|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:32
unicdima написав: АндрейМ написав:Якщо я і "з'їбався", то я зробив те саме, що і 6 мільйонів інших громадян України. Чи вони - рівніші? Чому у них є право виїхати у безпеку? Чому це право - право не воювати - є у Зеленського і Свириденко? Кого з Кабміну привезли у труні з фронту? Хто із них сам пішов воювати? Вони лише постанови приймають про те, як інші мають їх захищати.
у вас ухилянтів тисячі причин щоб не йти воювати. Що ти не пішов працювати президентом чи у кабмін? Вони мають законне право знаходитись на своїх місцях.
Цікава між вами дискусія. Обидва невдоволені законом і оголошуєте свої "хочу". Андрій - хоче, щоб і жінок так само мобілізували, як чоловіків. Ви - хочете, щоб до порушників закону про мобілізацію (ухилянтів), а також до не виконуючих вимоги всл цивільних приймали жорсткі міри (впритул до отого відкрити вогонь по тікаючому з дітьми). В обох по суті претензії до ....)) Влади-законів. Функцією яких є реалізація цих хотєлок - узаконення, легалізація, офіційне представлення. Але доводите ви свої оці хотєлки один одному. Але(( Андрій в якості обурення ситуацією. Ви в якості претензій до нього. Тим паче, що, як видно з дописів Андрія (якщо вони правдиві, а оперуємо ми тут лише тим, що наводить сам форумчанин про себе), він навіть не є порушником закону -- ухилянтом чи втікачем. В нього все законно.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 сер, 2025 17:34, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:33
АндрейМ о, то зйобок ще й москаль...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:34
АндрейМ написав: pesikot написав:Злив зарахований ...
Про "злив" пише трус, який не може пояснити чому він так і не дійшов до війська.... Ок... 
Ти злився недолугий Ти за кордон втік і звідти пишешь, податків не платишь Але повчаєшь інших, як потрібно країну захищати ) Про права для себе пишешь, про обов"язки, чомусь, пишешь для інших ) PS. Оп-пачки, у тебе така істерика, що перейшов на москальську мову )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:39
печерні люди не мають шансів
-
fox767676
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:41
detroytred написав:Обидва невдоволені законом і оголошуєте свої "хочу". Андрій - хоче, щоб і жінок так само мобілізували, як чоловіків.
Ви помиляєтесь. Зйобок просто хоче, щоб якусь жінку, та хоч кого небудь, мобілізували замість нього. Це в Долярчика позиція: всі так всі. А зйобок просто каже, що в нього лапки, і він воювати не придатний. Тому він зйобок. Але якби замість нього мобілізували якусь жінку - то він би не був зйобком, він би чесно сидів в Україні...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 23 сер, 2025 17:45, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:42
fox767676 написав:печерні люди не мають шансів
У лотерею?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:47
detroytred написав:Андрій - хоче, щоб і жінок так само мобілізували, як чоловіків.
Ні, не зовсім так. Я хочу, щоб і чоловікам надали можливість вирішувати самим що їм робити. Якщо це неможливо, то, так, я хочу, щоб примус однаково застосувався до усіх громадян. Я не можу зрозуміти чому жінка може досягнути усіх вершин влади, але захищати цю владу не може. Якщо не на фронті, то якимось іншим чином. detroytred написав:Тим паче, що, як видно з дописів Андрія (якщо вони правдиві, а оперуємо ми тут лише тим, що наводить сам форумчанин про себе), він навіть не є порушником закону -- ухилянтом чи втікачем. В нього все законно.
Кого це хвилює? Дописувачам легше оперувати словами "ухилянт"/"втікач", і їм все одно, що я нічого не порушував, хоча мені і дуже неприємні усі обмежувальні заходи стосовно чоловіків. Ось Песікіт та Шаман себе героями виставляють, що в Україні залишились, хоча незрозуміло як це допомагає не давати росіянам просуватися вглиб України. sashaqbl написав:Це в Долярчика позиція: всі так всі.
Це - саме моя позиція. sashaqbl написав:Ви помиляєтесь. Зйобок просто хоче, щоб якусь жінку, та хоч кого небудь, мобілізували замість нього.
Ви помиляєтесь. Я не хочу, щоб будь-кого мобілізували. Тим паче замість мене. Я хочу, щоб кожен мав право вибору. Наразі в Україні існують купа систем, де когось не питають про те, що він хоче, а хтось має право вирішувати самостійно що йому чи їй робити із своїм життям. Це - несправедливо.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 23 сер, 2025 17:53, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:53
sashaqbl написав: detroytred написав:Обидва невдоволені законом і оголошуєте свої "хочу". Андрій - хоче, щоб і жінок так само мобілізували, як чоловіків.
Ви помиляєтесь. Зйобок просто хоче, щоб якусь жінку, та хоч кого небудь, мобілізували замість нього. Це в Долярчика позиція: всі так всі. А зйобок просто каже, що в нього лапки, і він воювати не придатний. Тому він зйобок. А якби замість нього мобілізували якусь жінку - то він би не був зйобком, він би чесно сидів в Україні...
Якщо прямо: за ситуації, коли на фронті ОТАК!!! не вистачає саме особового складу, то будь-хто не йдучий добровольцем..., є тим, хто хоче, щоб замість нього отам опинився хтось інший, а не він. Це факт. І причини-підстави для цього ну ніяк не відміняють даного факту. Поясніть: якщо в нього є підстави для вільного виїзду за кордон, то як не може бути відстрочки від мобілізації??? Тобто для нього все рівно виїхав він чи ні, за кордоном чи в Україні. Імхо. Зараз найважливіша задача це хоч якось узгодити між собою всіх українців. З різними поглядами. Варіантів два: - або одні нагнуть інших; - або кожен сам обирає для себе, що йому робити. Тобто або "держава понад усе", або "людина понад усе".
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 сер, 2025 17:57, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:56
АндрейМ написав:Кого це хвилює? Дописувачам легше оперувати словами "ухилянт"/"втікач", і їм все одно, що я нічого не порушував
Ти виїхав законно чи ні ? Чи такі змастив десь ? Виїхав законно, але незаконно не повернувся ? ) Розповідай, будемо тебе розбирати )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:56
АндрейМ написав:Ви помиляєтесь. Я не хочу, щоб будь-кого мобілізували. Тим паче замість мене. Я хочу, щоб кожен мав право вибору. Наразі в Україні існують купа систем, де когось не питають про те, що він хоче, а хтось має право вирішувати самостійно що йому чи їй робити із своїм життям. Це - несправедливо.
Я теж не хочу щоб когось мобілізували. Не хочу воювати. Я взагалі то інженер, розробляв системи управління енергосистемами. Але війна - це в принципі несправедлива штука. Несправедливо - що русня напала на нас. Несправедливо, що люди втрачають майно, здоровя, життя. Але проблема в тому, що чим більше зйобків - тим більше несправедливості на цій віні.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
|