Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1465714658146591466014661 ... 14668>
Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 01:01

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:но уже не очень представляю себе, как жить за 3758 грн. (90 долл.).
Так при такій пенсії є субсидії.
Може ви їх на всяк випадок також врахуєте
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 01:09

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:----------------------------
_hunter
Смотрите: это кэп-очевидное правило - деньги лучше зарабатывать в "богатых" странах, а жить - в депресивных.
----------------------------
Така думка може бути в голові того хто
а - ніколи не зможе заробити
б - погано собі уявляє що таке депресивні
С чем вы не согласны?
Справедливость утверждения _hunter"а подтверждается нашими заробитчанами и нашими айтишниками.
Если бы это было не так, то они либо не работали бы за границей, либо не жили в Украине.
Розкладемо по поличкам
1 Наші заробітчани працюють як правило в ДЕПРЕСИВНИХ галузях БАГАТШИХ країн
2 Україна не є ДЕПРЕСИВНИМ регіоном.
Замечания не принципиальные, вопросы терминологии.
Не нравится формулировка, можно сказать так: "деньги лучше зарабатывать в "богатых" странах, а жить - в бедных".
Так устроит? С тем, что Украина бедная страна, надеюсь, спорить не будете?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 01:13

budivelnik написав:
  ЛАД написав:но уже не очень представляю себе, как жить за 3758 грн. (90 долл.).
Так при такій пенсії є субсидії.
Може ви їх на всяк випадок також врахуєте

Знаю только о субсидии на оплату коммунальных. Это спасает?
Есть что-то ещё?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 08:10

pesikot написав:
  Banderlog написав:
  detroytred написав: Он зашел в оперативное отделение спросить, как пройти в штаб, и тут же был послан на задание
в нас дід після 60, вже був звільненим. Післали перегнати бмп з ремонту в батальйон. Залетів вночі під танк з тралом. 200-й, но вже як вдома на дивані.

В цій історії шікарно все ...

Вже звільнений ? Згодився перегнати БМП ? В 60+ перегнати БМП ? ...

Десь ти прибрехав ...

Якби тебе звільнили, ти б згодився щось робити ? )

Не треба всіх судити по собі і мені.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 08:19

budivelnik написав:
  detroytred написав:Отакі завкафедр, професори, викладали мені саме економіку.
Ти легеньке брехло
Тобі економіку викладали професори які свої знання отримали в СОВКУ.
А совки добре тобі виклали маркса з енгельсом, ще трошки теоретиків 1800 року типу рікардо або сміта...
До тебе так і не дійшло що ти замшелий совок який генерує совкові знання.

А ті професори на яких я ссилаюсь - народились після 1979 року...
Вільно володіють англійською і так далі..
Тому ще раз
Ломоносов-також був Академіком педерації ( і сучасником рікардо з смітом).. от тільки його досягнення вчать в 4-тому класі середньої школи.

Тому - хоч зараз ти усвідомлюєш рівень своїх знань?
Ти вчив паровоз , після того як я ВИКОРИСТОВУВАВ електровоз

Ні, вчергове збрехав зі стелі саме ти. І на цьому побудував.

Курси економіки від отих професорів я проходив не за совка і не в 90-ті, а наприкінці 2000-х. Коли вже і програми і самі викладачі вже даааавно змінились на сучасних. І ніяким там совдепом не пахло і близько. Тим паче, що програми курсів були узгоджені з НАТО, бо вони фінансували і їх представники контролювали увесь процес.
До речі, багато, хто з цих викладачів паралельно з роботою у вищу вів свій бізнес..
Суттєво більший за твого ларька.

А сміти, рікардо, кейнси, фрідмени - це фундамент. Ринку. База. Він не зникав і не зникне, тільки удосконалюється-змінюється в деяких частинах.
І ти в своїй відсеб'ятині робиш елементарні помилки в азах, абетці (як ото твоє нещодавнє кумедне - "то де там (в ринку) надлишок товарів?").
Таким чином отримуєш начебто нове, своє(((
Але за нове такого рівня дають докторську та нобелівські.
А от за дурню, яка ніким не востребувана (твої ж ноу-хау ніхто в тебе навіть не поцупив...), тільки шнобелівську або не звертають уваги.

Тепер розумієш, що ти несеш і як ти постійно будуєш суто на брехні, вигадках?
Спробуй на фактах.
І не ігноруй приклад Бальцеровича, який дійсно був отим з совдепу і ще й з інституту марксизму-ленінізму, і чистим теоретиком, але факт -- узяв і реформував цілий ринок цілої країни.
Тобто наочно фактично розбиває оцю твою байку вище.

