Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1489114892148931489414895 ... 14901>
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 17:20

Є гарні новини:
1) нам дали гарну зброю.
2) ворог збив лише 25% того, що запустили сьогодні вночі. Причина - нема чим збивати.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 17:20

на волю, в пампаси

Картонне військо (18-22) штурмує східні кордони НАТО
На кордоні фіксують великі черги - подекуди очікування триває 6–10 годин: чоловіки 18-22 років виїжджають з України
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 17:21

trololo написав:
  andrijk777 написав:
  trololo написав: але я не питав вас про мотиви відступу, я питав, чи могли росіяни втратити повністю чи частково київське угруповування (котел), якщо припустити що в білорусі не було ніяких резервів, які могли прийти на допомогу (і теж не получить пзди)? тобто відступ був ВИМУШЕНИЙ чи ЖЕСТ ДОБРОЇ ВОЛІ як казав пуйло з шойгу? це ж важливо для

Запитання в стилі "Крокодил якого кольору голубого чи фіолетового?". :D
Це напевно у воєнних потрібно питати чи могли вони щось там втратити повністю чи ні, получити повної пзди чи часткової. Я не військовий експерт.

та ні, просто вам відповідь очевидна і так не подобається шо страшно озвучити.

ок, перефразую. чому пуйло перед відводом військ не отримав жодних політичних вигод, навіть не заставив письмово визнати відмову від НАТО чи захист рускої мови, мінімальні умови на які ми начебто були готові з в стамбулі?

про добру волю набрехав шойгу чи ні? найпростіше питання, нижче вам вже тікати нема куди :mrgreen:

Я не розумію що ти в мне хочеш?
Я Шойгу не слухаю. І Пєскова я також не слухаю. Я не знаю що вони там говорили.

Які можуть бути "жести доброї волі" на війні? Шо за брєд? На війні вбивають і калічать людей а не роблять "добру волю". - усі освічені люди це прекрасно розуміють.

Ти зав'язуй з цими кремлівськими фейками - їх ніхто у світі не сприймає серйозно. Ніхто з нормальних людей в цю "добру волю" не повірив і я про це нічого не пам'ятаю вже.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 28 сер, 2025 17:22, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 17:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:Картонне військо (18-22) штурмує східні кордони НАТО
На кордоні фіксують великі черги - подекуди очікування триває 6–10 годин: чоловіки 18-22 років виїжджають з України
️Чоловікам до 22 років дозволили виїзд з України, однак ажіотажу на кордоні не спостерігається, - ДПСУ 

Ажіотажу на кордоні не спостерігається після того, як уряд напередодні дозволив чоловікам віком від 18 до 22 років включно безперешкодно виїжджати з України.
Востаннє редагувалось GALeon в Чет 28 сер, 2025 17:23, всього редагувалось 2 разів.
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 17:22

Hotab написав:Так а сенс стояти і нести втрати?

а можна було піти вабанк, рванути на Житомир-Львів, сіючи паніку і хаос
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 17:28

trololo написав:
  detroytred написав:Стояли б під Києвом, лінія фронту проходила б під Києвом (несли б втрати, але стояли б. І налагодили б оту логістику, хоч і несли б додаткові втрати із налагодженою), але прийняли рішення сконцентруватися на інших напрямках.

цікава думка. а мета стояння? збільшувати поступово оточення? чи просто дестабілізація наприклад ФАБами як Маріуполь і зниження легітимності та адміністративної стійкості урядом який був би змушений виїхати?

Про наслідки-вплив тривалого проходження фронту під Києвом можна тільки гадати.
Не готовий навіть приблизно уявити.

В тому числі і поведінку партнерів...
Які були налаштовані на "партизанський спротив".
Тобто при стоянні рфян під Києвом можливо неможливим (каламбурчик)) було реалізувати їх згоду постачати Україні більш серйозне озброєння, ніж оте легке, яке вони й постачали на початку війни. Бо не вірили б в можливості України.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 17:35

Letusrock написав:Картонне військо (18-22) штурмує східні кордони НАТО

Вчера мой пост с заявлением оф. лица удалили...
Українці точно не будуть масово виїжджати з країни, — Веніславський (https://censor.net/ua/news/3570937/chy- ... -za-kordon) про дозвіл на виїзд чоловіків
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 17:36

whois2010 написав:
  Letusrock написав:
Політтехнолог Зеленського і Єрмака Володимир Петров:
«військові і цивільні які гинуть зараз під час цього конфлікту - це не найбільша трагедія України, їх не настільки багато щоб назвати це трагедією держави. Війну не можна закінчувати, треба воювати. Державі потрібна війна.»

Розкормлений, щокасний очкарик-"інтелектуал" з дивану пиз..ить про "Україна понад усе"

Він каже правду, але з одним "але": війна потрібна не країні, а зілінському, ОП та мерзоті, яка обслуговує їхні інтереси.

andrijk777 написав:
  Letusrock написав:
Політтехнолог Зеленського і Єрмака Володимир Петров:
«військові і цивільні які гинуть зараз під час цього конфлікту - це не найбільша трагедія України, їх не настільки багато щоб назвати це трагедією держави. Війну не можна закінчувати, треба воювати. Державі потрібна війна.»

Розкормлений, щокасний очкарик-"інтелектуал" з дивану пиз..ить про "Україна понад усе"

Вже прямим текстом заявляють що Зе потрібна війна, але деякі тупоголові на цьому форумі в упор цього не бачать.

Напевно, це Зеленський, а не Путін та москалі, нанесли масований обстріл по Україні і дуже дісталось Києву

Бо це ж Зеленському "потрібна" війна ... а "Путін хоче миру"(с) ...
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 17:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Буквально нещодавно, 2-3 доби обговорювали загибель мобілізованного, який вистрибнув з автобуса ...

Скільки було правильних слів, скільки було співчуття, скільки було гнівних дописів по ситуації, скільки було моралістичних постів, в груди себе били, які вони правильні, скільки було звинуваченнь інших в лицемірстві ...

14 людей цілеспрямованно вбито москалями ... і жоден з тих моралістів не написав ані слова про це ... ось де справжне лицемірство ...

Прям на контрасті
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2025 17:45

detroytred
Я думаю причина банальна - путіну просто не вистачало військ. В той час Україна швидко нарощувала кількість військ, проводила швидку мобілізацію і підготовку. А в РФ мобілізації не було, перспектив швидко набрати людей не було. Відповідно він закрив цей напрямок щоб зменшити фронт.

Але потрібно мати цифри, статистику. Я цього не маю, відповідно це просто "я так думаю".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 1489114892148931489414895 ... 14901>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор