|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 06 сер, 2025 01:01
ЛАД написав:но уже не очень представляю себе, как жить за 3758 грн. (90 долл.).
Так при такій пенсії є субсидії. Може ви їх на всяк випадок також врахуєте
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 сер, 2025 01:09
budivelnik написав: ЛАД написав: budivelnik написав:---------------------------- _hunterСмотрите: это кэп-очевидное правило - деньги лучше зарабатывать в "богатых" странах, а жить - в депресивных. ---------------------------- Така думка може бути в голові того хто а - ніколи не зможе заробити б - погано собі уявляє що таке депресивні
С чем вы не согласны? Справедливость утверждения _hunter"а подтверждается нашими заробитчанами и нашими айтишниками. Если бы это было не так, то они либо не работали бы за границей, либо не жили в Украине.
Розкладемо по поличкам 1 Наші заробітчани працюють як правило в ДЕПРЕСИВНИХ галузях БАГАТШИХ країн 2 Україна не є ДЕПРЕСИВНИМ регіоном.
Замечания не принципиальные, вопросы терминологии. Не нравится формулировка, можно сказать так: "деньги лучше зарабатывать в "богатых" странах, а жить - в бедных". Так устроит? С тем, что Украина бедная страна, надеюсь, спорить не будете?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 06 сер, 2025 01:13
budivelnik написав: ЛАД написав:но уже не очень представляю себе, как жить за 3758 грн. (90 долл.).
Так при такій пенсії є субсидії. Може ви їх на всяк випадок також врахуєте
Знаю только о субсидии на оплату коммунальных. Это спасает? Есть что-то ещё?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 06 сер, 2025 08:10
pesikot написав: Banderlog написав: detroytred написав: Он зашел в оперативное отделение спросить, как пройти в штаб, и тут же был послан на задание
в нас дід після 60, вже був звільненим. Післали перегнати бмп з ремонту в батальйон. Залетів вночі під танк з тралом. 200-й, но вже як вдома на дивані.
В цій історії шікарно все ... Вже звільнений ? Згодився перегнати БМП ? В 60+ перегнати БМП ? ... Десь ти прибрехав ... Якби тебе звільнили, ти б згодився щось робити ? )
Не треба всіх судити по собі і мені.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 сер, 2025 08:19
budivelnik написав: detroytred написав:Отакі завкафедр, професори, викладали мені саме економіку.
Ти легеньке брехло Тобі економіку викладали професори які свої знання отримали в СОВКУ. А совки добре тобі виклали маркса з енгельсом, ще трошки теоретиків 1800 року типу рікардо або сміта... До тебе так і не дійшло що ти замшелий совок який генерує совкові знання. А ті професори на яких я ссилаюсь - народились після 1979 року... Вільно володіють англійською і так далі.. Тому ще раз Ломоносов-також був Академіком педерації ( і сучасником рікардо з смітом).. от тільки його досягнення вчать в 4-тому класі середньої школи. Тому - хоч зараз ти усвідомлюєш рівень своїх знань? Ти вчив паровоз , після того як я ВИКОРИСТОВУВАВ електровоз
Ні, вчергове збрехав зі стелі саме ти. І на цьому побудував. Курси економіки від отих професорів я проходив не за совка і не в 90-ті, а наприкінці 2000-х. Коли вже і програми і самі викладачі вже даааавно змінились на сучасних. І ніяким там совдепом не пахло і близько. Тим паче, що програми курсів були узгоджені з НАТО, бо вони фінансували і їх представники контролювали увесь процес. До речі, багато, хто з цих викладачів паралельно з роботою у вищу вів свій бізнес.. Суттєво більший за твого ларька. А сміти, рікардо, кейнси, фрідмени - це фундамент. Ринку. База. Він не зникав і не зникне, тільки удосконалюється-змінюється в деяких частинах. І ти в своїй відсеб'ятині робиш елементарні помилки в азах, абетці (як ото твоє нещодавнє кумедне - "то де там (в ринку) надлишок товарів?"). Таким чином отримуєш начебто нове, своє((( Але за нове такого рівня дають докторську та нобелівські. А от за дурню, яка ніким не востребувана (твої ж ноу-хау ніхто в тебе навіть не поцупив...), тільки шнобелівську або не звертають уваги. Тепер розумієш, що ти несеш і як ти постійно будуєш суто на брехні, вигадках? Спробуй на фактах. І не ігноруй приклад Бальцеровича, який дійсно був отим з совдепу і ще й з інституту марксизму-ленінізму, і чистим теоретиком, але факт -- узяв і реформував цілий ринок цілої країни. Тобто наочно фактично розбиває оцю твою байку вище. І який електровоз-то ти використовуєш? Де? Від реформування ринку країни ти не ближчий за мене... А про твій ларьок, таксі мова не йде. Не підмінюй предмети або не плутай тепле з м'яким. Бо це є єралашиком. І стосовно реформування-розвитку ринків я тебе тицяю в сучасних реформаторів ринків, а не в рікардів-смітів. По ним мова про інші предмети, а не про реформування ринків. Сміт-рікардо пояснювали основи ринку, а не реформування ринків. Ти й цим прибрехав.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 06 сер, 2025 09:01, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 сер, 2025 08:28
Прохожий написав:в 60 бэху можно гонять аж бегом) мне вот больше интересно как 200й мог оказаться "дома на диване"...