І який електровоз-то ти використовуєш? Де?
Від реформування ринку країни ти не ближчий за мене...
А про твій ларьок, таксі мова не йде. Не підмінюй предмети або не плутай тепле з м'яким. Бо це є єралашиком.
І стосовно реформування-розвитку ринків я тебе тицяю в сучасних реформаторів ринків, а не в рікардів-смітів. По ним мова про інші предмети, а не про реформування ринків. Сміт-рікардо пояснювали основи ринку, а не реформування ринків. Ти й цим прибрехав.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 06 сер, 2025 09:01, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 08:28

Прохожий написав:
в 60 бэху можно гонять аж бегом)
мне вот больше интересно как 200й мог оказаться "дома на диване"...

А хто по вашому їх ганяє?
При 50% комплектації від штатного. Деякі батальйони тримаючи на передку чоловік 70 тупо не мають кого післати на заміну.
І далеко не всі з тих 50 придатні та мають хоть зелене поняття, що таке техніка.
А на дивані то в смислі, що про виплати 15 міліонів сімї можно забути, може щось їм держава заплатила я того не знаю, но так як воно було оформлено зразу, то все ішло на те що ніхто нікому не винен.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 08:47

Banderlog написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав:[quote="5879081:detroytred" Он зашел в оперативное отделение спросить, как пройти в штаб, и тут же был послан на задание[/quote в нас дід після 60, вже був звільненим. Післали перегнати бмп з ремонту в батальйон. Залетів вночі під танк з тралом. 200-й, но вже як вдома на дивані.

В цій історії шікарно все ...

Вже звільнений ? Згодився перегнати БМП ? В 60+ перегнати БМП ? ...

Десь ти прибрехав ...

Якби тебе звільнили, ти б згодився щось робити ? )

Не треба всіх судити по собі і мені.

Найшикарніше в цій історії те, що Песікоту видніше, що там у вас могли чи не могло відбутися.
Тобто оце категоричне - "Десь ти прибрехав ...".

А тут чудак - "Десь ти прибрехав ...".
І не переймається(((
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 08:51

Banderlog написав:
  Прохожий написав:
в 60 бэху можно гонять аж бегом)
мне вот больше интересно как 200й мог оказаться "дома на диване"...

А хто по вашому їх ганяє?
При 50% комплектації від штатного. Деякі батальйони тримаючи на передку чоловік 70 тупо не мають кого післати на заміну.
І далеко не всі з тих 50 придатні та мають хоть зелене поняття, що таке техніка.
А на дивані то в смислі, що про виплати 15 міліонів сімї можно забути, може щось їм держава заплатила я того не знаю, но так як воно було оформлено зразу, то все ішло на те що ніхто нікому не винен.

Та то з серії про прапорщики і строкова служба. Нерозуміння про що мова.
Сіквел..
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 09:10

ЛАД написав:
  fler написав:...........
І шо? Сходу витрати на оренду житла і комуналку зжеруть цю різницю, а жінка, яка була домогосподаркою, буде змушена шукати роботу, бо зарплати чоловіка вже не вистачить на сім'ю.
В общем-то, уже привык, что на форуме с логикой плохо, но всё же...
А какой-нибудь работник АТБ или фабричный рабочий ТАМ за ТУ зарплату будет жить лучше, чем в Украине за нашу зарплату.

Вы и Хантер на ЗУ не были никогда? Спросите тогда у тех, кто был, какие хоромы выстроили себе и своим семьям заробитчане, которые не ІТ-шники. И подумайте, почему они не вывезли семьи за границу, если "ТАМ за ту зарплату жить лучше". До войны могли запросто это сделать, но предпочли мотаться годами туда-сюда. Тупые что-ли?
На этом заканчиваю бесполезный спор с вами и с Хантером.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 09:20

_hunter написав:
>>> Це означає, що люди з меншим доходом, ніж цей ІТ-вець, будуть мати менш комфортні умови ТАМ і ХЗ
Вы в "финансах" вообще не гу-гу? :shock: -- тот "ІТ-вець" - в "этой стране" платил 5%, "там" - приходилось под 30%/40%. Естественно ему это не понравилось.
НО: условный "грузчик в АТБ" и в "этой стране" платит 40% :wink:

Пані Флер професорша економіки і живе в своєму фантазійному світі) вона зеленого поняття в тім не має.
І ще, тут чомусь ходить легенда за колосальні гроші які ходять в тіньовій економіці та гори доларів в матрасах)
І про взятки)
забув хто тут писав як жалувалась медсестра з лікарні за малу зарплату а потім почали питати які взятки вона бере волохатою лапою :lol:
Виїхати є смисл якраз з нижніх рівнів піраміди. Нашого хірурга там наврят чи хтось допустить до операцій, а медсестра там свою роботу знайде.
Проблема не в утєчці мозгів, на заході мозгів вистачає своїх. І кваліфіковані руки там теж є. Вакансії не заповнені не серед електриків 6 розряду а серед підсобників.)
Й іще одне, високий рівень життя там вартує набагато більше ніж тут(тут пані Флер права), но низький рівень там доступніший.
Banderlog

Профіль

1
1
  #<1 ... 1465714658146591466014661 ... 14668>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему