марсіанські хроніки Перекриття каналів переправлення чоловіків за кордон: поліція проводить понад 150 обшуків
Вказано, що йдеться про організаторів та учасників груп, які допомагають чоловікам перетнути кордон в обхід офіційних пунктів пропуску, через систему "Шлях" та виготовлення медичних документів.
Не вірно! Копати відправляли всіх!!! Навіть, групу "мавіків"! Які там плювались/казали - що добу відкуяч на вогневій, а тоді, за день встигни попратись/відпочити, бо на наступний день зранку їдеш копати!(за 1,5км від окопів ворога)
Це не хоботу за 70км від ЛБЗ бігти в труселях в укриття під час повітряної тривоги
_hunter написав:Там на днях кто-то говорил - "разрешение на выезд 1824 - способ снять социальное напряжение? Похоже уровень напряжения в последние недели резко подскочил...
зелені запропонували дозволити виїзд за кордон усім, хто має відстрочку
jump написав:марсіанські хроніки Перекриття каналів переправлення чоловіків за кордон: поліція проводить понад 150 обшуків
Вказано, що йдеться про організаторів та учасників груп, які допомагають чоловікам перетнути кордон в обхід офіційних пунктів пропуску, через систему "Шлях" та виготовлення медичних документів.
jump написав:марсіанські хроніки Перекриття каналів переправлення чоловіків за кордон: поліція проводить понад 150 обшуків
У мене інший знайомий, виїхав з мого міста, проїхав всю західну Україну, повернувся, а на блок-посту зупинили ... лише в Чернігівській області, перевірити ПІБ )
PS. А ще злі язики кажуть, що на курортах Закарпаття та на дорогах Закарпаття, діє негласне правило - ТЦК нікого не торбить, бо сезону заробітку не буде
Депутат Закарпатської облради пояснив НАЗК, що заробив 17 млн грн як діджей Роланд Цебер також розповів, що отримав заощадження батьків https://zaxid.net/deputat_zakarpatskoyi ... n_n1616944 доляреку, укотре подяка тобі і твоїм 73%
pesikot То у переляканих запаморочення від жаху. В червні на авто в Європу і назад. Жодної перевірки (крім кордону, де також нема ТЦК) В липні в Мико через первомайськи-Вознесенськи, назад через Одеські пляжі - жодної зупинки і жодної перевірки документів.
pesikot написав:що на курортах Закарпаття та на дорогах Закарпаття, діє негласне правило - ТЦК нікого не торбить
Hotab написав:жодної зупинки і жодної перевірки документів
А от на цю тему можемо нормально поспілкуватись))
Бо я щось не доганяю - по місту катаються декілька "патрулів тцк"(особисто 4рази за 2міс. до мене вискакували), палять бенз, їздять глухими дворами... вишукують ухилянтів, які можуть спокійно дременути дворами поміж будинків і "іщі-свєщі"... А тут собі просто став на якомусь блокпості, чи на якійсь кільцевій і зупиняєш/перевіряєш доки. Навіщо тцк обрали такі "пекельні малоефективні муки"??? "Гоп-стопом" на трасі ж легше/простіше займатись?!