Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 10:22

Успіх написав:
  Shaman написав:й дуже дивно
Дуже дивно, що на "пустий допис" ти рефлекснув, а на питання - хто в чорній футболці - проігнорив?
Як так?©))
  Banderlog написав:Шо ти пропонуєш робити?
А ти що пропонуєш робити?
Грати в "мовчанку ягнят?"

я б на місці військового поміг тцк.)
А так, коли били його, то не вмішувався б.
Він теж в тій ситуації не правий. Яку б сторону конфлікту не занімай, тут діло підсуднє. Якщо вже бачиш що бють до каліцтва то визивай скору і поліцію. Або не вмішуйся прищурь вуха і походкою пінгвіна додому :lol: .
Всі решта варіантів тобі можуть зламати життя.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 10:22

мала знати

як зустрічає ненька (десь заплакала флер)
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 10:28

А так, то це дно!

Banderlog написав:Він теж в тій ситуації не правий
Так можна ж просто скрутити і чекати поліцію, а не жорстоко бити людину!
Тим більше колишнього, або й діючого ЗАХИСНИКА БАТЬКІВЩИНИ!!!
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 10:30

Shaman написав:
  Letusrock написав:
  Shaman написав:а ще є надійні гарантії - іноземні війська десь в Харкові та Запоріжжі

це ще нічого. Турбопатріоткиня smt на повному серйозі пише про ядерну парасольку від Франції)).

НАТО було створено для захисту від руських, це його основна мета, й за 70 років нічого не змінилося. хіба Раша вже не та, й швидко конає... 8)

продовжуй виставляти себе клоуном. Ану змоделюй тут на якій підставі Франція застосує ядерну зброю проти рф для захисту України? Буде хоч над чим сміятись весь день
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 10:44

Успіх написав:
  Banderlog написав:Він теж в тій ситуації не правий
Так можна ж просто скрутити і чекати поліцію, а не жорстоко бити людину!
Тим більше колишнього, або й діючого ЗАХИСНИКА БАТЬКІВЩИНИ!!!

друже Успіх , то як мають діяти вони то одне.
Ти спитав як би мав діяти я.
Кричати капслоком не треба) я тебе чую.
Вмішайся ти в ту ситуацію з рукоприкладством і років 5 тюрми тобі накрутити запросто. Відсидиш будеш думати головою. А словами там вже не допоможеш, сам розумієш майданити і кричать поліції - прічіна астановкі, як бикували на майдані зара трохи не на часі. :lol: Хочеш бути не терпілою? Викликаєш поліцію і дзвониш своєму адвокатові.
Доречі, в тебе є свій адвокат, якому можно подзвонити?
Щось мені здається по твоїх питаннях, що ти слабо орієнтуєшся в держмеханізмі і ділопроізводсвє. Знати закони мало, а конституцію бєсполєзно.)
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 10:59

Letusrock написав:Один з тисячі типових коментарів під дописом/статею на тему "прийдуть буряти і поженуть всіх на польшу"
"З нашого села не знаю жодного АТОвця якого чи погнали, чи призвали. Майже всі хто на момент війни був в селі то всі так і є в селі. Взагалі, ніякого вимушеного чи підстроєного призову. Навіть 16річного сироту при бабці алкашці признали непригодним за недостатку вітаміна ,,д,,. Так, є і здохлі і є скалічені. Але вони до 22го року яро були проти України. А сбу бездіяло. Знаю АТОшника, який самогоном снабжає всих, навіть солдатню, хоча там заборона на алкоголь. Взагалі, людишки дуже задоволені в запорізькій області зміною державності, в грошві купаються всі від пенсіонера до алкаша конченого, до того ж мають можливість подорожувати по всьому світу через крим, плюс машини купляють та заганяють, колоборанти на іномарках новеньких броньованих їздять. Та і на перевозках людей багато хто заробляє. 200тис фублєй і машина з окупації в Запоріжжя переміщається. І жодних питань в української влади на кордонах. Жодних. От же як і з чонгаром до 22го, а значить пройоб офіційний це не пройоб а робота, та не на Україну."

Це до пори до часу. От послухай БТС. В нього там "рідня" на ТОТ. Варити будуть на повільному вогні потрохи затягуючи гайки.
Якби коментатори були з ЛНР/ДНР радісного поросячого визгу було би менше.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 11:09

flyman написав:Це до пори до часу. От послухай БТС. В нього там "рідня" на ТОТ. Варити будуть на повільному вогні потрохи затягуючи гайки.

Це брехня, а не до пори до часу :D
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 11:12

flyman написав:
  Letusrock написав:Один з тисячі типових коментарів під дописом/статею на тему "прийдуть буряти і поженуть всіх на польшу"
"З нашого села не знаю жодного АТОвця якого чи погнали, чи призвали. Майже всі хто на момент війни був в селі то всі так і є в селі. Взагалі, ніякого вимушеного чи підстроєного призову. Навіть 16річного сироту при бабці алкашці признали непригодним за недостатку вітаміна ,,д,,. Так, є і здохлі і є скалічені. Але вони до 22го року яро були проти України. А сбу бездіяло. Знаю АТОшника, який самогоном снабжає всих, навіть солдатню, хоча там заборона на алкоголь. Взагалі, людишки дуже задоволені в запорізькій області зміною державності, в грошві купаються всі від пенсіонера до алкаша конченого, до того ж мають можливість подорожувати по всьому світу через крим, плюс машини купляють та заганяють, колоборанти на іномарках новеньких броньованих їздять. Та і на перевозках людей багато хто заробляє. 200тис фублєй і машина з окупації в Запоріжжя переміщається. І жодних питань в української влади на кордонах. Жодних. От же як і з чонгаром до 22го, а значить пройоб офіційний це не пройоб а робота, та не на Україну."

Це до пори до часу. От послухай БТС. В нього там "рідня" на ТОТ. Варити будуть на повільному вогні потрохи затягуючи гайки.

Это понятно, но даже пол года достаточно - чтобы окончательно с мыслями собраться. В отличии от.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 11:18

greenozon

Подякував: 577 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
7
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 11:30

greenozon написав:

З цим порохатим Киянином просто цирк :D
Я вже писав, що він більше години пробував парити мені порохато-бутусівську пропаганду, що мені набридло і я поклав слухавку, а потім він пише в мережі, що йому дзвонили з ОП, що я агент фсб і ще всяку брехню :D а там де він це написав мене забанив, щоб я не відповів :D
Я не помилився в ньому з самого початку, гнилий він чувачок як вся їх шобла.
А вчора вечером він мені звонить, що хоче зустрітися і хто я взагалі такий, бо у нього після розмови зі мною почалися якісь серйозні проблеми :D
Думаю сьогодні з ним ще поспілкуватися :D
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog, Сибарит, flyman, vydrigan і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор