|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:13
АндрейМ написав:У Вас пунктик саме до мене? Чи до усіх мільйонів громадян, які виїхали? Чи Ви також поділяєте громадян за різними ознаками? Комусь "пробачаєте" неучасть у війні, а комусь - ні? Як це працює у Вашій голові?
Хто тобі заважав стати депутатом чи членом кабміну? хто тобі заважав стати відрізати собі яйця і стати жінкою? хто тобі зрештою заважав виїхати? але до війни це було б чесно. А по факту ти вирішив що ти рівніший за інших, і наїбав систему. Ще й щоб виправдатися, обсираєш систему. Так система гівняна. Але ти в 1000 разів гірший за неї. Саме такі г*** як ти цю систему й сформували
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:15
unicdima написав:Вони мають законне право знаходитись на своїх місцях.
А Конституція каже, що захист держави - спільна справа всього українського народу. Чекаю Свириденко і Тимошенко на фронті. Нехай захищають накрадене. Їм є що захищати на відміну від більшості українських чоловіків. Я теж маю законне право робити те, що дозволено іншим. Так каже наша Конституція. Ми - усі рівні. Якщо хтось вигадав собі, що він чи вона - рівніші, то це - їх проблема. Хтось відпочиває у Європі, їздить до України зубки лікувати, бо дешевше, а хтось має за це воювати? Ні, дякую. sashaqbl написав:хто тобі заважав стати відрізати собі яйця і стати жінкою?
Чому я маю стати жінкою? Де у нас написано, що жінки мають особливі права? Ви повторюєте гендерні стереотипи. Ми усі маємо однакові права. sashaqbl написав:хто тобі зрештою заважав виїхати? але до війни це було б чесно.
Якби хтось озвучив дату війни, багато б виїхали, але ніхто цієї дати не знав. sashaqbl написав:Саме такі г*** як ти цю систему й сформували
Ні, не формував. Мені подобається наша Конституція. Мені подобається, що вона- гендерно нейтральна. Не я вигадав, що жінки - особливі громадяни. Не я вигадав, що половина чоловіків - особливі громадяни. Не я вигадав кріпацтво. Кожна людина має право на життя незалежно від геніталій та соціального статусу.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 23 сер, 2025 17:21, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:20
АндрейМ написав:Чому я маю стати жінкою? Де у нас написано, що жінки мають особливі права? Ви повторюєте гендерні стереотипи. Ми усі маємо однакові права.
Тому що у Законі України Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію передбачена ПЕРЕВАЖНО мобілізація ЧОЛОВІКІВ. ЦЕ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАКОНОМ. Ті міг відрізати собі яйця, стати жінкою. Або міг стати депутатом і просувати зміни до закону. Але ти просто став зйобком. Ти черговий г*** який формував і формує цю гнилу систему, виправдовуючись високими цілями
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:22
АндрейМ написав:Якби хтось озвучив дату війни, багато б виїхали, але ніхто цієї дати не знав.
Дату війни озвучували неодноразово. І ти її чув неодноразово. Інше питання, що ти думав що пронесе.. Це некажучи про те, що війна якби з 14го року
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:23
sashaqbl написав:Тому що у Законі України Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію передбачена ПЕРЕВАЖНО мобілізація ЧОЛОВІКІВ. ЦЕ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАКОНОМ.
А Конституція не згідна з цим Законом. Конституція - вища за закон, тому закон йде в унітаз. В Україні Конституцією заборонена гендерна дискримінація. Усі закони, які суперечать Конституції, йдуть в унітаз.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 23 сер, 2025 17:24, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:25
sashaqbl написав: АндрейМ написав:Якби хтось озвучив дату війни, багато б виїхали, але ніхто цієї дати не знав.
Дату війни озвучували неодноразово. І ти її чув неодноразово. Інше питання, що ти думав що пронесе.. Це некажучи про те, що війна якби з 14го року
зеля озвучивал? или эрмак? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:25
_hunter написав: sashaqbl написав: АндрейМ написав:У Вас пунктик саме до мене? Чи до усіх мільйонів громадян, які виїхали? Чи Ви також поділяєте громадян за різними ознаками? Комусь "пробачаєте" неучасть у війні, а комусь - ні? Як це працює у Вашій голові?
Хто тобі заважав стати депутатом чи членом кабміну? хто тобі заважав стати відрізати собі яйця і стати жінкою? хто тобі зрештою заважав виїхати? але до війни це було б чесно. А по факту ти вирішив що ти рівніший за інших, і наїбав систему. Ще й щоб виправдатися, обсираєш систему. Так система гівняна. Але ти в 1000 разів гірший за неї.
Что-то Стокгольмским Синдромом потянуло...
бігунець бігунця бачить здалеку  чи за запахом знаходите один одного? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1642 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:28
АндрейМ написав:А Конституція не згідна з цим Законом. Конституція - вища за закон, тому закон йде в унітаз. В Україні Конституцією заборонена гендерна дискримінація. Усі закони, які суперечать Конституції, йдуть в унітаз.
Право тлумачення Конституції має Конституційний Суд а не черговий зйобок. Знвоу ж таки, це питання треба було піднімати до початку війни через Конституційний Суд, якщо ти вважав, що цей Закон не відповідає Конституцію. Але ти цього не робив. Ти просто зараз прикриваєшся своїми вигадками про начебто суперечність Закону Конституції.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:28
Це точно
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:30
_hunter написав:Что-то Стокгольмским Синдромом потянуло...
Я сам во всем виноват. Акробатика, которой защищают одних граждан - женщин, депутатов, членов Кабмина, Президента, судей и прокуроров, и которой смешивают с дерьмом тех, кто отказывается этих "особых" защищать, а думает о своей семье, поражает. Государство кривых зеркал. "Почему не съе***ся" раньше? А почему я должен это делать? Почему кто-то имеет право на все, а кто-то - нет? И для этих людей это - нормально. Вот, все это деление по полу, по статусу, по связям с властью, абсолютно нормально, и они даже готовы это все защищать. Тимошенко где-то давится черной икрой с шампанским, ее дети и внуки миллиарды имеют, а какой-то Саша будет ее освобождать от воинской обязанности, а мне рассказывать, что я - плохой.
-
АндрейМ
-
-
-
-
Профіль
-
-
|