Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2025 19:30

Banderlog написав:
  pesikot написав:Ще раз, де я хочу продовження війни ?
Наведи приклад або не бреши
Я вже втомився від твоєю брехні )

Я кажу, що нам ніяких перемовин про припинення вогню не пропонують
Путін нам пропонує, щоб Зеленський підписав все, що Путін напише.
Але це не перемовини

Ти цього не розумієшь принципово ?
Або розумієшь і робишь тільки вигляд, га ? )
це перемовини і що характерно поки перемовини не з Зеленським а Сша і рф. Ми почекаєм за дверима .
то кажеш ти хочеш миру? І за дипломатичне розвязання війни?
Добре, на які поступки ти готовий піти? І в яких питаннях торги не допустимі? Як ти в подальшому бачиш співіснування рф та України?

знову - давайте варіанти, а я покритикую...

добре, якщо це принципове питання, після якого Раша готова припинити війну (що маловірогідно, вона не збирається її припиняти, тому й висуває невиконані вимоги). тоді нехай повертають нам ЗАЕС.

про що недопустимі торги - яка в нас влада. виберемо самі, проросійської влади тут не буде. армія - ніякої демілітаризації.

зараз почнеться волання узькочелюсних та тих, хто моляться московським попам - ну це можна обговорювати 8) діди чомусь могли не молитися московитам, а онучок вже не може - а може йому якраз російське православ'я й підходить - там де контрабас та годинники, що щезають.

як жити далі? з поточною владою, а як Ізраіль з неадекватними сусідами - дротові загородження та мінні поля, ніяких шатлів. а от коли з іншою владою на Раші - подивимось. в Ірані вже скільки років неадекватна влада...

робочий план дій на майбутнє 8)
Shaman

Подякував: 773 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2025 19:32

Banderlog написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав: а який ти бачиш вихід з ситуації? Зеленський не хоче миру бо після миру доведеться іти на вибори.
Боюсь, що наша влада постарається зірвати переговори...

не бійся, це все маячня 8)
чого ж маячня? Це в обід ще були сумніви, довечору вже видно- Потужний пішов в відказ вимагає врахування інтересів європейських акціонерів України ))))

а раніше ж були американські акціонери? вже змінилися? :shock: чи методичка змінилася? :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2025 19:36

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:а це вже схоже - бреше як дише. а дихає часто... :lol:

по-перше не пам'ятаю, щоб Зе відмовлявся від іноземних військ. поки це вони ніяк не можуть в своїх штанях чоловічі ознаки :D а чиста брехня в тому, що я це підтримував. власне як й pesikot. чи ти вирішив - якщо брехати, то нахабно, може хто й повірить 8)

Якби не ця підерасня ЕС з "прийняттям в ЕС і НАТО" то не було би війни і мільона загиблих і покалічених , вони це спровокували а потім пішли у уборну
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2025 19:36

Banderlog написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав:а який ти бачиш вихід з ситуації? Зеленський не хоче миру бо після миру доведеться іти на вибори.
Боюсь, що наша влада постарається зірвати переговори...

не бійся, це все маячня 8)
чого ж маячня? Це в обід ще були сумніви, довечору вже видно- Потужний пішов в відказ вимагає врахування інтересів європейських акціонерів України ))))

- інфантильне одоробло, може гірше (імбецил)
- працюєш на мпц(фсб)

Зеленський не відмовляється від миру

Він відмовляється віддавати те, що росіяни не захопили

До речі, колись я тебе запитував і ти був проти виводу укранськіх військ з теріторій, які Росія не захопила
Чи ти тоді брехав чи зараз ))
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2025 19:41

pesikot написав:Bild: Віткофф неправильно зрозумів слова Путіна про вимоги у війні і сприйняв їх за поступки
За інформацією газети, Кремль не відступав від своєї максимальної вимоги – контролювати повністю п'ять регіонів України: Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області, а також Крим.

Росія під час зустрічі запропонувала "секторальне припинення вогню", наприклад, взаємну відмову від ударів по енергооб'єктах або по великих містах за лінією фронту. Однак це не означає відмову Росії від масштабних наступальних операцій на фронті.

Натомість США запропонували "заморозити конфлікт" уздовж нинішніх ліній фронту в обмін на широке скасування санкцій і нові економічні угоди з Росією. За даними Bild, Росія відкинула ці умови.

Ба більше, він неправильно витлумачив слова Путіна про "мирне виведення" українських військ із Запорізької та Херсонської областей, прийнявши їх за виведення військ росіян.

"Віткофф не знає, про що говорить", – сказав Bild представник українського уряду.

За даними німецької газети, таку саму оцінку поділяють і представники уряду Німеччини. Під час телефонної розмови 7 серпня між представниками уряду США та європейськими партнерами, американську сторону сприйняли як "хаотичну і роз'єднану", сказали співрозмовники Bild.

Зокрема, Віткофф, який був присутній у розмові, здався "перевантаженим і некомпетентним", а його висловлювання – суперечливими.

Так очікувано:
сказав Bild представник українського уряду.

