|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 11 сер, 2025 10:22
Успіх написав: Shaman написав:й дуже дивно
Дуже дивно, що на "пустий допис" ти рефлекснув, а на питання - хто в чорній футболці - проігнорив? Як так?©)) Banderlog написав:Шо ти пропонуєш робити?
А ти що пропонуєш робити? Грати в "мовчанку ягнят?"
я б на місці військового поміг тцк.) А так, коли били його, то не вмішувався б. Він теж в тій ситуації не правий. Яку б сторону конфлікту не занімай, тут діло підсуднє. Якщо вже бачиш що бють до каліцтва то визивай скору і поліцію. Або не вмішуйся прищурь вуха і походкою пінгвіна додому  . Всі решта варіантів тобі можуть зламати життя.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 11 сер, 2025 10:22
як зустрічає ненька (десь заплакала флер)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 11 сер, 2025 10:28
Banderlog написав:Він теж в тій ситуації не правий
Так можна ж просто скрутити і чекати поліцію, а не жорстоко бити людину! Тим більше колишнього, або й діючого ЗАХИСНИКА БАТЬКІВЩИНИ!!!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 11 сер, 2025 10:30
Shaman написав: Letusrock написав: Shaman написав:а ще є надійні гарантії - іноземні війська десь в Харкові та Запоріжжі
це ще нічого. Турбопатріоткиня smt на повному серйозі пише про ядерну парасольку від Франції)).
НАТО було створено для захисту від руських, це його основна мета, й за 70 років нічого не змінилося. хіба Раша вже не та, й швидко конає... 
продовжуй виставляти себе клоуном. Ану змоделюй тут на якій підставі Франція застосує ядерну зброю проти рф для захисту України? Буде хоч над чим сміятись весь день
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 сер, 2025 10:44
Успіх написав: Banderlog написав:Він теж в тій ситуації не правий
Так можна ж просто скрутити і чекати поліцію, а не жорстоко бити людину! Тим більше колишнього, або й діючого ЗАХИСНИКА БАТЬКІВЩИНИ!!! друже Успіх , то як мають діяти вони то одне. Ти спитав як би мав діяти я. Кричати капслоком не треба) я тебе чую. Вмішайся ти в ту ситуацію з рукоприкладством і років 5 тюрми тобі накрутити запросто. Відсидиш будеш думати головою. А словами там вже не допоможеш, сам розумієш майданити і кричать поліції - прічіна астановкі, як бикували на майдані зара трохи не на часі.  Хочеш бути не терпілою? Викликаєш поліцію і дзвониш своєму адвокатові. Доречі, в тебе є свій адвокат, якому можно подзвонити? Щось мені здається по твоїх питаннях, що ти слабо орієнтуєшся в держмеханізмі і ділопроізводсвє. Знати закони мало, а конституцію бєсполєзно.)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 11 сер, 2025 10:59
Letusrock написав:Один з тисячі типових коментарів під дописом/статею на тему "прийдуть буряти і поженуть всіх на польшу" "З нашого села не знаю жодного АТОвця якого чи погнали, чи призвали. Майже всі хто на момент війни був в селі то всі так і є в селі. Взагалі, ніякого вимушеного чи підстроєного призову. Навіть 16річного сироту при бабці алкашці признали непригодним за недостатку вітаміна ,,д,,. Так, є і здохлі і є скалічені. Але вони до 22го року яро були проти України. А сбу бездіяло. Знаю АТОшника, який самогоном снабжає всих, навіть солдатню, хоча там заборона на алкоголь. Взагалі, людишки дуже задоволені в запорізькій області зміною державності, в грошві купаються всі від пенсіонера до алкаша конченого, до того ж мають можливість подорожувати по всьому світу через крим, плюс машини купляють та заганяють, колоборанти на іномарках новеньких броньованих їздять. Та і на перевозках людей багато хто заробляє. 200тис фублєй і машина з окупації в Запоріжжя переміщається. І жодних питань в української влади на кордонах. Жодних. От же як і з чонгаром до 22го, а значить пройоб офіційний це не пройоб а робота, та не на Україну."
Це до пори до часу. От послухай БТС. В нього там "рідня" на ТОТ. Варити будуть на повільному вогні потрохи затягуючи гайки. Якби коментатори були з ЛНР/ДНР радісного поросячого визгу було би менше.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:09
flyman написав:Це до пори до часу. От послухай БТС. В нього там "рідня" на ТОТ. Варити будуть на повільному вогні потрохи затягуючи гайки. Якби коментатори були з ЛНР/ДНР радісного поросячого визгу було би менше.
Це брехня, а не до пори до часу 
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:12
flyman написав: Letusrock написав:Один з тисячі типових коментарів під дописом/статею на тему "прийдуть буряти і поженуть всіх на польшу" "З нашого села не знаю жодного АТОвця якого чи погнали, чи призвали. Майже всі хто на момент війни був в селі то всі так і є в селі. Взагалі, ніякого вимушеного чи підстроєного призову. Навіть 16річного сироту при бабці алкашці признали непригодним за недостатку вітаміна ,,д,,. Так, є і здохлі і є скалічені. Але вони до 22го року яро були проти України. А сбу бездіяло. Знаю АТОшника, який самогоном снабжає всих, навіть солдатню, хоча там заборона на алкоголь. Взагалі, людишки дуже задоволені в запорізькій області зміною державності, в грошві купаються всі від пенсіонера до алкаша конченого, до того ж мають можливість подорожувати по всьому світу через крим, плюс машини купляють та заганяють, колоборанти на іномарках новеньких броньованих їздять. Та і на перевозках людей багато хто заробляє. 200тис фублєй і машина з окупації в Запоріжжя переміщається. І жодних питань в української влади на кордонах. Жодних. От же як і з чонгаром до 22го, а значить пройоб офіційний це не пройоб а робота, та не на Україну."
Це до пори до часу. От послухай БТС. В нього там "рідня" на ТОТ. Варити будуть на повільному вогні потрохи затягуючи гайки. Якби коментатори були з ЛНР/ДНР радісного поросячого визгу було би менше.
Это понятно, но даже пол года достаточно - чтобы окончательно с мыслями собраться. В отличии от.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:18
-
greenozon
-
-
- Подякував: 577 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:30
greenozon написав:
З цим порохатим Киянином просто цирк Я вже писав, що він більше години пробував парити мені порохато-бутусівську пропаганду, що мені набридло і я поклав слухавку, а потім він пише в мережі, що йому дзвонили з ОП, що я агент фсб і ще всяку брехню  а там де він це написав мене забанив, щоб я не відповів Я не помилився в ньому з самого початку, гнилий він чувачок як вся їх шобла. А вчора вечером він мені звонить, що хоче зустрітися і хто я взагалі такий, бо у нього після розмови зі мною почалися якісь серйозні проблеми Думаю сьогодні з ним ще поспілкуватися 
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
|