26.03.25 Рівень розчарування українців у НАБУ, САП та ВАКС перетнув психологічну межу: суспільство вже не довіряє цим антикорупційним органам так само сильно, як і проросійським політикам. Про це свідчать результати соціологічного опитування Центру Разумкова. Так, згідно з опублікованими даними, Національному антикорупційному бюро не довіряють 62,3% респондентів, Спеціалізованій антикорпрокуратурі – 61,6%, судовій системі, до якої входить ВАКС, – майже 73%
jump написав:Ліквідація незалежності САП вплине на оцінку прогресу зі вступу України в ЄС Офіційний Київ попереджували про наслідки.
тепер нас точно візьмуть в ЄС скоріше за Молдову..., чи навпаки? Трошки чорного гумору в стрічку: "Ходять чутки що Україна воює за те щоб Фінляндію прийняли в НАТО а Молдову в ЄС"
За що нищать НАБУ А якщо я скажу, що НАБУ нищать через те, що детективи доторкнулись виробництва дронів. А там по засекреченим контрактам десятки мільярдів гривень віддали фірмам патнерів самого Зеленського, а також Єрмака і Арахамії. За даними "Укрправди", самому Міндічу навіть готували підозру.
Я не шучу. Всі дотичні до цієї сфери знають за якими юробличчя скриваються високомаржинальні секрети. Але це непрілічно говорити вслух, бо Путєн дізнається і нападе.
Не знаю, чи знають про це на Заході, у якого Зеленський просить гроші для українських виробників зброї, щоб оплатити наш захист і гешефт корєшей.
Не знаю, чи хочуть це знати українці. Хоча спрямування таких гігантських потоків на виробництво вже давно неефективних дронів-дальнобоїв корєшами президента - це відсутні гроші на виробництво необхідних ракет і своїх аналогів шахедів. НА ВЧАСНЕ виробництво, а не коли вже настав піздарєз. https://censor.net/ua/blogs/3564592/det ... tva-dron-v
Те, що відбулося у Верховній Раді – акт внутрішньої підривної діяльності в умовах війни, - Стерненко. Ухвалення закону, який ліквідує незалежність НАБУ та САП, - це подарунок Москві, кращий за будь-які ІПСО разом узяті. https://censor.net/ua/news/3564617/ster ... abu-ta-sap навіть сіроженька не стримався а сбу його доблесно охороняло, коли якась цьоця з пукавкою нібито намагалась замокрушити
❗️Прямо в ці хвилини Рада фактично проголосувала за ліквідацію САП/НАБУ. Цей законопроєкт було внесено до регламенту ВР прямо сьогодні, сьогодні ж його проголосували…
З рухом до ЄС/НАТО можна попрощатись. Як і з демократією.
А можна почути, яке відношення зрадники і корупціонери НАБУ мають до демократії?
Це ті самі зрадники і корупціонери, які здали Південь України з ЗАЕС ворогу без бою? Нарешті їх спіймали, а то все "неначасі" й "неначасі".
Востаннє редагувалось Schmit в Вів 22 лип, 2025 15:33, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:_hunter А чому не з вас?? Навіщо якогось двловода штабу св треба перевчити на стрілка, вас на двловода, а не зразу вас на стрілка? У нас є зайві гроші?
Так меня, может, переучивать не нужно? Опять же - обратный билет мне оплачивать...
unicdima написав:Чому уникаєш відповіді на питання, де ховаєшся?
Я НЕ ховаюсь! Вільно ходжу вулицями і їзджу ГТ!
Навіть, адресу сміливо пишу - Рудненська, 8
pesikot написав:у твого смартика є чіткі терміни чи немає ?
Відповідаю квадробоберу, що смарт має чіткий термін - він ВЖЕ зданий і присвоєна адреса/поштова скринька! Просто підписання Основного договору буде через деякий час, але ЦЬОГО РОКУ!
Так я бачу, що ти просто судиш по собі! Сидіти в глибокому тилу і отримувати зарплати/пенсії, як ... літун - губа не трісне?
Ні, саме по тобі і твоєму ниттю (неодноразово на форумі) я суджу. Я жодного разу не піднімав питання своєї оплати в ЗСУ під час війни. Бо там з 14 і по сьогодні все просто - що налітав те і отримав. «В тилу» - мало. Літав на бойові -багато. Нема про що нити і чогось вимагати. У тебе ж було ниття за відсутність бойових за перебування у Львові у відпустці , що здоровій людині на голову не налізе. Ну і ясна справа ниття, що для бойових виплат тепер треба виїзжати на бойову задачу, а не хз де заряджати рації і писати журнал. То по кому я суджу?
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 22 лип, 2025 15:42, всього редагувалось 1 раз.
unicdima написав:Чому уникаєш відповіді на питання, де ховаєшся?
Я НЕ ховаюсь! Вільно ходжу вулицями і їзджу ГТ!
Навіть, адресу сміливо пишу - Рудненська, 8
pesikot написав:у твого смартика є чіткі терміни чи немає ?
Відповідаю квадробоберу, що смарт має чіткий термін - він ВЖЕ зданий і присвоєна адреса/поштова скринька! Просто підписання Основного договору буде через деякий час, але ЦЬОГО РОКУ!
Навіщо ти сюди даєш адресу, куди тебе не пускають , не дають ключі і ти не маєш права власності ? В чому прикол? Ти можеш так і в Берліні якусь дати.
Додали в чат »шах і мат»
Тут тільки мат. Інших слів нема. Пʼятий рік під носом водять волохатим валіком, замість ключів. Так можно гордитись, що тебе включили в онліфанс пвдписники гендиректора будівництва. Тільки що це дає на практиці? Жити можна? Здавати? Ні. То про що ти ? Який шах? 😅
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 22 лип, 2025 16:23, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:_hunter А чому не з вас?? Навіщо якогось двловода штабу св треба перевчити на стрілка, вас на двловода, а не зразу вас на стрілка? У нас є зайві гроші?
Так меня, может, переучивать не нужно? Опять же - обратный билет мне оплачивать...
Ви пропонуєте тих, хто має практичний (зараз по ньому працює) ВОС перевчити на когось. І ще когось (вас?) перевчити на ВОС того спеціаліста. Навіщо? Не простіше і дешевше вчити лише вас і АндріяМ? Як таких які не мають практики ні в якій спеціальності.