Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1475014751147521475314754 ... 14777>
Повідомлення Додано: Суб 16 сер, 2025 19:46

budivelnik написав:
  detroytred написав:Це дії-рішення від можновладців-управлінців-регуляторів.
Не "таких собі ТЕОРЕТИКів які визначають НАПРЯМОК РУХУ", а практиків.
Трошки термінології...
Найвищою гілкою влади в Україні - Є ЗАКОНОДАВЧА...
Закон -це теорія
Ті хто пишуть Закони - ТЕОРЕТИКИ( хоча перед цим могли бути практиками)
Тому я й писав
Найвища управлінська ланка- можновладці=теоретики ( Міністри( політична посада) Верховна Рада ( Законодавчий Орган) = до 10 000 осіб
Наступна ланка-ВИКОНАВЧА влада-умовні полковники-чисельність до 200 000 осіб
Люди які трактуючи закони таким чином щоб їх можна було виконати - практики.

І останні- ВИКОНАВЦІ
Населення. на яке можновладці ПРЯМОГО впливу не мають ( не може ПРЕЗИДЕНТ взяти за шкірку роботягу , він може дати вказівку(теоретик) яку отримує умовний полковник який дасть вказівку силовим органам....
І на всіх цих ланцюжкаг передачі вказівок відбувається зменшення впливу того хто дав ПЕРШУ вказівку.

Гарна казка.
Тільки забуто, що президент-рада призначають виконавців --- сирських, шмигалів і т.д.
А ті умовних полковників.

І не треба Зе самому пересічного за шкірку до бусика тощо пхати... Йому достатньо своїми діями-бездіями створити умови, що до бусика пересічного запхає система виконавців.
Система, яку і створюють під свої інтереси, своєю діяльністю чи бездіяльністю найвищі можновладці-управлінці-регулятор. Недоторканні та з інструментами реальної влади-впливу в країні.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 сер, 2025 19:48

_hunter написав:
  fler написав:За словами президента США, якщо все вдасться на зустрічі з президентом України у Вашингтоні, то наступний крок — зустріч з Путіним.

Считаете, что зеля едет к Трампу сказать что-то типа "Огромное Спасибо за помощь, но дальше мы с Европой (и ЮК) сами будем"? :roll:

не
Зеля едет к железнокопытному с картами мокшанских болот и генеалогическим деревом происхождения усских от угрофинов)))
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 16 сер, 2025 19:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:й далі два важливі питання - їх денацифікація та демілітаризація України. якщо це викидають в смітник, а я не уявляю існування в Україні проросійських партій, то це непогано. про обмеження ЗСУ напевне Раша буде тиснути - щоб в нас не було можливості наслідувати досвід Хорватії та Азербайджану
поки не ясно, що думає Трамп про ці пункти. Та чи буде він продавлювати і їх. І коню зрозуміло, що питання демілітаризації - ключове для України. Обмежити потенціал ЗСУ означає запросити пуйло до продовження віджирання територій у майбутньому, тим більше, що питання "конституційних" Херсону і Запоріжжя вирішені на цьому етапі, схоже, не будуть.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 сер, 2025 19:50

pesikot написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав: нам то шо до тієї цивілізаційної війни? Ви хочете щоб вона відбувалась на наших територіях та іще й щоб українці воювали з обох сторін фронту?
Зпригувати треба з цієї теми. Хай нато проти путіна воює десь в грузії чи прибалтиці з Польщею, а ми вже достатньо побули бастіоном демократії... тільки не треба про те як на заході всі стурбовані ... ви багато були стурбовані нагорним карабахом? Чи вільної ічкерії? Лічно я їх вважав дикарями.

так, бажано щоб війна шла в іншому місці - й не в Польщі, бо тоді ми осторонь не залишимося. але якщо світ переходить до відносин права сильного - то треба бути в правильному таборі - в Європі. під Рашею тут життя не буде. це дійсно треба емігрувати відразу.

так Banderlog, UA, Letusrock, _hunter, Schmit саме цього і хочуть

Сюди Расію, а самі до Європи

мені здається все простіше - ніхто в Європу не чкурне. от ху.нтер вже скільки там - й що? вони всі повернуться, бо там вони хто - різноробочі? а тут в кожного своя мутка. вони більше гадають, що віддамо Донбас, а там якось владнається. вплив Раші в Україні там, російська мова, корупція - їх це взагалі не лякає, вони й піднялися на мутках.

цікаво, вони розуміють, що якщо Раша створить тут Біларусь 2.0, то їхні мутки закінчаться? а може й ні до речі - мутки закриють лише в умовах прямої окупації, в окупантів є кому мутити 8)

їм треба щоб закінчилася війна, можна й капітуляцією, - а що там буде з іншими - їх взагалі не цікавить, вони вважають, що їх це не зачепить...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 16 сер, 2025 19:51

budivelnik написав:
  detroytred написав:Да я можу хоч на Юпітері бути і яблука там збирати...тобто займатись хоч чим або нічим.
Від цього факт того, що люди та хфорумчани обговорюють тих, хто приймає рішення в країні, які впливають на країну, ринок, військо і т.д., нікуди не зміниться.

