумним?
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 11:54

tumos написав:..............
Интересно к объективным причинам относится случай ?

Bretton Woods—Why the dollar?
https://www.brettonwoods.org/article/br ... the-dollar
Agreement of the International Monetary Fund (22 July 1944)
https://www.cvce.eu/content/publication ... ble_en.pdf
Joint Statement by Experts on the Establishment of an International Monetary Fund 1 (April 1944)
https://www.elibrary.imf.org/display/bo ... /ch006.xml

But the dollar was not meant to become the world currency at Bretton Woods. Earlier documents explored ideas of international currencies but never mentioned the dollar. They prominently included the ideas of U.K. delegation chairman at Bretton Woods, John Maynard Keynes, on bancor and of U.S. treasury official and main architect of Bretton Woods Harry, Dexter White, on unitas. The Joint Statement (J.S.) between the U.S. and the U.K., a compromise between their respective proposals, was released on April 21, 1944. This statement laid the groundwork for an agreement on the IMF and introduced the concept of "gold convertible exchange," later modified to "gold convertible currency" in the working documents at Bretton Woods

It would appear the dollar became the central currency at Bretton Woods by accident. In a meeting of Commission 1 [dealing with the International Monetary Fund] on 13 July 1944, Ardeshir Darabshaw Shroff with the Indian delegation raised the following question to White, Commission Chairman:* “I think it is high time that the USA delegation give us a definition of gold and gold convertible exchange.” Edward Bernstein of the U.S. delegation replied: “Mr Chairman, it might be possible to give a definition of gold convertible exchange which would be satisfactory to everyone here, but it would involve a long discussion. […] There are a number of other currencies, which can be used to purchase dollars without restriction, and these dollars in turn can be used to purchase gold. The definition of gold convertible currency might include such currencies, but the practical importance of holdings of the countries represented here is so small that it has been felt it would be easier for this purpose to regard the United States dollar as what was intended when we speak of gold convertible exchange.” A special committee was then tasked with rewriting the definition in the draft documents. It was a clarification question that led to enshrine the role of the dollar at Bretton Woods.

Как по мне, так это не случай.
Просто сначала написали завуалировано, чтобы не выпячивать роль США, а в итоге "по просьбам трудящихся" откровенно признали доллар.
А какая ещё валюта тогда могла претендовать на эту роль?
Придумывать "валюту ООН"? И кто решал бы вопросы эмиссии и пр.? СССР вряд ли согласился бы. Чем и кем эта придуманная валюта обеспечивалась бы?
Других вариантов кроме доллара просто не было.

ЛАД написав:Я не поддерживаю росс. крики и предсказания о "скорой кончине доллара".

tumos написав:Может быть у кричащих это примитивное изложение мысли о прекращении функции доллара как мировой резервной валюты. Пока существует государство США у него будет своя денежная единица.

ЛАД написав:Речь не о существовании доллара как национальной валюты, а о его роли мировой валюты.

Хорошо, отвечу так. Я понятия не имею, что означают росс. крики о "скорой кончине доллара". Пусть кричащие дадут пояснения.
Ну, не надо так уж.
"Кричащие", совершенно очевидно, говорят о крахе доллара как мировой валюты.
Но, в конце концов, чёрт с ними, с российскими криками, но мы-то, надеюсь, нормальные люди и, говоря о "крахе доллара", подразумеваем его роль мировой валюты. А как национальная валюта он существовать будет. Максимум, могут переименовать (что вряд ли).
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 12:03

Banderlog написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав:Шо значить живу? До приходу до влади черчіля ця країна такою не була.

Якою такою країна не була ?
До Зе тобі Порох був не такий

"
да Порох був не такий, але до такого не доходило. Все таки Порох барига а не шоумен. В нього є трохи совісті.
Я ні одного з них не обирав, я на вибори неходжу.Махно на вибори не ходив, Бандера на вибори не ходив, Щухевич не ходив і я не ходжу. )

Вы ошибаетесь.
Не буду обсуждать сомнительную совместимость барыги и совести, но политика и совесть точно не пересекающиеся понятия. А Порошенко политик с о-о-очень большим стажем.
Уверен, в сегодняшних условиях после 24.02.22 было бы примерно то же, а, может, и хуже.
А "країна була" примерно такой же, просто не так ярко проявлялось.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 12:08

Так это примерно то же самое. :)
Но постановка вопроса у вас с Успіхом верная. unicdima свои личные данные (в т.ч. УБД) не выкладывал.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 29 чер, 2025 12:12, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 12:27

ЛАД написав:
ну мінські угоди шоколадний якось підписав? І ато притихло? Якби там не було він мав трохи суверенітету щоб приймати такі рішення. А зєля вдів мілітарі і біга як підстреляний по європі :lol: головне залізний в костюмі... а не зламний з бородою і в футболці :lol:
Щоб там не казали но деолігархізація це зло. Як і відміна депутатської недоторканості при зеленському.
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 12:33

На прохання ЛАДа і хотаба проблема вирішена буде

flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 12:40

Banderlog написав:
  ЛАД написав:
ну мінські угоди шоколадний якось підписав? І ато притихло? Якби там не було він мав трохи суверенітету щоб приймати такі рішення. А зєля вдів мілітарі і біга як підстреляний по європі :lol: головне залізний в костюмі... а не зламний з бородою і в футболці :lol:
Щоб там не казали но деолігархізація це зло. Як і відміна депутатської недоторканості при зеленському.
Деолігархізацію і відміну депутатської недоторканості обсуждать не буду.
Спорные вопросы. Тем более, не уверен в деолигархизации.
А мінські угоди шоколадний підписав тоже не сам, а с активным участием Франции и Германии. И их подписать было значительно легче, чем перемирие/мир сегодня. Требования у РФ были значительно скромнее.
Вина Зеленского, что он не пошёл на выполнение этих угод до начала войны (как и Порошенко).
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 29 чер, 2025 12:42, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 12:41

Не так страшні москальські воші, як... © ;)

ЛАД написав:Но постановка вопроса у вас с Успіхом верная. unicdima свои личные данные (в т.ч. УБД) не выкладывал
1. Так в тому то і справа - якщо б Унікдіма виклав своє убд і тоді вимагав би від мене і Бандерлога зробити аналогічно - це інше питання.
А отак просто - "бо я хочу! Покажіть мені!"
А хто він такий? Кому показувати?
Може він кремлівський хробак замаскований?😁
2. Та і я вже тут викладав своє убд разом з медалями! І Денік - теж після мене виклав своє.
Може десь в архівах форуму воно і є збережене.
БЕЗКОШТОВНО!
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 1427614277142781427914280 ... 14292>
Форум:
+ Додати