Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1482514826148271482814829 ... 14839>
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:32

unicdima написав:
  АндрейМ написав:Якщо я і "з'їбався", то я зробив те саме, що і 6 мільйонів інших громадян України. Чи вони - рівніші? Чому у них є право виїхати у безпеку? Чому це право - право не воювати - є у Зеленського і Свириденко? Кого з Кабміну привезли у труні з фронту? Хто із них сам пішов воювати? Вони лише постанови приймають про те, як інші мають їх захищати.

у вас ухилянтів тисячі причин щоб не йти воювати. Що ти не пішов працювати президентом чи у кабмін? Вони мають законне право знаходитись на своїх місцях.

Цікава між вами дискусія.
Обидва невдоволені законом і оголошуєте свої "хочу".
Андрій - хоче, щоб і жінок так само мобілізували, як чоловіків.
Ви - хочете, щоб до порушників закону про мобілізацію (ухилянтів), а також до не виконуючих вимоги всл цивільних приймали жорсткі міри (впритул до отого відкрити вогонь по тікаючому з дітьми).

В обох по суті претензії до ....))
Влади-законів. Функцією яких є реалізація цих хотєлок - узаконення, легалізація, офіційне представлення.
Але доводите ви свої оці хотєлки один одному.

Але((
Андрій в якості обурення ситуацією. Ви в якості претензій до нього.
Тим паче, що, як видно з дописів Андрія (якщо вони правдиві, а оперуємо ми тут лише тим, що наводить сам форумчанин про себе), він навіть не є порушником закону -- ухилянтом чи втікачем. В нього все законно.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 сер, 2025 17:34, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:33

АндрейМ о, то зйобок ще й москаль...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:34

АндрейМ написав:
  pesikot написав:Злив зарахований ...

Про "злив" пише трус, який не може пояснити чому він так і не дійшов до війська.... Ок... :roll:

Ти злився недолугий

Ти за кордон втік і звідти пишешь, податків не платишь
Але повчаєшь інших, як потрібно країну захищати )

Про права для себе пишешь, про обов"язки, чомусь, пишешь для інших )

PS. Оп-пачки, у тебе така істерика, що перейшов на москальську мову )
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

печерні люди не мають шансів
fox767676

Подякував: 399 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:41

detroytred написав:Обидва невдоволені законом і оголошуєте свої "хочу".

Ви помиляєтесь. Зйобок просто хоче, щоб якусь жінку, та хоч кого небудь, мобілізували замість нього.
Це в Долярчика позиція: всі так всі. А зйобок просто каже, що в нього лапки, і він воювати не придатний. Тому він зйобок. Але якби замість нього мобілізували якусь жінку - то він би не був зйобком, він би чесно сидів в Україні...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 23 сер, 2025 17:45, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:42

fox767676 написав:печерні люди не мають шансів

У лотерею?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:47

detroytred написав:Андрій - хоче, щоб і жінок так само мобілізували, як чоловіків.

Ні, не зовсім так. Я хочу, щоб і чоловікам надали можливість вирішувати самим що їм робити. Якщо це неможливо, то, так, я хочу, щоб примус однаково застосувався до усіх громадян. Я не можу зрозуміти чому жінка може досягнути усіх вершин влади, але захищати цю владу не може. Якщо не на фронті, то якимось іншим чином.

detroytred написав:Тим паче, що, як видно з дописів Андрія (якщо вони правдиві, а оперуємо ми тут лише тим, що наводить сам форумчанин про себе), він навіть не є порушником закону -- ухилянтом чи втікачем. В нього все законно.

Кого це хвилює? Дописувачам легше оперувати словами "ухилянт"/"втікач", і їм все одно, що я нічого не порушував, хоча мені і дуже неприємні усі обмежувальні заходи стосовно чоловіків. Ось Песікіт та Шаман себе героями виставляють, що в Україні залишились, хоча незрозуміло як це допомагає не давати росіянам просуватися вглиб України.

sashaqbl написав:Це в Долярчика позиція: всі так всі.

Це - саме моя позиція.

sashaqbl написав:Ви помиляєтесь. Зйобок просто хоче, щоб якусь жінку, та хоч кого небудь, мобілізували замість нього.

Ви помиляєтесь. Я не хочу, щоб будь-кого мобілізували. Тим паче замість мене. Я хочу, щоб кожен мав право вибору. Наразі в Україні існують купа систем, де когось не питають про те, що він хоче, а хтось має право вирішувати самостійно що йому чи їй робити із своїм життям. Це - несправедливо.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 23 сер, 2025 17:53, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:53

sashaqbl написав:
  detroytred написав:Обидва невдоволені законом і оголошуєте свої "хочу".

Ви помиляєтесь. Зйобок просто хоче, щоб якусь жінку, та хоч кого небудь, мобілізували замість нього.
Це в Долярчика позиція: всі так всі. А зйобок просто каже, що в нього лапки, і він воювати не придатний. Тому він зйобок. А якби замість нього мобілізували якусь жінку - то він би не був зйобком, він би чесно сидів в Україні...

Якщо прямо:
за ситуації, коли на фронті ОТАК!!! не вистачає саме особового складу, то будь-хто не йдучий добровольцем..., є тим, хто хоче, щоб замість нього отам опинився хтось інший, а не він.
Це факт.

І причини-підстави для цього ну ніяк не відміняють даного факту.

Поясніть: якщо в нього є підстави для вільного виїзду за кордон, то як не може бути відстрочки від мобілізації???
Тобто для нього все рівно виїхав він чи ні, за кордоном чи в Україні.

Імхо.
Зараз найважливіша задача це хоч якось узгодити між собою всіх українців. З різними поглядами.
Варіантів два:
- або одні нагнуть інших;
- або кожен сам обирає для себе, що йому робити.

Тобто або "держава понад усе", або "людина понад усе".
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 сер, 2025 17:57, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:56

АндрейМ написав:Кого це хвилює? Дописувачам легше оперувати словами "ухилянт"/"втікач", і їм все одно, що я нічого не порушував

Ти виїхав законно чи ні ?
Чи такі змастив десь ?

Виїхав законно, але незаконно не повернувся ? )

Розповідай, будемо тебе розбирати )
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:56

АндрейМ написав:Ви помиляєтесь. Я не хочу, щоб будь-кого мобілізували. Тим паче замість мене. Я хочу, щоб кожен мав право вибору. Наразі в Україні існують купа систем, де когось не питають про те, що він хоче, а хтось має право вирішувати самостійно що йому чи їй робити із своїм життям. Це - несправедливо.

Я теж не хочу щоб когось мобілізували. Не хочу воювати. Я взагалі то інженер, розробляв системи управління енергосистемами.
Але війна - це в принципі несправедлива штука. Несправедливо - що русня напала на нас. Несправедливо, що люди втрачають майно, здоровя, життя.
Але проблема в тому, що чим більше зйобків - тим більше несправедливості на цій віні.
sashaqbl

Профіль

#<1 ... 1482514826148271482814829 ... 14839>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор