Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1452414525145261452714528 ... 14591>
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 19:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Українських полонених у росії розпитують про УПЦ (мп) і їхнє ставлення до неї

«Коли я перебував в полоні, під час допиту в слідчому ізоляторі №1 у Курську мене почали розпитувати про Троїцьку церкву в Чернігові. Один із фсбшників, який, до речі, в 2016 році, коли був військовим, приїжджав до Чернігова, попри вже наявну заборону, зателефонував настоятелю цієї церкви чи комусь дотичному до неї. Мене почали розпитувати, чи є я парафіянином цієї церкви. Вони серед нас шукали тих, хто проти московського патріархату. Я пояснював, що я не парафіянин, на той час я вже не дуже вірив у Бога, проте до 2014 року я ходив святити паску до Троїцького собору, тоді ще мало хто знався на церковних питаннях. Але з 2014 року я перестав ходити до церкви. Той чоловік, якому телефонували фсбшники, добре орієнтувався в будівлі Троїцького собору. Він мене розпитував, де я стояв, коли приходив до цього собору святити паску, розпитував, чому я нечасто туди ходжу, наголошуючи на тому, що в цьому винна пропаганда. Проте найбільше мене вразило те, що йому не було цікаво зі мною спілкуватися, знаючи, що я людина з його міста, маючи двох дітей, перебуваю в полоні, він мене навіть не намагався якось захистити, а хотів скоріше завершити розмову», – пояснив у коментарі «ЧЕЛАЙН» Олексій Ануля.

"Наша церква" (с), так Banderlog ?

Ваша московська церква
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 20:16

Як виглядає історичний центр Одеси після масованих ударів Росії – фоторепортаж LIGA.net
У ніч проти 24 липня Росія атакувала Одесу понад 30 дронами, внаслідок чого постраждав історичний центр – зокрема, ринок "Привоз", Приморський бульвар, готелі та житлові будинки. LIGA.net побувала на місцях російської атаки, яка сталася після третього етапу переговорів у Стамбулі.

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер зазначив, що Приморський бульвар – це візитівка міста, яка входить до переліку обʼєктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Дрон вдарив прямо посеред бульвару, в історичних будівлях вибиті вікна, пошкоджені фасади, побиті ліхтарі та лави.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 21:19

Майдан рулить?

Що там - Зе злякався написів на картоні студентів і наклав в штани?
Що почав судорожно на шаленому принтері створювати новий закон, щоб заспокоїти нарід?

Але так якось організовано студенти вийшли по багатьох містах на мітинг... ;)
Ну і не тільки студенти, а ще якісь старці і 15-тирічні підлітки, які поняття зеленого не мають, що таке НАБУ/ШНАБУ!))

Чому так згуртовано/організовано не виходили, коли були міні-мітинги матерів/сестер/дружин військовослужбовців про ДЕмобілізацію/Чіткі терміни???!

Як так?©

(чи щось тут не так?)🤔
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 21:48

Успіх написав:
Чому так згуртовано/організовано не виходили, коли були міні-мітинги матерів/сестер/дружин військовослужбовців про ДЕмобілізацію/Чіткі терміни???!

Як так?©

(чи щось тут не так?)🤔

:lol: нормальний ти хлопака, но акадємічєського образованія тобі не хвата
Так шо тримайси за нас з Хотабом. Ми тебе плохому навчимо)
И ни церковь, ни кабак -
Ничего не свято!
Нет, ребята, все не так,
Все не так, ребята! :lol:
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 21:54

Успіх написав:Чому так згуртовано/організовано не виходили, коли були міні-мітинги матерів/сестер/дружин військовослужбовців про ДЕмобілізацію/Чіткі терміни???!

