Террором системи вбивство стає тоді, коли система одобрила і не покарала вбивцю. А інакше це звичайне вбивство з боку «цивільного мобілізованого» (по класифікації обліківок кенделів) по відношенню до цивільного ухилянта.
добре хай тоді буде 99 разів терор, потім раз не терор і знову по колу 99, 1, 99, 1
Letusrock написав:звідки така гуманність? Я думаю мене як мінімум розстріляють за вироком трійки у складі: інваліда-мовного активіста, штурмовика з барбершопу та якоїсь соросні
andrijk777 написав:........... Зявилось якесь "массового СЗЧ". До чого тут "массового СЗЧ"? В 1940 було прям массове СЗЧ набагато маштабніше ніж зараз (правда тікали не в тил а в іншу сторону).
Не знаю, что вы имеете ввиду "в 1940". А сегодня СЗЧ не "з'явилось", и не "якесь", а вполне реальное.
Хоча в Сталіна був ого-го який "гаечный ключ" і 20 років закручування гайок перед цим. Я не зовсім розумію що ви хочете сказати? Я хочу сказати що ми можемо воювати під правлінням Зе ще років 10 і ніякий "гаечный ключ" не зламається. Населення на 10 років війни точно хватить.
Для войны нужно не абстрактное население, а конкретные солдаты. А с этим, вроде, проблемы уже есть. Недаром снизили возраст призыва с 27 до 25 лет. Думаю, при продолжении войны будут снижать и дальше. Но у нас с этими возрастами не очень - маловато их. Да ещё и выехали многие. Учтите, что тем, кому в 2022 было 17, сегодня уже 20 лет. А на "10 років війни точно хватить"... Смотря какая война. Если такая, как в 2015-2021, то хватит и на 100 лет. Если такая, как в 2022-2023 (не знаю, как сейчас), то вряд ли.
unicdima написав:Letusrock Кожен день в країні до трьох вбивств, чому ви не постите їх?
Убийство в тёмной подворотне отличается от убийства мобилизованного в автобусе, который вёз его на сборный пункт. Да ещё в присутствии офицера (офицеров?). В тоталитарном Союзе под суд, кроме непосредственного убийцы, пошли бы все присутствовавшие офицеры.
Террором системи вбивство стає тоді, коли система одобрила і не покарала вбивцю. А інакше це звичайне вбивство з боку «цивільного мобілізованого» (по класифікації обліківок кенделів) по відношенню до цивільного ухилянта.
Що ж поробишь, якщо Letusrock навіть не зміг зрозуміти, що сам навів цитати з матеріалів судового засідання )
Letusrock, якби у нас дійсно був террор, то ти б за 5% від свого написанного на цьому форумі - отримав 10 років
pesikot написав:11 травня ТУ ДБР у місті Києві повідомило військовослужбовцю ТЦК про підозру за ч. 5 ст. 426-1 (перевищення військовою службовою особою влади із застосуванням насильства, яке спричинило тяжкі наслідки в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. Покарання – позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.
"Я розповім вам про Україну своєї мрії" — Зелінський, 2019р. І реальні пріорітети "краіни мрії" зразка 2025р.: за вбивство опрічнікамі раба дають (можливо) 8-12 років. За знищення прокурорського скотовоза - 15 років з конфіскацією.