|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 10 сер, 2025 17:08
detroytred написав:Успіха вже ж перетворили...
Так на хвильку 1 Першим перетворювачем андрійв_в, бетонів, дейтройтів і долярчиків- як правило був я Тому не варто собі приписувати не своє. Як правило я починоав-а вони марганілізувались. 2 Якщо в тебе всього 5000 слів і 4900 з них лайка - то показати ці слова а також фрази паразитивоуки єралашики дурні не так зрозуміли я не казав заплати за брехню матриця не платиш значить збрехав і так далі і тому подібне... Тому ще раз Переглянь свій лексикон , викинь слова(фрази ) паразити і повертайся з тим що в тебе залишилось.. Правда вийде щось типу А матюкатись можна? Ні ? То мені нічого сказати Але це одночасно зробить а - тебе розумнішим б - форум чистішим. ПС Спробуй прямо зараз або промовчи або дай відповідь без лайно-думок.
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 10 сер, 2025 17:08
вже адреса телеграм каналу каже, що об'єктивної інфо там немає, лише брехня. й відповідно, що сталося - незрозуміло. інформаційна гігієна - розумієш, що це означає?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 10 сер, 2025 17:10
Slon_Nosov хіба героїв відео не знайде фронтове братство, чи малий має іншу думку?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 10 сер, 2025 17:13
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:Это что-то вот прямо кардинально меняет?
так звісно змінює. руські хочуть а віддайте нам просто так - це зовсім інший базис перемовин...
Ааа, в этом плане... Ну да - школьный курс "мастерство переговоров", первые занятия. Но я уже устал повторять - а встречные условия для начала переговоров, бывший найвплывовишый - когда озвучит?
пропозиції неодноразово озвучувалися тими ж американцями. ти чомусь постійно кажеш про Зе. а пуйло теж не поспішає взагалі щось озвучувати - лише про капітуляцію. тому слоупока не вмикай, пропозиції відомі. а що ти не хочеш визнати - руських, окрім капітуляції нічого не влаштовує. а капітуляція не влаштовує нас. коли приймеш цю очевидну річ - все стане зрозуміло 
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 10 сер, 2025 17:19, всього редагувалось 2 разів.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 10 сер, 2025 17:14
Slon_Nosov написав:Успіх, скажі відверто, якась лють проти потвор що били військового найшла?
Звичайно що так! Особливо проти того, що "бив лабєшніком" і того, що в чорній футболці ногою ставав на ребра/живіт, притримував потерпілого... Тут зразу думка виникає - "от пішов би той військовий не тільки переодягнутись, а ще прихопив би з собою вогнепальну зброю, чи гранату..."
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 10 сер, 2025 17:26
❗️Ми завершуємо фінансування війни в Україні. Ми хочемо досягти мирного врегулювання цього конфлікту, – Венс. . ‼️США прагнуть до врегулювання в Україні з урахуванням поточної лінії зіткнення, – Венс. . ▪️Зустріч Зеленського та путіна: США перебувають у процесі узгодження часу, коли вони зможуть зустрітися та обговорити завершення війни ▪️Ми підтримуватимемо відкритий діалог з Україною та Зеленським.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 сер, 2025 17:38
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:так звісно змінює. руські хочуть а віддайте нам просто так - це зовсім інший базис перемовин...
Ааа, в этом плане... Ну да - школьный курс "мастерство переговоров", первые занятия. Но я уже устал повторять - а встречные условия для начала переговоров, бывший найвплывовишый - когда озвучит?
пропозиції неодноразово озвучувалися тими ж американцями. ти чомусь постійно кажеш про Зе.
Так я потому про зелю и пишу - все, кто угодно уже все поозвучивали, а этот - до сих пор молчит - как партизан об щуку...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 10 сер, 2025 17:41
Xenon написав:❗️Ми завершуємо фінансування війни в Україні. Ми хочемо досягти мирного врегулювання цього конфлікту, – Венс. . ‼️США прагнуть до врегулювання в Україні з урахуванням поточної лінії зіткнення, – Венс. .
detroytred написав:Остаточне підтвердження, що Трамп, як і Маск, лише ступінь рокети. Тільки ще й вивіска-вітрина-сцена і клоун на манежі. В лижні. Рулить Рубіо-Венс. Хрестоносці. Рфія лохи. Їм гаплик.
Но "троль-дебил-графоман" - "фох76"
-
fox767676
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 сер, 2025 17:41
Xenon написав:❗️Ми завершуємо фінансування війни в Україні. Ми хочемо досягти мирного врегулювання цього конфлікту, – Венс. . ‼️США прагнуть до врегулювання в Україні з урахуванням поточної лінії зіткнення, – Венс. . ▪️Зустріч Зеленського та путіна: США перебувають у процесі узгодження часу, коли вони зможуть зустрітися та обговорити завершення війни ▪️Ми підтримуватимемо відкритий діалог з Україною та Зеленським.
ага.. Осталось выяснить, что конкретно является ЛБС. Ну и финальные даты.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 10 сер, 2025 17:47
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:Ааа, в этом плане... Ну да - школьный курс "мастерство переговоров", первые занятия. Но я уже устал повторять - а встречные условия для начала переговоров, бывший найвплывовишый - когда озвучит?
пропозиції неодноразово озвучувалися тими ж американцями. ти чомусь постійно кажеш про Зе.
Так я потому про зелю и пишу - все, кто угодно уже все поозвучивали, а этот - до сих пор молчит - как партизан об щуку...
справедливий мир
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-