|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 23 сер, 2025 19:43
sashaqbl написав:Але по факту, теба, г***, захистив Долярчик, Бандерлог, я. І конкретні хлопці гинуть через те, що ти зйобок зїбався, і бракує людей в екіпажі евака і т. д. Тому саме ти, зйобок, посилюєш цю несправедливість.
Угу. Мільйони з'їпались, мільйонам намалювали якісь броні, а винуватий в усьому Андрій. Кулеба з собачкою лежить на дивані, але хлопці гинуть через Андрія. Усі проблеми в державі через Андрія.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 19:44
_hunter написав:Но в итоге выходит какая-то Аргентина/Корея (не Южная). Стоит ли оно того?..
Траса номер 1 --- саме про південно корейську армію(( Хоча, зрозуміло, що то стандарти минулого століття. Тому й кажу, що стосовно реалізації примусу - це ще вееееелике питання. Може й тому поки навіть бажання особливого нема. Тим не менш можливо все. Особливо при боротьбі за виживання. Якщо хтось сказав, що в Неньці буде отаке ... (да ще й після революції Гідності)), то ні за що б не повірив.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 19:52
sashaqbl написав:Чому в першу чергу його треба вертати на службу, а не Андріку мобілізувати?
Я ще раз повторю, що саме слово "мобілізація" означає, що одні громадяни вирішили, що інші мають щось для них робити. Ми так не домовлялись. Наша Конституція каже зовсім інше. Чому різні Шамани, Песікоти та флери дуже потужно розповідають про жахи окупації, але не поспішають йти у ЗСУ? Я не можу цього зрозуміти. Чому Зеленський досі не воює? Його місце може зайняти будь-хто. Чому Стефанішина не у війську? Кулеба? Хто вони усі такі? Перший сорт? Нехай йдуть на фіг. Вимагайте мобілізацію "першосортних" та не "тих-геніталій". Я не вимагаю не від кого нічого. Я хочу, щоб мене залишили в спокої, але першосортні та "геніталії" хочуть, щоб я для них щось зробив. Що вони зробили для мене?
-
АндрейМ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 19:55
Успіх написав: Shaman написав: Успіх написав:Напевно, що він у званні долпойопа)) раз ніяк до нього не доходить, що Успіх ЗАКОННО доглядає свою кицю!  (перед тим відхерачивши майже 3роки на фронті!)
тобто ти законно доглядаєш, а інших, які мають законні підстави, чомусь намагаєшся відправити на фронт...
Читай по буквах - "бо я відхерачив майже 3 роки на фронті!" Тобто, я - відхерачив, то і всі мають відхерачити! Чи є рівні, а є рівніші? Як всі, то всі!©
тобі вже відписали - всі все одно не будуть. й тепер ти вважаєш, що можеш до кожного, хто не був на фронті доскіпуватися?.. тобі вже навіть Бандерлог пояснював наслідки... але схоже ти з тих, хто бажає все на власному досвіді - якось тобі штурмовики популярно пояснять, що таке був на фронті. передбачаю, яке тоді буде волання Успіх, авторитет завойовується довго й нудно, а втрачається дуже швидко. я розумію, що тобі все одно, але може колись ти замислишся над очевидними речами?  бо ти зараз втрачаєш дуже швидко оце три роки на фронті...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1642 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 23 сер, 2025 19:57
Хто такий Швайка ? ур** Росії , організатор теракту в результаті якого загинули 4 нацгвардійці і зірваний законопроект запропонований Блоком Порошенка по відносно м'якому спецстатусу ОРДЛО. Ця вся свободівська шайка-лєйка нашпигована російськими кротами, метою яких дестабілізація України в будь-яку ціну, будь-якими засобами, навіть на перший погляд ультрапатріотичними
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 23 сер, 2025 19:59, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 19:58
detroytred написав: _hunter написав:Но в итоге выходит какая-то Аргентина/Корея (не Южная). Стоит ли оно того?..
Траса номер 1 --- саме про південно корейську армію(( Хоча, зрозуміло, що то стандарти минулого століття. ......
Та я помню. Но то "другие времена, другие люди". Там, чуть выше, уже Махно с Бэндэрой вспомнили..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 23 сер, 2025 20:00
Shaman написав:й тепер ти вважаєш, що можеш до кожного, хто не був на фронті доскіпуватися?..
А Ви самі та інші що саме тут робите?
-
АндрейМ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 20:03
АндрейМ написав: sashaqbl написав:Чому в першу чергу його треба вертати на службу, а не Андріку мобілізувати?
Я ще раз повторю, що саме слово "мобілізація" означає, що одні громадяни вирішили, що інші мають щось для них робити. Ми так не домовлялись. Наша Конституція каже зовсім інше. Чому різні Шамани, Песікоти та флери дуже потужно розповідають про жахи окупації, але не поспішають йти у ЗСУ? Я не можу цього зрозуміти. Чому Зеленський досі не воює? Його місце може зайняти будь-хто. Чому Стефанішина не у війську? Кулеба? Хто вони усі такі? Перший сорт? Нехай йдуть на фіг. Вимагайте мобілізацію "першосортних" та не "тих-геніталій". Я не вимагаю не від кого нічого. Я хочу, щоб мене залишили в спокої, але першосортні та "геніталії" хочуть, щоб я для них щось зробив. Що вони зробили для мене?
ні, домовлялися. бо в мирний час ви якось не замислюєтесь як це так - йдете ввечері додому, й ніхто не питає, чи є закурити. якби держава для вас нічого не робила - то ви б через раз (а у вашому випадку кожен раз) додому доходили б з пом'ятим обличчям та пустими кишенями. світло, вода, тепло є - саме звідкись береться... не можеш чого зрозуміти - чого я розповідаю про жахи окупації? а ти як страус бажаєш ховати голову у пісок? теж зрозуміла поза - кому треба, дупа все одно зверху  чого не пішов працювати у державний сектор? дурних немає? а тепер щось не так. хочеш, щоб залишили в спокої? так заникайся й не відсвічуй - дуже простий рецепт, чому його не виконуєш? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 23 сер, 2025 20:08
АндрейМ написав: Shaman написав:й тепер ти вважаєш, що можеш до кожного, хто не був на фронті доскіпуватися?..
А Ви самі та інші що саме тут робите?
я когось відправляю на фронт? є деякі персонажі, кого так треба, - різні борови та с.икуни.. але то я їх так, ставлю на місце, коли вони зовсім пускаються берега (а дехто це постійно робить). є війна, є військовий стан, є порядок дій в таких випадках - а те, що робиш ти - це публічно перешкоджаєш законній діяльності ЗСУ, до речі. незрозуміло лише, робиш ти це в інтересах агресора чи просто переляканий дурник?
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 23 сер, 2025 20:09
Shaman написав:ні, домовлялися. бо в мирний час ви якось не замислюєтесь як це так - йдете ввечері додому, й ніхто не питає, чи є закурити. якби держава для вас нічого не робила - то ви б через раз (а у вашому випадку кожен раз) додому доходили б з пом'ятим обличчям та пустими кишенями. світло, вода, тепло є - саме звідкись береться...
Я за все це платив. Мені ніхто нічого безкоштовно не давав. Тепер держава (влада) каже, що я щось винен, а інші - ні. Інші вільні, а я - ні. Ні, ми так не домовлялись.
-
АндрейМ
-
-
-
-
Профіль
-
-
|