То ж не треба підмінювати предмет і розповідати, що я зробив чи не зробив.
Такі розповіді теж білий шум.

Без мене і моїх закликів люди обговорюють приймаючих рішення та дії можновладців-управлінців.
Не дивлячись на білий шум((
Я апріорі ні до чого не закликаю.
В мене нема місії тут, мети такої.
Не треба плутати мене з кимось іншим ((

І нагадаю ваше: якщо почуєте від когось, що хтось винуватий у ваших проблемах, то одразу стріляйте на звук 😁😁😁
Ви можете робити що хочете
Можете навіть діяти по народній мудрості про собаку....
Тільки питання
Чим завинили ті коми ви пудрите мозок предматими які не тримали в руках і до яких на гарматний постріл не підходили..
Ви ж в курсі
суспільство вавжає звання полковника-вищим ніж звання ларьочника
А раз так
то дурний полковник наробить стільки бід що й сто ларьочників не зможуть їх виправити
Тому поясніть
Навіщо заради власного его ви обговорюєте те про що нічого не знаєте?
Якщо це робить прищавий студент , або переляканий ампірант - це ще зрозуміло.
А от навіщо це робить полковник?
навіщо він пробує зіпсувати майбутнє прищавого студента або переляканого аспіранта?

Теж була б гарна казка, якщо заплющити очі на побудову на вигадці -- начебто я пудрю комусь мізки.

Ніііт. З місією переконувати тут дехто інший.
І який чомусь ніяк не вистрилить досі на звук. Коли в проблемах інших звинувачує мене. Ще й безпідставно.

І обговорюють Зе (та інших можновладців-еліт-управлінців) тощо в тому числі і закордонних тут без мене майже кожен. Факт.
Замість обговорювати білий шум аля дзеркала і т.д.
Мабуть, як мінімум, цікаво обговорювати можновладців.
Але це ще й доречно. За моєю думкою теж.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 16 сер, 2025 19:54, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 сер, 2025 19:52

Прохожий написав:
  _hunter написав:
  fler написав:За словами президента США, якщо все вдасться на зустрічі з президентом України у Вашингтоні, то наступний крок — зустріч з Путіним.

Считаете, что зеля едет к Трампу сказать что-то типа "Огромное Спасибо за помощь, но дальше мы с Европой (и ЮК) сами будем"? :roll:

не
Зеля едет к железнокопытному с картами мокшанских болот и генеалогическим деревом происхождения усских от угрофинов)))

може Трамп й не знає, де похований засновник Москви - треба йому розкрити очі :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 16 сер, 2025 19:53

Прохожий написав:
  fox767676 написав:Буданов мудрый как герой анекдота про сову и мышей

лучше давай про "стук железных копыт" ко-ко-ко)
и?
поводил хуйло вялым по губам железнокопытного в очередной раз и отскочил...
а так да, технофашисты/крестоносцы ко-ко-ко)

Он хотя бы попытался приложить усилия
Бидон вообще думал что по взмаху волшебной палочки навальнята снесут кремль
Смысла спорить тут нет - Запад, особенно Европа, и особенно Украина - проиграли, а персоналии неважны . Козырей не оказалось не только у Зеленского
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 сер, 2025 19:54

Прохожий написав:
  pesikot написав:
  _hunter написав:А вот и детали подъехали - почему обед отменили: за ЗАЭС договориться не получилось. Даже в обмен на "курщину". :oops:

Как вы теперь на сковородке крутитесь ...

Обед отменили, потому что встреча закончилась ничем, от слова "совсем" )

не, железнокопытный крут, отправил вову домой голодным)))

гадаю вова з його параноєю й не їв би там нічого - бо думаю в американців є аналоги Новічка, точніше щось надійніше :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 16 сер, 2025 19:57

Shaman написав:
  Прохожий написав:
  _hunter написав:[quote="5881798:fler"
За словами президента США, якщо все вдасться на зустрічі з президентом України у Вашингтоні, то наступний крок — зустріч з Путіним.[/quote

не

може Трамп й не знає, де похований засновник Москви - треба йому розкрити очі :lol:

Лише в якості ремарки:

*Так от
Обговорювати дії можновладців може тільки ОДНА категорія- ПЕНСІОНЕРИ, які живуть по принципу добре описаному в Народній Мудрості
Якщо собаці нячсого робити - то вона фаберже вилизує...
Обговорювати дії(рішення) групи людей , до категорії яких ніколи не відносився і рішення рівня яких ніколи не приймав - може тільки той кому робити нічого.
Всі інші , ЗОБОВЯЗАНІ заради СВОГО МАЙБУТНЬОГО і майбутнього своєї сімї обговорювати тільки ті проблеми які їм ЗАВАЖАЮТЬ СЬОГОДНІ просувати в ЖИТТЯ свої рішення.

А оце все словоблуддя про Порошенко чи Ахметов, чи Зеленського.....* (С)

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 сер, 2025 19:58

thenewepic написав:поки не ясно, що думає Трамп про ці пункти. Та чи буде він продавлювати і їх.

Эти пункты давно не актуальны: они когда звучали в последние раз - в 24м?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1475014751147521475314754 ... 14777>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 0 гостей