Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1449414495144961449714498 ... 14501>
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 16:07

Hotab написав:
  _hunter написав:
  Hotab написав:_hunter
А чому не з вас??
Навіщо якогось двловода штабу св треба перевчити на стрілка, вас на двловода, а не зразу вас на стрілка? У нас є зайві гроші?

Так меня, может, переучивать не нужно? ;) Опять же - обратный билет мне оплачивать...

Ви пропонуєте тих, хто має практичний (зараз по ньому працює) ВОС перевчити на когось. І ще когось (вас?) перевчити на ВОС того спеціаліста. Навіщо?
Не простіше і дешевше вчити лише вас і АндріяМ? Як таких які не мають практики ні в якій спеціальності.

Там один "маленький" ньюанс есть: только нас и АндріяМ учить не простіше і дешевше -- потому, что "нас" у "вас" нет. А вот обоз -- есть прямо "под рукой".
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 16:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Хантер, Так а де тут елемент покращень, інновацій і справедливості в ваших пропозиціях? Тобто ті, хто 3+ роки на захисті , хай отримають додаткові навантаження, а ухилянт Хантер з андрюшою і далі солодко ухиляються і кидають цікаві ідеї з-за кордону? 😅
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 16:33

Hotab написав:Хантер, Так а де тут елемент покращень, інновацій і справедливості в ваших пропозиціях? Тобто ті, хто 3+ роки на захисті , хай отримають додаткові навантаження, а ухилянт Хантер з андрюшою і далі солодко ухиляються і кидають цікаві ідеї з-за кордону? 😅

...
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 16:37

АндрейМ

В Україні, окрім Хантеру і Андрюші, не залишилось людей?

Трохи є.
Вони:
служать
послужили і звільнились
щодня мобілізуються

Що не так з чергою андрюші? Який у нього в ній номер? Ніякий? Чому? Бо «моя сімʼя в безпеці»?
Це згідно якого пункту Конституції таке звільнення від? 😅
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 16:48

Hotab написав:Це згідно якого пункту Конституції таке звільнення від? 😅

Згідно того ж, яким звільнили усіх громадян «правильного сорту».

Я вже писав, що не бачу необхідності захищати шматок землі чи майно. Я куплю інше. Якщо хтось не може, залежить від своєї землі, нехай її захищає. Я не розумію до чого я тут. Хтось живе на землі, годується з неї, але захищати маю саме я? Як це працює? Запитайте де у черзі стоїть Тимошенко з накраденим.

Кого саме я маю захищати, окрім себе і своєї сімʼї? За які «заслуги»? Кожен живе своїм життям.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 16:55

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Для Путина война в Украине важнее хороших отношений с Трампом, - The Guardian

Российский лидер Владимир Путин, по всей видимости, не обеспокоен ультиматумом президента США Дональда Трампа. Как пишет The Guardian, по мнению аналитиков и инсайдеров Кремля, это признак того, что российский лидер давно предвидел ухудшение отношений со США и по-прежнему считает войну в Украине главным приоритетом.

От оно чё ... я пишу об этом давно, что именно Путин хочет эту войну, а местные хомячки этому не верят ... у них Украина виновата, что посмела сопротивляться
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 16:56

Примат написав:чому не можна на аутсорсинг взяти європейську структуру, щоб вона за 2-3 роки навела лад і підготувала наші кадри?
Тут такий нюансик..
Чим більш примітивне суспільство- тим вищий в ньому вплив вождя на кінцевий результат.

Тому тут треба
Труси-Хрестик
Або признаємо що ми примітиви в основній масі - і тоді теза воєнпенса про тотальний вплив можновладців буде виглядати вірною

Або признаємо що ми профпідготовлені - і тоді теза Будівельника буде мати сенс...

А напіввагітними бути не вийде.
ПС
Ну підготують європейці 100 перших по рангу...
Цим першим потрібно 1000 других по рангу
Тисячі других потрібно 10 000 третіх по рангу...
Третім по рангу треба 100 000 четвертих
Четвертим - 1 000 000 пятих
і Пятим треба 20 млн шостих....

Так от
Якщо ШОСТІ в своїй масі не готові- то скільки б перших/других Європа б не готувала - толку все одно мало.
Адже 8 млн не платять податки навіть з мінімалки...
Тобто вони не в шостій групі ( і навіть не в сьомій/восьмій) - вони в десятій.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 16:58

Hotab написав:Хантер, Так а де тут елемент покращень, інновацій і справедливості в ваших пропозиціях? Тобто ті, хто 3+ роки на захисті , хай отримають додаткові навантаження, а ухилянт Хантер з андрюшою і далі солодко ухиляються і кидають цікаві ідеї з-за кордону? 😅

Тут в чем вопрос: "мы (власти) с чем боремся?".
Если, как недавно повторили - "мобилизация идет по плану" - вот прямо именно Я - на фронте точно-точно нужен?
А вот если (как тут сегодня писали) местами фронт сыпется из-за нехватки пехотинцев - его точно нужно изо всех сил "поддерживать" новыми отчетами об отчетах и справками о справках?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 17:07

АндрейМ

Я не розумію до чого я тут.

То було «згідно Конституції…» . навіть про ЗУ Андрюша вищав, що ігнорує, бо «конституція». Тепер не помічає питання, згідно якої статті Конституції він себе звільнив. Що ж це робиться?
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 22 лип, 2025 17:23

Успіх написав:
  unicdima написав:Чому уникаєш відповіді на питання, де ховаєшся?
Я НЕ ховаюсь!
Вільно ходжу вулицями і їзджу ГТ!

Навіть, адресу сміливо пишу - Рудненська, 8 :)

Мат ... мат ... мат ... :lol: :lol: :lol:

Долярчик не підвів, вляпався в чергове гімно

№ 8 — територія колишнього львівського міського молочного заводу, який працював від 1964 року, припинив свою діяльність у 2009 році. Тоді ж на заводі було демонтоване і вивезене все обладнання. Останніми роками свого існування виробляв молочну продукцію під торговою маркою «КОМО»[3]. 2017 року власники заводу й відповідної земельної ділянки виступили з ініціативою звести на його місці житловий квартал. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проєктування об'єкта будівництва затвердили під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради 26 жовтня 2018 року. Тепер на місці колишнього молокозаводу корпорація «Ріел груп» збудує житловий квартал «Ріел Сіті» із громадськими будівлями, садочком, початковою школою, підземним на наземним паркінгом. Паркінг буде розрахований на 900 автомобілів, а сам житловий квартал зможе вмістити до 3470 мешканців. Реалізувати проєкт планують за 10 років

Номер і так був, але оце все під одним номером ? )

Заздрю твоїм здібностям купити конуру з великими проблемами
Я так дійсно не вмію )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1449414495144961449714498 ... 14501>
Форум:
+ Додати
    тему