А хто по вашому їх ганяє? При 50% комплектації від штатного. Деякі батальйони тримаючи на передку чоловік 70 тупо не мають кого післати на заміну. І далеко не всі з тих 50 придатні та мають хоть зелене поняття, що таке техніка. А на дивані то в смислі, що про виплати 15 міліонів сімї можно забути, може щось їм держава заплатила я того не знаю, но так як воно було оформлено зразу, то все ішло на те що ніхто нікому не винен.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 сер, 2025 08:47
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:[quote="5879081:detroytred" Он зашел в оперативное отделение спросить, как пройти в штаб, и тут же был послан на задание[/quote в нас дід після 60, вже був звільненим. Післали перегнати бмп з ремонту в батальйон. Залетів вночі під танк з тралом. 200-й, но вже як вдома на дивані.
В цій історії шікарно все ... Вже звільнений ? Згодився перегнати БМП ? В 60+ перегнати БМП ? ... Десь ти прибрехав ... Якби тебе звільнили, ти б згодився щось робити ? )
Не треба всіх судити по собі і мені.
Найшикарніше в цій історії те, що Песікоту видніше, що там у вас могли чи не могло відбутися. Тобто оце категоричне - "Десь ти прибрехав ...". __________________________________ Я коли макаю когось у брехню, то це або на факт, який легко перевіряється і наявний, або на брехню від когось про мене (і я точно знаю, що це не так, про себе-то я знаю все точно). А тут чудак - "Десь ти прибрехав ...". І не переймається(((
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 сер, 2025 08:51
Banderlog написав: Прохожий написав:в 60 бэху можно гонять аж бегом) мне вот больше интересно как 200й мог оказаться "дома на диване"...
А хто по вашому їх ганяє? При 50% комплектації від штатного. Деякі батальйони тримаючи на передку чоловік 70 тупо не мають кого післати на заміну. І далеко не всі з тих 50 придатні та мають хоть зелене поняття, що таке техніка. А на дивані то в смислі, що про виплати 15 міліонів сімї можно забути, може щось їм держава заплатила я того не знаю, но так як воно було оформлено зразу, то все ішло на те що ніхто нікому не винен.
Та то з серії про прапорщики і строкова служба. Нерозуміння про що мова. Сіквел..
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 сер, 2025 09:10
ЛАД написав: fler написав:........... І шо? Сходу витрати на оренду житла і комуналку зжеруть цю різницю, а жінка, яка була домогосподаркою, буде змушена шукати роботу, бо зарплати чоловіка вже не вистачить на сім'ю.
В общем-то, уже привык, что на форуме с логикой плохо, но всё же... А какой-нибудь работник АТБ или фабричный рабочий ТАМ за ТУ зарплату будет жить лучше, чем в Украине за нашу зарплату.
Вы и Хантер на ЗУ не были никогда? Спросите тогда у тех, кто был, какие хоромы выстроили себе и своим семьям заробитчане, которые не ІТ-шники. И подумайте, почему они не вывезли семьи за границу, если "ТАМ за ту зарплату жить лучше". До войны могли запросто это сделать, но предпочли мотаться годами туда-сюда. Тупые что-ли? На этом заканчиваю бесполезный спор с вами и с Хантером.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 сер, 2025 09:20
_hunter написав:>>> Це означає, що люди з меншим доходом, ніж цей ІТ-вець, будуть мати менш комфортні умови ТАМ і ХЗ Вы в "финансах" вообще не гу-гу?  -- тот "ІТ-вець" - в "этой стране" платил 5%, "там" - приходилось под 30%/40%. Естественно ему это не понравилось. НО: условный "грузчик в АТБ" и в "этой стране" платит 40%
Пані Флер професорша економіки і живе в своєму фантазійному світі) вона зеленого поняття в тім не має. І ще, тут чомусь ходить легенда за колосальні гроші які ходять в тіньовій економіці та гори доларів в матрасах) І про взятки) забув хто тут писав як жалувалась медсестра з лікарні за малу зарплату а потім почали питати які взятки вона бере волохатою лапою Виїхати є смисл якраз з нижніх рівнів піраміди. Нашого хірурга там наврят чи хтось допустить до операцій, а медсестра там свою роботу знайде. Проблема не в утєчці мозгів, на заході мозгів вистачає своїх. І кваліфіковані руки там теж є. Вакансії не заповнені не серед електриків 6 розряду а серед підсобників.) Й іще одне, високий рівень життя там вартує набагато більше ніж тут(тут пані Флер права), но низький рівень там доступніший.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1