Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1448014481144821448314484 ... 14505>
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 13:30

Shaman написав:........
ну не можна так явно використовувати подвійні стандарти. як розмовляємо про російську в Україні, то мені розповідають про Квебек. а як про українську в срср - то дорого? нічого очі не коле? якось в Квебеці перекладають французькою взагалі все, не лише підручники з фізики. якби в срср відношення в УРСР до української мови було б таке, як до французької в Квебеці - зараз би мовного питання взагалі не було. мешканцям Квебеку освіта французькою не заважає працювати в іншій Канаді та в США (за потреби).
Не знаю, как это организовано в Квебеке. И как и что там перекладають. Возможно, просто завозят из Франции.
И вы тоже не знаете.
Поэтому не будем обсуждать.

й Індія брехливий приклад. а ну назвіть державну мову індії? не можете, бо їх там основних десятки, а взагалі сотні? тому так, англійська, яка дозволяє спілкуватися між собою. як й російська в срср. а в Україні не потрібна додаткова мова - для спілкування у межах держави достатньо української. й освіта англійською для перспектив. де зараз потрібна російська мова для кар'єрних перспектив? в якій країні? це до питання вивчення російської...
Нравится мне слово "брехливий"...
То, может, вы перестанете брехати и щеголять незнанием:
Хинди, самый распространённый в Индии язык[103], является официальным языком правительства Индии[104]. Английский язык, широко используемый в бизнесе и администрации, имеет статус «вспомогательного официального языка»[105]; он также играет большую роль в образовании, в особенности в среднем и высшем.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F#%D0%AF%D0%B7%D1%8B%D0%BA%D0%B8
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 13:41

Shaman написав:
  ЛАД написав:..........
Тем не менее, у нас все после школы свободно говорили по-украински. Кроме тех, кто был освобождён. В основном. дети военных, но их было очень немного.

оце явне перебільшення. максимум більш-менш розуміли українську. я якраз вчився в російськомовних й школа, й універ. вільне спілкування - це я зміг лише після війни, коли доклав зусиль. й це ще я читав багато, в тому числі українською під час школи. а так навіть потім були моменти, коли я помічав, що навіть читати українською щось в інеті мені важче - й я свідомо читав саме українською, й роками за можливості купував саме українські переклади - й до 2014 року це ще була проблема - переважали російські переклади.
Может, вы просто плохо учились?
Многие и таблицу умножения после школы не знают.
"вільне спілкування - це я зміг лише після війни" - после какой?

тому багато хто тут не пише українською через банальну причину - рівень володіння не дозволяє - а прикладати зусилля - немає бажання. а комусь банально не дозволяє й рівень розвитку 8)
Может, по этим же причинам и вы всё перекручиваете и не понимаете? :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 13:48

Shaman написав:.............
а ви дійсно не розумієте, що оце мовне питання, національна ідентичність, диктатура та пожежа за вікном - вони безпосередньо пов'язані?

що в чиїсь хворобливій уяві питання, що українців не існує, помножене на те, що на Раші населення віддало право керувати державою купці підстаркуватих дідусів, які пограбували ту країну, - як наслідок маємо майже щоденний терор цивільного населення України - бо вони вирішили, що так можуть й нічого за це їм не буде?..
.......
Ну, конечно!
И аншлюс, и захват Судетов исключительно ради "объединения немецкого народа" и заботы о "правах немцев".
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 14:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

2 Летусрок : людського ресурсу кацапам поки що свого вистачає. Нема потреби нагинать білорусів. Але коли виникла потреба в техніці і БК, то арсенали білорусів спустошили, не питаючи (думаю що не питали, тєрпіл не питають).
Віриш, що коли треба буде будь що інше, наприклад люди , то також не спитають?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 14:26

Shaman написав:..........
якщо вважаєте, що знаєте, чому в срср євреям чинили перепони - то розкажіть нам :D особливо зважаючи на ПІБ багатьох революціонерів...
........
Не я поднимал этот вопрос, не мне и отвечать.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 14:45

Shaman написав:...........
а ось через це я переходжу на особистості. якщо для ворога це "майже природно", то не треба розповідали про дії нацистів під час 2СВ. а якщо насправді дії нацистів визнані злочинами проти людства, то не треба виправдовувати злочини сучасних руських нацистів. військові злочини є на будь-якій війні. але чомусь в США у випадку викриття винні несуть відповідальність, а на Раші це системна політика, яку заохочує керівництво - знущання з українців.
.......
Не вижу на форуме никакого и ни от кого "виправдовування".
Не вижу связи ваших рассуждений с нацизмом.
Мне надоело разубеждать вас в ваших розовых представлениях об американской армии.
И я не нанимался читать вам лекции о нацизме. Разберитесь как-нибудь без меня.

а про окуповану територію ви так пишете, бо у вас немає в окупації ні майна, ні родичів. тому я не підтримую це, сам не був ані в Раші, ані в Криму після 2014 року, але розумію тих, хто через майно їде в окупацію, й не критикую. за винятком тих, хто свідомо їде працювати на Рашу - це зрадники, з відповідними наслідками. але в таких проблем з в'їздом немає. проблеми з в'їздом в тих, кого Раша вирішила цинічно пограбувати - це ж скільки майна окремі представники Раші зможуть вкрасти, визнавши його нічийним.
"про окуповану територію" я вообще не пишу и не писал. Именно потому, что не имею информации. И я писал не об осуждении тех, кто хочет туда въехать, а только о том, что не представляю себе даже вопрос о переходе линии фронта во время 2МВ. По-моему, это было очень сложно просто физически, уж не говоря об "официальных пунктах пропуска" - тогда даже понятия такого не было.
И вы ничего не знаете обо мне, но пытаетесь что-то писать о моём майне.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 14:51

Shaman написав:.........
на інше відповім пізніше...

А, может, всё таки закончим? :wink:
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 14:57

Hotab написав:2 Летусрок : людського ресурсу кацапам поки що свого вистачає. Нема потреби нагинать білорусів. Але коли виникла потреба в техніці і БК, то арсенали білорусів спустошили, не питаючи (думаю що не питали, тєрпіл не питають).
Віриш, що коли треба буде будь що інше, наприклад люди , то також не спитають?

Як і не питали білорусів, щодо використання їх військових аеродромів в 2022 році.
Як і не питали білорусів, щодо використання їх теріторії для повномасштабного вторгнення
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 15:01

Re: Напад росії і білорусі на Україну

трохи Чмута , гаразд БАГАТО Чмута https://youtu.be/zeZfXx8CY88?si=clNPnnOMP1UfR8Jk
і ще Люся https://youtu.be/JbOidrRfL_Q?si=eLTnGVFltxXCfMRY
цікаво слухати дві сторони , враховучи що думки то в них часто співпадають
Євреї як завжди більш стримані в оцінках
https://youtu.be/g_lgn0VgAAM?si=01BtM2_vcz5MkCKJ але загалом всі три констатують зраду зрадоньку
Думки на відео можуть не співпадати з моїми, відео наведені з розважальною метою. Перегляд рекомендується тільки тим хто псхічно стійкий і володіє мисленням. Увага вагітним, дітям до 16 років та особам з неврівноваженою психікою утриматися від перегляду . Перегляд дітьми у пристуності батьків :mrgreen:
yama

Подякував: 9199 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 15:18

yama
Якого чмута ти купив собі Смарта на гроші, з яких не сплачено податки?? Ти в Азію чи в Європу зібрався?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 1448014481144821448314484 ... 14505>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти