Shaman написав:Зе на мав вестися на провокацію в Білому домі. не стримався, так. а оці закиди про демократів - це висмоктане з одного місця. не підтримував він люто демократів.
але зараз більше питання, що путін робить все можливе, щоб Трамп його нарешті в'ї.ав
а смисл трампу? Його влаштовує війна. Європа буде закупляти зброю в сша і постачати нам в кредит.
бо оця вигадка що війна влаштовує розвинені країни - це вигадка.
"в огороде - бузина, а в Киеве - дядька" (с) Так получилось, что у Трампа тоже есть нефть на продажу - и то, что кто-то покупает дешевле и не у него - Трампа сильно расстраивает
То, что прохождение ВЛК может негативно сказаться на здоровье - давно было известно...
Згідно з новими правилами, бойові повістки на відправлення до війська тепер можуть надсилатися цінним листом. Зміна стосується осіб, які: - щойно пройшли військово-лікарську комісію (ВЛК); - мають чинний висновок ВЛК, але не мають чинної відстрочки.
andrijk777 написав:В демографічному плані Україна і Латвія дійсно подібні. З тою різницею що у нас все значно гірше. Зокрема фертильність у них піднялась до 1,5-1,7(за 2013-2021рр) а у нас до війни була вже 1,16(2021) з тенденцією до зменшення. Зараз 1. Але повторюсь в 3 раз - Латвія це одна з найгірших країн у світі в цьому плані. І навіть у порівнянні з нею ми виглядаємо сильно гірше.
Занадто добре щоб бути правдою Якщо зробить я особисто створю петицію на встановлення памятника Трампу з короною на одній з площ Львова і буду просити перейменувати площу в його честь. Я думаю ми знайдемо десь таку центральну площу в Києві , або і у Львові . Навіть скинутися частково на памʼятник готовий ( в повний зріст і на коні з короною)
fox767676 написав:Первый раз вове словесный отпор тогда дали, а то привык всем хамить безответно пользуясь орелом жертвы и типа спасителя всей мировой демократии не на тех нарвался