таку саму оцінку поділяють і представники уряду Німеччини

Перед оголошенням попередніх домовленостей було таке ж гадання на кофейній гущі, потім, коли зміст домовленостей був оголошений і там не виявилось нічого жахливого - просто сказали, що умови були фейкові.
Зрозуміло, що Зе не потрібене перемир'я на ніяких умовах, крім хіба що кордонів 91, бо далі вибори і... ЄС не потрібне перемир'я взагалі, бо "посилиться і знову нападе", але вже на них. То ж нехай Україна ще трохи побуде щитом Європи.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2025 19:42

Shaman написав:

по-перше не пам'ятаю, щоб Зе відмовлявся від іноземних військ. поки це вони ніяк не можуть в своїх штанях чоловічі ознаки :D а чиста брехня в тому, що )
вспоминай парторг, вспоминай :lol: а краще загугли як Потужний говорив що французьким солдатам нема смислу помирати за Україну. Тіки я не вірю що таке брехло як ти має погану память. Тобі ж треба постійно памятати що ти набрехав... чи не треба?
На шо ти надієшся? народ то помнить,
а якщо хто забув, то зможе сам загуглити)
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2025 19:42

Нас использовали и выбросили , уничтожили ядерку своими руками ,я это видел в Кап Яре , а шо було на Україні ?, но тем не менее боятся парашу,как так?
Нажаль коррупція усюди ...
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 09 сер, 2025 19:49, всього редагувалось 3 разів.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2025 19:44

prodigy написав:Banderlog
так я вважаю що путін хоче завершити війну.

бачу варіанти:
- інфантильне одоробло, може гірше (імбецил)
- працюєш на мпц(фсб)
- намагаєш розвести срач

*Очільник Головного управління розвідки Міноборони України (ГУР) Кирило Буданов заявив, що вірить в закінчення війни РФ проти України у 2025 році.
Про це він сказав у кулуарах Форуму "Україна. Рік 2025", передає РБК-Україна.

"Так. Вірю. Ви почули від кількох спікерів, що як мінімум РФ треба передишка, зупинка вогню. Їй не вистачає сил. Це одна з причин. Друга — велика фінансова ціна дня війни для РФ", — пояснив він.

Відповідаючи на питання, коли це може статися, Буданов заявив, що для цього потрібна готовність усіх сторін.

"Коли всі сторони будуть готові, вироблять план, алгоритм, який погодять, якщо він реалістичний. Тоді і станеться, раніше не буде. В односторонньому порядку це не можна зробити", — зазначив очільник ГУР.
https://suspilne.media/955299-budanov-v ... 2025-roci/

Ще й на причини чому чітко вказав:
"як мінімум РФ треба передишка, зупинка вогню. Їй не вистачає сил. Це одна з причин. Друга — велика фінансова ціна дня війни для РФ".

*На його думку, Росії потрібна перерва, адже згідно з її стратегією, якщо до 2026 року не вийти з цієї війни, втратиться навіть шанс на світове лідерство, і росіянам лишиється "максимум рівень регіонального лідерства, що їх абсолютно не влаштовує".
https://www.unian.ua/world/zakinchennya ... 29061.html

З цих заяв витікає цілком логічне питання 😁😁😁

І ще логічніший наслідок -- рфії кабзда через 1,5-2 роки.
Ніхто її не випустить.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2025 19:50

Schmit написав:
  pesikot написав:Bild: Віткофф неправильно зрозумів слова Путіна про вимоги у війні і сприйняв їх за поступки
За інформацією газети, Кремль не відступав від своєї максимальної вимоги – контролювати повністю п'ять регіонів України: Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області, а також Крим.

Росія під час зустрічі запропонувала "секторальне припинення вогню", наприклад, взаємну відмову від ударів по енергооб'єктах або по великих містах за лінією фронту. Однак це не означає відмову Росії від масштабних наступальних операцій на фронті.

Натомість США запропонували "заморозити конфлікт" уздовж нинішніх ліній фронту в обмін на широке скасування санкцій і нові економічні угоди з Росією. За даними Bild, Росія відкинула ці умови.

Ба більше, він неправильно витлумачив слова Путіна про "мирне виведення" українських військ із Запорізької та Херсонської областей, прийнявши їх за виведення військ росіян.

"Віткофф не знає, про що говорить", – сказав Bild представник українського уряду.

За даними німецької газети, таку саму оцінку поділяють і представники уряду Німеччини. Під час телефонної розмови 7 серпня між представниками уряду США та європейськими партнерами, американську сторону сприйняли як "хаотичну і роз'єднану", сказали співрозмовники Bild.

Зокрема, Віткофф, який був присутній у розмові, здався "перевантаженим і некомпетентним", а його висловлювання – суперечливими.

Так очікувано:
сказав Bild представник українського уряду.

таку саму оцінку поділяють і представники уряду Німеччини

Перед оголошенням попередніх домовленостей було таке ж гадання на кофейній гущі, потім, коли зміст домовленостей був оголошений і там не виявилось нічого жахливого - просто сказали, що умови були фейкові.
Зрозуміло, що Зе не потрібене перемир'я на ніяких умовах, крім хіба що кордонів 91, бо далі вибори і... ЄС не потрібне перемир'я взагалі, бо "посилиться і знову нападе", але вже на них. То ж нехай Україна ще трохи побуде щитом Європи.

Вже був Banderlog з подібним іпсо(бехнею), слово в слово )

Не напружуйся )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 09 сер, 2025 19:50

Banderlog написав:
  Shaman написав:по-перше не пам'ятаю, щоб Зе відмовлявся від іноземних військ. поки це вони ніяк не можуть в своїх штанях чоловічі ознаки :D а чиста брехня в тому, що )
вспоминай парторг, вспоминай :lol: а краще загугли як Потужний говорив що французьким солдатам нема смислу помирати за Україну. Тіки я не вірю що таке брехло як ти має погану память. Тобі ж треба постійно памятати що ти набрехав... чи не треба?
На шо ти надієшся? народ то помнить,
а якщо хто забув, то зможе сам загуглити)

добре, що там казав Зе, не буду сперечатися.

але я пам'ятаю, що казав я - тому за брехню на мою адресу тобі треба відповідати. ти ж точно знаєш значення російського слова "проотвечался" :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему