detroytred написав:Це, клоун, саме твої, твої правила. Особисто виставлені тобою, тобою. Це факти..
Якщо "розумні воєнпенси" не в стані осягнути правила придумані і перевіреними на ефективність - клоунами - то це просто зайве підтвердження що КЛОУН це на пару порядків краще ніж воєнпенс.
detroytred написав:що і хто може, повинен зробити, аби населення брало й робило.
Відповідь В першу чергу САМЕ населення повинно про себе подбати Бо ті ХТО і ЩО які будуть розповідати КОМУ і ЩО робити - будуть враховувати СВОЇ інтереси а не інтереси конкретного громадянина. Ба більше Інтереси різних людей-різні.. саме тому воєнпенс вважає що протер штани не даремно а в будівельника з шаманом на цю тему інша думка.
А якби до влади прийшов Будівельник? воєнпенс був би щасливим копаючи лопатою рів заради щасливого майбутнього лада?
Є факт -- населення не дбає. Факт.
Факт наступний -- бальцеровичі, куані брали й реформували, створювали інші сприятливі для розвитку країни, ринку умови.
От коли прийдеш до влади хоча б своєму місті, то й подивимось. Поки факт - на хфорумі співаєш-закликаєш, дуєш щоки та фантазуєш, брешеш. Виходь з фактів. А не будуй на фантазіях та брехні.
detroytred написав:Це, клоун, саме твої, твої правила. Особисто виставлені тобою, тобою. Це факти..
Якщо "розумні воєнпенси" не в стані осягнути правила придумані і перевіреними на ефективність - клоунами - то це просто зайве підтвердження що КЛОУН це на пару порядків краще ніж воєнпенс.
Це твій дурний висновок. Бо тобі так хочеться.
А факт --- на весь фінфорум країни лише отакий дурень, як ти, допетрав висунути отакі п.1, п.2. Факт. Який відображає твою клоунську суть.
Banderlog написав:Просто влада говорить тільки про втрати цивільних і висвітлюєть в основному удари по столиці і мільйонниках. Ти багато чув про обстріли херсону сум чи харкова?
Shaman написав: подивимось на Китай - кажете смертна кара? тому політичні опоненти Сі дійсно масово за ґратами. а родина Сі чесно примножує свої статки-
тому китай став 2ю а може і 1ю економікою світу.
А куди поділась 2-а російська економіка ? )
Ще таке запитання, якщо в Китаї смертна кара за корупцію (насправді, далеко не для всіх), то чому кількість корупціонерів не зменшується ?
Вони ж знають, що смертна кара, але все одно роблять корупційні дії
5878509:budivelnik"[quote="5878508:_hunter"А теперь смотрим, что я сказал в самом начале этого спора непойми о чем... [/quoteА тепер згадай що я тобі відповів 1 Не масштабується моє досягнення. ......[/quote Именно! -- о чем я в самом начале и сказал: [quote="5878463:_hunter написав:
Shaman"[quote="5878451:ЛАД написав:detroytred Я вам уже говорил - вы ведёте бесполезный спор. У человека единственная цель - похвастать своими достижениями. Никто не спорит - успеха он добился. Но, подозреваю, здесь достаточно людей, добившихся не меньшего. И я даже не говорю, что материальный успех не единственный вил успеха. Но при такой цели доказывать что-либо бесполезно, человек просто не хочет говорить о другом и будет всё переводить на одну тему - на себя любимого.
......
там проблема: нет никаких доказательств, что оно хоть как-то масштабируется. Т.е. не является обычной случайностью.
Дальше говорить не о чем...[/quote] Треш. За два тижні місіонер вже вдруге прямо вийшов сам на себе. На тому тижні з ринком (надлишком товарів-послуг).
Banderlog написав:Просто влада говорить тільки про втрати цивільних і висвітлюєть в основному удари по столиці і мільйонниках. Ти багато чув про обстріли херсону сум чи харкова?
От ти брехло московитське ... Потрібно тебе забанити, прохання до модераторів, з цього приводу
Постійно про це кажуть, про Херсон, про Суми, про Харьків, про інші міста Це в новинах, я про це пишу
Представники влади на місцях про це пишуть і кажуть
Уявимо що Україна - це корабель... Є якийсь середній рівень розумності серед членів екіпажу. Отже Капітан - найрозумніший і найефективніший можновладець Приймає рішення цей можновладець вести корабель найефективнішим маршрутом ... але штурман розуміє що найефективніший маршрут заскладний для його кваліфікації і змінює його на більш легкий, в той час головний механік побачивши що навантаження на двигун хоч і в межах нормативного... але моторист погано виконав регламентні роботи і тому заганяти двигун на нормативні значення не варто - тому ще змінює щоб витримав двигун Моторист памятаючи що він не все розповів механіку( схалявив більше ніж зробив) в свою чергу ще сильніше обмежив потужність , аж тут прибіг матрос і попросив ще сильніше обмежити бо під час завантаження солярки він за ящик горілки допустив що в солярку линули якогось мазуту замість солярки...
_hunter написав:А теперь смотрим, что я сказал в самом начале этого спора непойми о чем...
А тепер згадай що я тобі відповів 1 Не масштабується моє досягнення. 2 При цьому є 2 млн тих хто не вивчаючи мої досягнення- досяг кращого 3 Масштабується досягнення тих хто ВНИЗУ по доходам і чим більше вони внизу тим менші зусилля їм треба прикласти щоб вилізти вище 4 Але вилазячи вище вони починають конкурувати з тими хто там вже є
Таким чином Те що є всього ОДИН олімпійський чемпіон- не заперечує того що сотня тисяч у цьому ж виді спорту стануть чемпіонами свого двору.
ПС за пошуками чарівної палички тобі до а - воєнпенса - в нього є тверде переконання що колись якийсь можновладець за вас все вирішить б - до лада - той вважає що треба здатись і тоді москалі вам все вирішать або в - до долярчика, він вже вступав двома ногами в піраміду, йому зайвий партнер заважати не буде
Це факт: батьки-засновники США, бальцеровичі, куані і т.д. СТВОРИЛИ умови, системи для розвитку країн, суспільств.
І ти забув направити до місіонера з дійсно чарівною паличкою: г - якщо кожен підійде до дзеркала...