Не нашлось заинтересованного организатора с соответствующими возможностями.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6466 раз.
Подякували: 21602 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 22:04

Letusrock написав:
  Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:Я кажу вплив можновладців - 1-3% , вплив людини на своє майбутнє -98-99%

ЯК може бути вплив влади на життя людини менше 50% якщо вона визначає майже всі параметри? От просто приймуть закон, що всі капітали понад мінімум (хай буде 400 тис грн) вилучаються на користь держави і все, половина форуму в рівних умовах.
ИМХО влада визначає мінімум 80% для "активістів", а для переважної більшості людей - 99% їх життя.
причому позавчорашній досвід показує що прийняти/підписати достатньо 13 хвилин - невстигнеш навіть через банкінг перекинути активи на тещу))
А можна якось в цифрах..
1 Скільки кожен з Вас РЕАЛЬНО втратив вчора коли документ підписали і знайшов сьогодні коли документ пообіцяли змінити?
Більше 1% чи менше?
Я думаю що ви втратили НУЛЬ
2 Страшилки про те що падіння метеорита дуже впливає на людську цивілізацію - є страшилками , які КОНКРЕТНО на кожне покоління не впливають від слова ніяк.
Хоча ви можете побачити як якесь виверження вулкана забирає життя десятка тисяч людей..... з 7 млрд це 0,00001%
3 Вчора воєнпенс як аргумент приводив що я виступаю проти законів які протягує Гетьманцев...
Алеж втрати від протягування цих законів - менше 10 млрд в рік..
А ВВП - 6 000 млрд..
То 1-3% від 6 000 млрд=60-180 млрд втрат в рік.

Тобто цифра в абсолюті-велика
а в привязці до кожної окремої людини - мізерна.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 22:05

А ми таки доберемось за крок до перевороту думок©))

Banderlog
Сибарит

Тобто, ви обоє(військові!!!) - навіть не сперечаєтесь з тим, що і оцей мітинг - організований/спланований? ;)

Тобто, такого взагалі/в природі не існує, щоб народ "просто вийшов на мітинг"?
(як от буває закордоном, коли десь зарплату затримали, чи якийсь схожий ПУСТЯК!) :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 22:05

Успіх написав:Що там - Зе злякався написів на картоні студентів і наклав в штани?
Що почав судорожно на шаленому принтері створювати новий закон, щоб заспокоїти нарід?

Скоріше реакції "Заходу". Напевно 5-6 дефективних з запізненням здогадались і пояснили найпотужнійшому, скільки ми ще протримаємось у війні, якщо всі західні лідори орбанізуються.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 22:10

ЛАД написав:Беда в том, что деньги, которые вливались в Украину были потрачены практически исключительно на "потреблятство". Под руководством "лучшего банкира" Ющенко.
Тобто в тому що отримувачі грошей виявились фінансовими дурнями і витратили отримані гроші за власними вподобаннями на потреблядство - винуватий Ющенко(можновладці?)
А можете розписати варіант , при якому
а - грошей прийшло б стількиж
б - в кредити ці гроші взяли тіж
в - кредитні гроші витратили не на нарощування споживання а на покращення бізнесів/професійного рівня/купівлю технологій/інструментів
Тобто що повинні були ТОДІ зробити тодішні можновладці
І чи не підтверджує факт потреблядства мою тезу про те що НАСЕЛЕННЯ не готове до капіталізму а тому реформи/перетворення йдуть з швидкістю змін менталітету населення.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 24 лип, 2025 22:16

ЛАД написав:Порошенко хотел быть первым.
В ПР это не вышло, вот он и вышел.
Отже
1 Партію Регіонів не створював
Створював Партію Солідарність яка потім ввійшла в ПР
2 В списка ПР був 11....
Хтось згадає одинадцятого в СН чи Голосі чи Батьківщині чи ЄС ?
Не згадає
отже це місце говорить про те що великого впливу як член ПР він не мав
3 Якщо людина звідкись ВИЙШЛА не залежно від того перша вона була по списку в тій партії чи остання - чи несе людина відповідальність за ті дії партії коли вона вже була РОКАМИ за межами цієї партії?
тИМ БІЛЬШЕ ЩО ВИЙШОВ В 2001... ЩЕ ЗАДОВГО ДО пЕРШОГО мАЙДАНУ.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1452414525145261452714528 ... 14591>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему